Big Brother bewoners 2020

Dit is een overzicht van de Big Brother bewoners uit 2020. De huidige Big Brother bewoners van 2022 kun je hier terugkijken

Er word tot nu toe uitgegaan van acht bewoners. Zij zullen zichzelf 100 dagen vrijwillig op laten sluiten in het zogenaamde Big Brother huis. De bewoners kunnen 24/7 via Videoland gevolgd worden, er is dus weinig privacy. Hieronder zie je een overzicht van de huidige bewoners. Mocht de samenstelling veranderen dan passen we deze pagina uiteraard aan.

Update: 28-12-2020 (Big Brother maakt bewoners bekend)

Update: 5-1-2021 (Deze twee nieuwe bewoners moeten het Big Brother huis insluipen)

Update: 8-1-2021 (Drie nieuwe bewoners arriveren in Big Brother)

Update: 3-2-2021 (Jowi, Daniëlle en Nathalie verlaten vrijwillig Big Brother)

Update: 4-2-2021 (Matt en Jerrel zijn de nieuwe bewoners na de liveshow)

Update 5-2-2021 (Mike betreed Big Brother als nieuwe bewoner)

 

Jill – FINALIST – WINNAAR BIG BROTHER 2021

Jill
Foto: RTL

Jill is de jongste bewoner Big Brother. Ze is 22 jaar en komt uit Landsmeer (NL) Ze heeft de opleiding voor luchtvaartdienstverlener gedaan maar weet niet zeker of ze echt als stewardess wil gaan werken. Ze heeft nog nooit een echte serieuze relatie gehad, waardoor ze ook niet goed weet hoe het voelt om verliefd te zijn. In het huis zal ze er alles aan doen om voor anderen te zorgen en onenigheid te voorkomen, want van ruzies wordt ze zenuwachtig. Wat anderen van haar vinden, daar trekt ze zich minder van aan. Jill gaat vol voor het avontuur, verheugt zich op de spellen en wil heel graag nieuwe mensen leren kennen.

Nick – FINALIST – 2e PLAATS

Nick Foto: RTL

Nick is 30 jaar, en komt uit Morkhoven (BE). Hij is een rustige, spontane jongen die een sympathieke indruk maakt. Maar niets is wat het lijkt want Nick gaat over lijken om te winnen en zijn gelijk te krijgen. Hij is naar eigen zeggen een grapjas, heeft droge humor en kan zo de groep makkelijk met zich mee krijgen. Wellicht dat zijn kookkunsten daar ook aan bij zullen dragen. Nick heeft al een flinke muziekcarrière achter de rug. Hij begon op zijn zestiende met DJ’en, wat al snel serieus werd. Hij heeft samen met zijn compagnon  vijf keer op het evenement Tomorrowland gestaan. Inmiddels zijn de twee gestopt. Big Brother is voor hem weer een nieuwe uitdaging, die hij absoluut aangaat om te winnen.

Liese – FINALIST – 3e PLAATS

Liese
Foto: RTL

Liese is 28 jaar jong en komt uit Halen (Belgisch Limburg). Liese is een vrolijke flapuit en heeft een groot empathisch hart en een humoristisch kantje. Ze werkt als zelfstandig thuisverpleegkundige. Liese lijkt een braaf meisje maar heeft volgens haar wel degelijk een pittige kant. Irritaties kan ze niet voor zich houden want haar gezicht spreekt boekdelen.  Liese doet mee voor de ervaring, maar wil ook graag met het geld naar huis. Ze vraagt haar moeder vaak om advies, dat zal in het huis niet kunnen. Ook zal ze haar vriend ontzettend missen maar pakt dit avontuur met beide handen aan.

Oud Big Brother bewoners (exit)

Ziko

Ziko
Foto: RTL

Ziko is een 34-jarige uit Lokeren (België) en is choreograaf. Ziko runt zijn eigen dansschool en in 2019 is hij zelfs uitgeroepen tot Belgisch Kampioen Breakdance. Ziko zal de gangmaker van het huis zijn en hij ziet zichzelf als een echte teamplayer. Hij komt op voor de zwakkere mensen en heeft een groot hart. Voor Ziko is familie zeer belangrijk. Ziko woont weer bij zijn moeder en steunt haar bij de verzorging van zijn zus met het syndroom van down. Ziko is heel open over zijn geloof. En bidt vijf keer per dag maar als het te druk is overdag, haalt hij het ook weleens ’s avonds in.

Theo

Theo
Foto: RTL

Theo is 54 jaar en de oudste van de groep. Hij is geboren in Friesland maar inmiddels is hij een Amsterdammer geworden. Hij runt zijn eigen klusbedrijf en zijn grootste trots is zijn zoon Sean. Theo spreekt hem veel en ze hebben een sterke maar ook emotionele band. Theo is naar eigen zeggen open, eerlijk en recht door zee. En heeft een enorm uitgesproken mening en gaat graag discussies aan. Hij heeft een grote mond maar een klein hartje. Waar hij echt niet tegen kan, is onrecht en dat maakt hij dan ook meteen duidelijk. Theo is goed in het bewaren van geheimen, iets dat goed van pas kan komen in het Big Brother huis.

