Big Brother bewoners zijn inmiddels bekend! Zij zullen zichzelf 100 dagen vrijwillig op laten sluiten in het zogenaamde Big Brother huis. De bewoners kunnen 24/7 via de Big Brother livestream gevolgd worden, er is dus weinig privacy. Hieronder zie je een overzicht van de huidige bewoners. Mocht de samenstelling veranderen dan passen we deze pagina uiteraard aan.

Salar – FINALIST – WINNAAR BIG BROTHER 2022

Salar
Foto: RTL

Salar is 27 jaar, en komt uit Assendelft (NL).  Hij woont samen met zijn moeder en runt zijn eigen webshops. Salar is een moederskindje maar tegelijkertijd ook een enorm feestbeest dat veel geeft om zijn uiterlijk. “Ik ben irritant ijdel”, zegt hij daar zelf over. De grootste uitdaging voor Salar in het Big Brother huis wordt dan ook het gemis van zijn moeder… én zijn kapper.

Grace – FINALIST – 2e PLAATS

Grace
Foto: Wesley de Wit /Endemol Nederland

Grace is 35 jaar en komt uit Breda (NL). “Ik ben een beetje als een paracetamol. Of je slikt mij door of je blijft een beetje zo pijn lijden”. Toen haar moeder tijdens Braziliaanse carnaval verliefd werd op een Nederlandse man, is Grace met haar meeverhuisd naar Nederland. Al van kleins af aan volgt Grace de Braziliaanse en later ook de Nederlandse versie, dus ze is met recht een superfan te noemen. Grace is op haar vijftiende moeder geworden en heeft veel obstakels overwonnen in haar leven. Dat heeft haar tot een sterke, onafhankelijke vrouw gemaakt. Met haar sprankelende persoonlijkheid en haar passie voor dansen, zal zij voor positiviteit en gezelligheid in het huis zorgen.

Kristof – FINALIST – 3e PLAATS

Kristof
Foto: RTL / Endemol

Kristof is 30 jaaren komt uit Stabroek (BE). “Ik probeer altijd overal mijn positieve voetafdruk achter te laten.”  Kristof is Schalger zanger en docent. Een goede sfeer is voor hem heel belangrijk en hij zal er alles aan doen om dit in het huis te bewaren. Kristof is op dagdagelijkse basis bezig met sport en Judo op hoog niveau. Als ex topsporter zit de winnaarsmentaliteit in zijn bloed,  hij wil winnen en zal proberen ver te geraken dankzij zijn doorzettingsvermogen

 

Oud Big Brother bewoners (exit)

Sercan

Sercan
Foto: Wesley de Wit /Endemol Nederland

Sercan is 28 jaar en komt uit Tessenderlo (BE). “Ik wil eerst en vooral het vertrouwen van de andere bewoners voor mij winnen”. Sercan is een zelfverzekerde, avontuurlijke, sympathieke gast met een bad boy randje. Hij is al jaren fan van het programma en ziet het hele concept als een ware uitdaging. Sercan woont bij zijn moeder in Limburg en werkt als magazijnmedewerker bij een groot sportmerk. Het liefst trekt hij de wereld rond met zijn rugzak, op zoek naar nieuwe mensen en avonturen. Hij heeft al over heel de wereld gereisd, maar ziet Big Brother als de reis van zijn leven.

 

Kitty

Kitty
Foto: Wesley de Wit /Endemol Nederland

Kitty is de oudste van de groep, 58 jaar, en komt uit Aalten (NL).  “Verbeter de wereld en begin bij jezelf!”  De van oorsprong Amsterdamse Kitty is een zorgzame kwebbelkous uit Aalten, die niet op haar mondje gevallen is. Ze heeft haar hele leven hard gewerkt en in haar eentje vier zoons grootgebracht. Kitty heeft zich altijd moeten bekommeren om anderen, maar door dit avontuur aan te gaan kiest ze eindelijk eens voor zichzelf. Kitty mag dan misschien de oudste zijn, maar wil laten zien dat ze zeker niet de zwakste is.

