De Big Brother bewoners voor het derde seizoen zijn inmiddels bekend! Deze 11 Big Brother bewoners zullen zichzelf 100 dagen vrijwillig op laten sluiten in het Big Brother huis. De bewoners kunnen 24/7 via de Big Brother livestream gevolgd worden, er is dus weinig privacy. Hieronder zie je een overzicht van de huidige bewoners. De samenstelling kan veranderen door eliminaties maar ook door de komst van nieuwe bewoners. Mocht er wat veranderen dan passen we deze pagina uiteraard aan.

Bewoner Bart – WINNAAR BIG BROTHER 2023 – 49 jaar (Itegem, BE):
Bart is militair, heeft hierdoor unieke skills én is het ook gewend om meerdere maanden weg te zijn van huis. Hij kijkt ernaar uit om tijdens ‘Big Brother’ zonder technologie door het leven te gaan – al zal hij wel z’n motor missen. Als Bart zich aan iets of iemand irriteert zal je dat meteen merken. Twee keer kan hij dat laten passeren, maar de derde keer roert hij zich sowieso. “Klikt het niet, dan botst het”, aldus Bart.
Bewoner Jason – 2e PLAATS  – 20 jaar (Beverwijk, NL):
De jongste, maar zeker niet de minste. Jason heeft maar één doel, en dat is winnen. Het spelelement is voor hem belangrijker dan gezelligheid in het huis. Jason hoopt in feite dat er medebewoners zijn met wie hij het minder klikt, zodat er interessante situaties en gesprekken kunnen ontstaan. Daarbij is hij niet van plan om de lieve jongen uit te hangen, en wil hij – net als Chelsea – best een ‘bondje’ aangaan als hij daarmee verder geraakt.

Bewoner Jolien – 3e PLAATS – 29 jaar (Hoeselt BE):

Jolien staat op dit moment op een kruispunt in haar leven, ze heeft de afgelopen acht jaar keihard gewerkt in haar eigen nagelsalon en is toe aan verandering. Ze is ervan overtuigd dat Big Brother het juiste avontuur is voor haar. Jolien gaat confrontaties niet uit de weg en neemt geen blad voor de mond. ​ Ze doet mee om het spel te spelen en uiteindelijk met de winst naar huis te gaan.

Oud Big Brother Bewoners (exit)

Bewoner Judy, 34 jaar (Burcht, BE):
Judy is geboren in Antwerpen, en opgegroeid in Burcht – waar ze nog altijd woont met haar vriend en hun zoon. Momenteel is ze schoonheidsspecialiste, en vooral gespecialiseerd in wenkbrauwen. Judy komt over als een rustige vrouw, maar is in feite heel competitief. Ze zal zich dus zeker niet inhouden om risico’s te nemen en haar medebewoners volledig rond haar vinger te winden – om ze daarna één voor één huiswaarts te sturen.
Bewoner Chelsea, 22 jaar (Dronten, NL):
Chelsea’s voorspellende dromen komen uit. Zo zag ze zichzelf al in het ‘Big Brother’-huis rondlopen, en vanaf maandag is dat ook écht het geval. Tijdens haar verblijf wil de Nederlandse blondine graag leren om de controle uit handen te geven, en zo het onbekende te omarmen. Chelsea zal de nodige ‘bondjes’ niet uit de weg gaan, en is erg gedreven om te winnen. Thuis zal ze echter gemist worden: zo staat ze bekend als het mamaatje van haar vriendinnengroep, en geeft ze hen regelmatig goed advies.
Bewoner Ilse, 55 jaar (Schriek BE)


Ilse woont nu samen met haar man in het Antwerpse Schriek. Samen vormen ze een samengesteld gezin, Ilse heeft 2 kinderen en haar partner Dirk heeft 7 kinderen. In de week werkt Ilse in de thuiszorg bij Familiehulp, maar in het weekend gooit ze al eens graag de remmen los in de plaatselijke Harley Davidson club. Als enige vrouw in de club, heeft ze geleerd om haar mannetje te staan in grote groepen. Haar stoere uiterlijk wordt al snel ontkracht wanneer haar zorgzaam innerlijke naar boven komt. Ondanks haar zacht karakter zal ze het spel toch hard proberen spelen en zich volledig smijten voor de overwinning.

Bewoner Jacqueline, 55 jaar (Silvolde NL)

Jacqueline is een ontzettend drukke vrouw. Ze heeft samen met haar man al twintig jaar een horecaonderneming en daarnaast zijn ze al een tijd druk bezig met verhuizen en verbouwen. Na een druk leven te hebben geleid wil ze eindelijk eens iets voor zichzelf doen, namelijk deelnemen aan Big Brother. Ze kan goed overweg met jong en oud en is heel direct, dus zal haar medebewoners altijd vertellen waar het op staat. Een tactiek heeft ze niet, maar haar mensenkennis zal ze wel kunnen gebruiken om zieltjes te winnen.