 

René
Foto: RTL

René is 29 jaar, komt uit Hoorn (NL) kan zich Big Brother nog herinneren van zijn kindertijd. Hij is een IT’er en kijkt vooral naar het psychologische experiment. Uit de buitenwereld getrokken worden en met vreemde mensen opgescheept zitten. René is een sociaal dier en zijn tactiek is om vrienden te worden met al zijn mede bewoners. Zelf zit hij 3,5 uur per dag op zijn telefoon, een grote uitdaging dus om zonder te moeten. Hij noemt zichzelf een echte Bourgondiër en geniet graag van het leven met een wijntje of een biertje. Hij laat zijn grote liefde achter voor Big Brother.

Els

Els Foto: RTL

Els is 57 jaar, komt uit Dronten (NL) ze is een hardwerkende en zelfstandige vrouw. In het dagelijks leven is zij teamleider bij een rijschool en weet dus goed hoe ze mensen moet aansturen, ze hoopt dat dit in haar voordeel kan gaan werken bij Big Brother. Ze heeft twee kinderen maar ziet zichzelf zeker niet als moeder van de groep. Els heeft geleerd haar eigen boontjes te doppen en accepteert dan ook geen hulp. In haar vrije tijd staat Els het liefst op de tennisbaan. Ze is makkelijk in de omgang maar absoluut geen meeloper. Verder zegt ze wat ze denkt en is recht door zee.

Daniëlle

Daniëlle
Foto: RTL

Daniëlle is een 40-jarige vrouw en komt uit een klein dorpje Made genaamd. Ze is een moeder en heeft maarliefst 5 kinderen. Ze is docent op het Hoger Beroepsonderwijs. Voor ze docent werd, werkte ze als consultant in het bedrijfsleven. Daniëlle is naar eigen zeggen een pittige vrouw, staat altijd voor anderen klaar en heeft de afgelopen jaren weinig tijd voor zichzelf vrijgemaakt. Big Brother is voor haar een break van het alledaagse en komt dus als geroepen.

Jowi

Jowi
Foto: RTL

Jowi is 25 jaar en komt uit Den Haag. Hij is acht jaar geleden naar Nederland verhuisd voor zijn studie. Hij groeide op op Curaçao en is opgevoed door zijn grootouders. Nu volgt hij  een master Finance and Investments. Hij heeft sinds kort een prille relatie en laat zijn vriend achter om het Big Brother huis in te gaan. Hij is al jaren fan van Big Brother en volgt van jongs af aan al verschillende buitenlandse versies. Voor hem is zijn deelname een droom die uitkomt.

Nathalie

Nathalie
Foto: RTL

Nathalie is 23 en geboren in Thailand, maar woont sinds haar eerste levensjaar al in Groningen. Ze is opgegroeid met telefoon en social media en is zelf benieuwd hoe ze het zal ervaren wanneer dit allemaal wegvalt. Nathalie gaat confrontaties niet uit de weg en zegt waar het op staat. Het liefst wil ze wel dat alles koek en ei is. Om de mening van anderen maakt ze zich niet zo druk, ze houdt wel van een lolletje en weet mensen altijd aan het lachen te maken. De andere bewoners van het Big Brother huis 2021 moeten opletten. Nathalie benadrukt wel dat ze een temperament heeft en niet met zich laat sollen.

Patrick

Patrick
Foto: RTL

Patrick is 59 jaar en komt uit Schoten (BE). Hij is een hardwerkende man, ondernemer en vader van twee zonen. 25 jaar geleden is zijn vrouw omgekomen in een ernstig auto ongeval. Deze periode was voor hem ontzettend zwaar en om het verlies te verwerken heeft hij zich volledig op zijn werk gestort. Hij begon zijn fietsenwinkel, een kledingzaak en een broodjeszaak, daarnaast heeft hij zijn twee zonen alleen grootgebracht. Tot op heden is Patrick nog steeds full time bezig met zijn werk, het zal voor hem dan ook de grootste uitdaging zijn om dit alles los te laten.

Jerrel

Jerrel
Foto: RTL

Jerrel is 25 jaar en komt uit Amstelveen (NL). Hij is niet op zijn mondje gevallen en zal een discussie niet uit de weg gaan. Hij noemt zichzelf een alfa man en neemt graag de leidersrol op zich. Jerrel heeft al vijf jaar een relatie en laat zijn vriend achter voor het Big Brother avontuur. Hij heeft veel levenservaring opgedaan en en is daardoor zelfverzekerd en hij durft zichzelf te zijn. Hij keek toen hij jong was al naar Big Brother, dus het is een droom voor hem om mee te doen. Hij hoopt een inspiratiebron te zijn voor jongeren die niet uit de kast durven te komen.