Amy

Amy Foto: RTL

Amy is 27 en komt uit Gent (BE). Uiterlijk is voor haar heel belangrijk en hier besteedt ze dan ook veel tijd aan. Als digital marketeer is Amy altijd bezig met sociale media, een tijdje zonder haar gsm gaat dus zeker niet makkelijk worden. Amy weet hoe ze dingen naar haar hand kan zetten en zal dit in het Big Brother huis ook doen om op die manier de winst te behalen.

Eveline

Eveline Foto: RTL

Eveline is een echte spelletjes fanaat, 38 jaar en komt uit Noord-Limburg (NL). Ze houdt ervan om te winnen en is enorm fanatiek. Inmiddels heeft ze alle escaperooms in het land uitgespeeld. Als echte superfan heeft Eveline vorig seizoen ongeveer 1200 uur naar de livestream gekeken en is dus helemaal klaar voor de grootste uitdaging tot nu toe: Big Brother. Eveline is er van overtuigd dat ze ook deze gigantische escaperoom kan ontcijferen en uiteindelijk als laatste zal verlaten.

Dimitri

Dimitri
Foto: Wesley de Wit /Endemol Nederland

Dimitri, is 26 jaar. Hij komt uit Kampenhout (BE). “Ik ben vaak de clown van de groep”. Dimitri is altijd vrolijk en werkt als commercieel directeur bij het bedrijf van zijn vader. In het weekend is hij te vinden op het voetbalveld. Niet alleen op het veld maar ook naast het veld steelt Dimitri graag de show. Met een biertje in zijn hand staat hij graag op de dansvloer. Hij ziet zichzelf als de clown van de groep en zal deze rol in het Big Brother huis ook graag op zich nemen.

Peter

Peter
Foto: Wesley de Wit /Endemol Nederland

Peter is 56 jaar en komt uit Hasselt (BE). “Ik heb een heel goede pokerface. Deze man neemt geen blad voor de mond”. Peter gaat graag opvallend en mooi gekleed door het leven. Hij is 56 jaar maar voelt zich niet zo. Samen met zijn man en zoon geniet hij elke dag van het leven. Mode is een belangrijk onderdeel in Peter zijn leven. Hij werkt dan ook al jaren in de verkoop. Momenteel werkt hij in een schoenenwinkel, waar hij mensen voor zich weet te winnen. Dit zal hij zeker toepassen in het huis. Wie op hakken wil leren lopen, klopt bij Peter aan.

Vera

Vera
Foto: Wesley de Wit /Endemol Nederland

Vera is 26 jaar en komt uit Vlissingen (NL).  “Ik ben iemand die liever de gok waagt dan op safe te spelen”. Vera is geboren en getogen in een klein dorpje in Zeeland. In het dagelijkse leven werkt ze in een parfumerie waar ze klanten adviseert over schoonheidsproducten. Vera is graag bezig met haar uiterlijk en wordt vaak bestempeld als modepopje. In het verleden heeft ze aan verschillende Miss verkiezingen deelgenomen en is ze er meerdere keren met de winst vandoor gegaan. Als het aan Vera ligt zal dat bij deze uitdaging niet anders zijn. Ze is fanatiek en erop gebrand te winnen.  

Leroy

Leroy
Foto: RTL

Leroy is 31 jaar, kapper van beroep en komt uit Den Bosch (NL). “Ik ben heel goed in communiceren.” Ook gaat er een zorgzame vader in hem schuil. Leroy heeft namelijk een dochter van vier, op wie hij supertrots op is. Wanneer hij niet aan het werk is in zijn eigen kapperszaak, is hij in de sportschool te vinden. Voor Leroy is zijn uiterlijk enorm belangrijk, want als vrijgezel moet je er wel goed uitzien! Leroy is toe aan een totaal nieuwe uitdaging en zal zich in het huis van zowel zijn harde als zijn zorgzame en lieve kant laten zien. Kortom, een ware aanwinst voor de groep.