Bewoner Chayron, 33 jaar (Waddinxveen, NL)
Chayron is een uitgesproken, sociale man die niet op zijn Rotterdamse mondje is gevallen. Daarnaast is hij enorm trots op z’n partner en drie kinderen. Toch heeft de familie het niet altijd gemakkelijk gehad: zo waren ze een van de vele gedupeerde gezinnen in de toeslagenaffaire (waarbij mensen onterecht bestempeld werden als fraudeurs, red.). Chayron heeft de afgelopen seizoenen van ‘Big Brother’ goed bestudeerd, en zo inspiratie opgedaan voor zijn eigen deelname. Zijn tactiek? Eerst de kat uit de boom kijken, vervolgens veel vrienden maken en dan zorgen voor een goede sfeer.
Bewoner Rob, 66 jaar (Leiderdorp, NL):
Sinds kort gepensioneerd, maar Rob had zin in een avontuur. Omdat hij een trouwe ‘Big Brother’-kijker is, schreef hij zich in voor dit seizoen. Dat hij geselecteerd is, doet hem erg veel plezier. Rob zou het tof vinden als een zestigplusser de finale haalt, en ziet zichzelf daar al helemaal staan. Ondanks z’n leeftijd is hij nog ontzettend fit, en ook mentaal is hij helemaal klaar voor de strijd.

Bewoner Chiara, 27 jaar (Weert NL)


Chiara had vorig jaar het gevoel dat ‘Big Brother’ wel wat spice kon gebruiken en besloot daarom mee te doen. Ze is als docent altijd bezig met groepsdynamiek en groepsvorming en heeft het idee dat ze de kennis die ze daarmee heeft opgedaan goed kan gebruiken om ver te komen in Big Brother. Na een lange relatie, is dit voor haar het ideale moment om de uitdaging aan te gaan en ze kan niet wachten om aan Nederland en België te laten zien wat voor sprankelend persoon ze is.

Bewoner Ias, 22 jaar (Scheelde BE)

Ias is zelfstandig glazenwasser en woont bij zijn ouders in Schilde. Hij is heel sociaal en kijkt er enorm naar uit om veel nieuwe mensen te leren kennen in het Big Brother huis. De sportieve Antwerpenaar neemt geen blad voor de mond en heeft een uitgesproken mening. Hij zal het dan ook zeker niet laten om bondjes te smeden met de juiste mensen. Ias wil bewijzen dat ook een jonge kerel als hij in staat is om dit experiment te winnen en zal daarvoor niets of niemand uit de weg gaan.

Bewoner Michelangelo, 21 jaar (Genk, BE):
Michelangelo is een sympathieke en sociale jongeman met Siciliaanse roots, die actief is in de bandencentrale van z’n vader. Een toepasselijke job, want daarnaast was hij ook een enthousiast beoefenaar van de autosport. De Genkenaar liet zich al verschillende malen opmerken als Formule 3-coureur (vergelijkbaar met Formule 1 van rijstijl, maar trager). Van 2017 tot en met 2020 was actief in het ‘MRF’-kampioenschap in het Midden-Oosten, en in het seizoen 2019-2020 werd hij zelfs kampioen. Tijdens de coronacrisis kon hij echter onvoldoende fondsen bij elkaar harken om verder te racen, en moest hij noodgedwongen stoppen. Michelangelo bleef echter niet bij de pakken zitten, en richtte met Barberlux een eigen haarverzorgingslijn op. Daarnaast nam hij ook de fitnesszaal over die z’n ouders runden én schreef hij met ‘Succes uit Faalangst’ een eerste boek – waarin hij het heeft over zijn (gebrek aan) zelfvertrouwen en motivatie.
Bewoner Ali, 35 jaar (Lommel, BE) :
Ali is docent Nederlands voor mensen met een taalachterstand. Via zijn job wil hij mensen helpen die zich buitengesloten voelen omdat ze de taal niet machtig zijn. Ali is een echte optimist, die altijd op zoek gaat naar het positieve element. De Limburger is een echte sfeermaker, en hoopt dan ook dat zijn tijd in het ‘Big Brother’-huis een echt feestje wordt. Al zou hij dat wel eens zelf kunnen saboteren, aangezien Ali zichzelf omschrijft als een tactische speler die andere kandidaten zonder verpinken om de tuin leidt.
Bewoner Danny, 28 jaar (Vinkeveen, NL):
 
Spierbundel Danny is competitief en houdt enorm van het spelelement van ‘Big Brother.’ Logisch ook, want hij is z’n hele leven al fanatiek met sport bezig. Zo beleefde hij onder meer een rugby-tijd in Australië, en noemt hij z’n periode bij het Nederlandse team onder 18 als een hoogtepunt. Inmiddels is hij actief als crossfitspecialist en personal trainer. Danny wil z’n medebewoners dan ook aansporen om te sporten.
Bewoner Lindsey, 32 jaar (Sittard, NL):
Volgens Lindsey is de beste tactiek jezelf zijn. “Daarmee bereik je het meeste”, zegt ze. De Nederlandse kan slecht tegen haar verlies, waardoor er voor haar geen andere optie is dan winnen. Lindsey omschrijft zichzelf als een vat vol energie, die mensen omver kan blazen met haar aanstekelijke lach en sprankelende aanwezigheid. Daarnaast heeft ze ook een passie voor muziek, wat wellicht ook aan bod zal komen in het ‘Big Brother’-huis.
Bewoner Charlotte, 27 jaar (Middelkerke, BE):
Charlotte houdt van een feestje of festivalletje op z’n tijd, maar maakt ook drie keer per week tijd voor yoga. Ze is naar eigen zeggen niet gemaakt voor een standaard leven, en vindt alles snel wat saai. Vandaar dat ze – ingegeven door haar liefde voor Amerika – vijf jaar aan de slag ging als nanny bij verschillende Hollywoodsterren. Iets waar ze, vanwege een non disclosure agreement, niets over mag zeggen. Momenteel werkt ze als privé-juf bij high profile families. Charlotte is iemand die eerst observeert, om vervolgens haar tactiek te bepalen.
Beoordeel dit bericht:
[Total: 150 Average: 2.8]