Thomas

Thomas
Foto: RTL

Thomas is 23 jaar en komt uit het Belgische Etterbeek. Hij is gestopt met zijn studie en werkt nu met veel plezier als commercieel adviseur. Hij is fan van Big Brother en heeft zin om dit nu zelf te gaan ervaren. Hij woont samen met zijn vrienden in een huis waar hij zijn eigen studio heeft. Met zijn positiviteit, vrolijkheid en sociale skills, maakt hij zichzelf onmisbaar in een groep. Thomas zal altijd aardig en lief zijn, maar zijn vrienden zal hij zorgvuldig zelf uitkiezen. Hij kan niet goed doen alsof en kan er niet mee omgaan als mensen niet oprecht zijn.

Mike

Mike
Foto: RTL

Mike is 29 jaar en komt uit Veghel (NL). Hij heeft na drie jaar in de keukenbusiness zijn baan opgezegd. Hij was toe aan een nieuwe uitdaging en die heeft hij gevonden in Big Brother. Mike is een echte levensgenieter, heeft een grote vriendengroep en is een mensen mens. Voor het spel is hij bereid dit opzij te zetten en te stoken en manipuleren, maar hij zal ook een sfeermaker zijn. In zijn laatste, lange relatie is hij gekwetst, waardoor hij mensen niet té dichtbij laat.

Zoey

Zoey
Foto: RTL

Zoey is 28 jaar, komt uit Schaarbeek (BE) en is in het dagelijkse leven DJ. Ze reist hiervoor de wereld rond. Door het coronavirus zit haar carrière even in een dip en dit was voor haar het ideale moment om zich aan te melden voor Big Brother. Het dagelijks checken van haar social media gaat ze zeker missen, een grote uitdaging om zo’n lange tijd zonder telefoon door te brengen. Ze heeft als oudste van een groot gezin veel voor haar broers en zussen gezorgd, waardoor ze de moederrol op zich zal nemen in het huis. Zoey houdt niet van roddelen en hoopt in het huis iemand te vinden bij wie ze haar ei kwijt kan, dat heeft ze nodig om het 100 dagen vol te houden.

Matt

Matt
Foto: RTL

Matt is 20 en komt uit Zundert (NL). Hij houdt ervan om mensen te entertainen en doet mee aan Big Brother om zichzelf te testen. En vindt het een fijne gedachte om even niet in zijn dagelijkse sleur te zitten en uit zijn eigen wereldje te stappen, het dorpse leven in Zundert is niet zijn ding. Hij is nog vrij jong maar wel al erg volwassen doordat hij veel heeft meegemaakt in zijn jonge leven. Hij zal zich ook dominant opstellen in de groep. Matt houdt van gezelligheid, is een sociaal dier, maar ook zelfstandig.

Naomi

Naomi
Foto: RTL

Naomi is 31 jaar en werkt in een vegan lunchbar in Mechelen (België). Ze is een bioloog. En noemt zichzelf het zonnetje in huis en laat mensen graag lachen. Vandaar dat Naomi ook goed in groepen gedijt. Ze kan moeilijk liegen en houdt niet van mensen die achterbakse spelletjes spelen. Naomi is verder zeer actief op sociale media en deelt veel met haar volgers. Vrij laat in haar leven ontdekte ze dat ze niet alleen op mannen valt maar echt op een persoon niet op een geslacht. Als iemand grappig is, dan kan ze al heel snel verliefd worden. Wie weet lukt het om haar medebewoners ervan te overtuigen veganistisch te gaan eten.

Julie

Julie
Foto: RTL

Julie is 34 komt uit Affligem (BE) en heeft drie kinderen van 11, 9 en 4 jaar oud. Ze is altijd enthousiast, staat stevig in haar schoenen en zal niet snel opgeven. Ze runt twee kinderdagverblijven en gaat elke dag met plezier naar haar werk. Sinds het overlijden van haar vader een jaar geleden en de moeilijke periode die daarop volgde heeft Julie een andere kijk op het leven, ze wil dingen zien en meemaken. Julie is een enorme control freak, alles moet op haar manier en ze laat zich niet in een hoek plaatsen. Wel heeft ze een gevoelige kant, maar die laat ze niet snel zien

Michel

Michel
Foto: RTL

Michel is 36 jarige woont in Maarssen (NL) en heeft al veel gedaan en gezien in zijn leven en ziet Big Brother als zijn nieuwe uitdaging waar hij zich vol op kan storten. Toen hij zeventien was, is Michel bij de mariniers gegaan. Hij heeft hier twaalf jaar lang gewerkt en verscheidene uitzendingen gedaan. Daarna maakte hij de overstap naar persoonsbeveiliging. Big Brother is voor hem een missie zoals hij er al vele volbracht heeft.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 4.3]