Hanne

Hanne
Foto: RTL

Hanne is 36 jaar en komt uit Genk (BE). Ze is een cytologisch analist. “Hanne zijn is mijn beste eigenschap. Ik ben mijn eigen persoontje, prettig gestoord met een open karakter.” Hanne heeft Italiaanse roots, is alleenstaande moeder en is heel benieuwd om te weten te komen wie Hanne is, als ze niet met haar dochter is. Hanne kan goed mensen lezen en hierop inspelen. Ze kan slim met verschillende karakters omgaan en zal ervoor zorgen dat iedereen haar aardig vindt. Daarnaast wordt ze niet graag gecommandeerd en wil ze graag haar eigen ding kunnen doen. Op haar werk is ze teamleider en ze heeft dus ervaring met de leiding nemen binnen een groep.

Julio

Julio
Foto: RTL

Julio is 43 jaar en komt uit Hoogerheide (NL). Hij is teamcoach bij een telecommunicatiebedrijf. “Nee, ik kan mijn tijd niet beter benutten, ik zit hier en I’m in it for the win.” Julio is een theatrale goedzak, die zich altijd bekommert om de mensen om zich heen. Zijn passie ligt dan ook bij coaching, waarbij hij mensen helpt met onder meer relatieproblemen, prestatiedruk en het terugvinden van zichzelf. Julio wil zijn eigen identiteit heruitvinden. Hij is heel nieuwsgierig naar hoe hij zich zal aanpassen aan de groep en of hij zijn principes zal laten varen om zelf ver te komen. Normaal gesproken gaat Julio absoluut niet over lijken, maar in Big Brother is volgens hem alles anders.

Nawel

Nawel
Foto: RTL

Nawel is 26 jaar, ze komt uit Eeklo (BE). Ze omschrijft zichzelf als een spontane, sociale en blije kip.  Ze is half Tunesisch, half Marokkaanse en zit geen moment stil. Gewapend met haar iPhone verovert ze als ze niet meedoet aan Big Brother tenminste het TikTok universum. Nawel is iemand die graag gek doet en een enorme vrolijkheid bezit. Ze gooit zichzelf graag in het diepe en denkt nooit lang na als ze een beslissing moet nemen. Nawel gaat dan ook voor veel energie, plezier en gezelligheid in het huis.

Tobias

Tobias
Foto: Wesley de Wit /Endemol Nederland

Tobias is 26 jaar en komt uit Den Haag (NL).  “Ik ben een vitale jongeman, maar heb een oude ziel”. Tobias is charmant, supersportief en gaat een uitdaging niet uit de weg. Hij woont al zijn hele leven in Den Haag, dicht bij het strand waar hij graag naartoe gaat om te surfen. Als coach inspireert hij graag anderen met zijn gezonde levensstijl. Na een burn-out te hebben gehad, stapt hij nu topfit over de drempel van het Big Brother huis.

Nouchine

Nouchine
Foto: Wesley de Wit /Endemol Nederland

Nouchine is 25 jaar en komt uit Gent (BE). “Ik ben echt een beetje het mamaatje van het huis. Met haar grote glimlach zal ze veel harten weten te veroveren”. Ondanks haar jonge leeftijd ziet ze zichzelf als een echte moeder en wil ze zich over anderen ontfermen.  Niet alleen thuis staat ze voor iedereen klaar, ook als verpleegkundige is ze voor haar patiënten dag en nacht bereikbaar. Nouchine is altijd vrolijk en goedgezind, uitgesproken en houdt haar mening niet voor zich. Eerlijkheid is heel belangrijk voor haar. Nouchine is helemaal klaar om de uitdagingen van Big Brother aan te gaan.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 3.5]