Home » Bijna 5000 aanmeldingen voor Big Brother 2021

Bijna 5000 aanmeldingen voor Big Brother 2021

Door BigBrotherNederland

Momenteel wordt er hard gewerkt aan de comeback van het programma Big Brother. Inmiddels is de werving begonnen en kan iedereen zich aanmelden als deelnemer van Big Brother 2021. En veel mensen zien een deelname aan het nieuwe programma wel zitten. In ruim 2,5 week zijn al bijna 5000 aanmeldingen binnengekomen, bevestigt een woordvoerder van Endemol Shine. Dat hadden we niet verwacht maar wel op gehoopt natuurlijk voegt deze woordvoerster er verder aan toe. Mensen kunnen zich de komende tijd nog steeds aanmelden. Wanneer de inschrijving sluit is nog niet bekend. Ook Vlamingen kunnen meedoen omdat de reeks wordt uitgezonden op het Belgische VIER. In de nieuwe reeks worden opnieuw mensen honderd dagen lang opgesloten in een huis met wildvreemden terwijl ze 24 uur per dag worden gevolgd door camera’s. De laatste Nederlandse editie, Big Brother 6 is alweer een tijd terug, namelijk uit 2006 en werd uitgezonden door het toenmalige Talpa.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 5]

Ook interessant:

1 Reactie

Louis weiters 10 oktober 2020 - 01:29

Ten eerste ik vind bic Brother top daar om wil ik daar aan mee doen

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page