Home » Dit zijn de Big brother bewoners van 2021

Dit zijn de Big brother bewoners van 2021

Door BigBrotherNederland

Big Brother start bijna! En dat betekend dat er steeds meer duidelijk wordt. Details over het huis zijn er al, nu door naar de Big Brother bewoners. Big Brother laat je via een filmpje kennis maken met de deelnemers. Zij zullen 100 dagen opgesloten worden in het Big Brother huis. Big Brother start op 4 januari om 20.30 uur bij RTL 4 en RTL 5. En daarna is  het programma iedere werkdag om 21.30 uur en op zaterdag om 18.00 uur te zien op RTL 5. Wie de Big Brother bewoners live wil volgen in het huis kan 24/7 terecht bij een livestream op Videoland.

Daniëlle

Daniëlle
Foto: RTL

Daniëlle is een 40-jarige vrouw en komt uit een klein dorpje Made genaamd. Ze is een moeder en heeft maarliefst 5 kinderen. Ze is docent op het Hoger Beroepsonderwijs. Voor ze docent werd, werkte ze als consultant in het bedrijfsleven. Daniëlle is naar eigen zeggen een pittige vrouw, staat altijd voor anderen klaar en heeft de afgelopen jaren weinig tijd voor zichzelf vrijgemaakt. Big Brother is voor haar een break van het alledaagse en komt dus als geroepen.

Jowi

Jowi
Foto: RTL

Jowi is 25 jaar en komt uit Den Haag. Hij is acht jaar geleden naar Nederland verhuisd voor zijn studie. Hij groeide op op Curaçao en is opgevoed door zijn grootouders. Nu volgt hij  een master Finance and Investments. Hij heeft sinds kort een prille relatie en laat zijn vriend achter om het Big Brother huis in te gaan. Hij is al jaren fan van Big Brother en volgt van jongs af aan al verschillende buitenlandse versies. Voor hem is zijn deelname een droom die uitkomt.

Nathalie

Nathalie
Foto: RTL

Nathalie is 23 en geboren in Thailand, maar woont sinds haar eerste levensjaar al in Groningen. Ze is opgegroeid met telefoon en social media en is zelf benieuwd hoe ze het zal ervaren wanneer dit allemaal wegvalt. Nathalie gaat confrontaties niet uit de weg en zegt waar het op staat. Het liefst wil ze wel dat alles koek en ei is. Om de mening van anderen maakt ze zich niet zo druk, ze houdt wel van een lolletje en weet mensen altijd aan het lachen te maken. De andere bewoners van het Big Brother huis 2021 moeten opletten. Nathalie benadrukt wel dat ze een temperament heeft en niet met zich laat sollen.

Theo

Theo
Foto: RTL

Theo is 54 jaar en de oudste van de groep. Hij is geboren in Friesland maar inmiddels is hij een Amsterdammer geworden. Hij runt zijn eigen klusbedrijf en zijn grootste trots is zijn zoon Sean. Theo spreekt hem veel en ze hebben een sterke maar ook emotionele band. Theo is naar eigen zeggen open, eerlijk en recht door zee. En heeft een enorm uitgesproken mening en gaat graag discussies aan. Hij heeft een grote mond maar een klein hartje. Waar hij echt niet tegen kan, is onrecht en dat maakt hij dan ook meteen duidelijk. Theo is goed in het bewaren van geheimen, iets dat goed van pas kan komen in het Big Brother huis.

Liese

Liese
Foto: RTL

Liese is 28 jaar jong en komt uit Liese uit Halen (Belgisch Limburg). Liese is een vrolijke flapuit en heeft een groot empathisch hart en een humoristisch kantje. Ze werkt als zelfstandig thuisverpleegkundige. Liese lijkt een braaf meisje maar heeft volgens haar wel degelijk een pittige kant. Irritaties kan ze niet voor zich houden want haar gezicht spreekt boekdelen.  Liese doet mee voor de ervaring, maar wil ook graag met het geld naar huis. Ze vraagt haar moeder vaak om advies, dat zal in het huis niet kunnen. Ook zal ze haar vriend ontzettend missen maar pakt dit avontuur met beide handen aan.

Naomi

Naomi
Foto: RTL

Naomi is 31 jaar en werkt in een vegan lunchbar in Mechelen (België). Ze is een bioloog. En noemt zichzelf het zonnetje in huis en laat mensen graag lachen. Vandaar dat Naomi ook goed in groepen gedijt. Ze kan moeilijk liegen en houdt niet van mensen die achterbakse spelletjes spelen. Naomi is verder zeer actief op sociale media en deelt veel met haar volgers. Vrij laat in haar leven ontdekte ze dat ze niet alleen op mannen valt maar echt op een persoon niet op een geslacht. Als iemand grappig is, dan kan ze al heel snel verliefd worden. Wie weet lukt het om haar medebewoners ervan te overtuigen veganistisch te gaan eten.

Thomas

Thomas
Foto: RTL

Thomas is 23 jaar en komt uit het Belgische Etterbeek. Hij is gestopt met zijn studie en werkt nu met veel plezier als commercieel adviseur. Hij is fan van Big Brother en heeft zin om dit nu zelf te gaan ervaren. Hij woont samen met zijn vrienden in een huis waar hij zijn eigen studio heeft. Met zijn positiviteit, vrolijkheid en sociale skills, maakt hij zichzelf onmisbaar in een groep. Thomas zal altijd aardig en lief zijn, maar zijn vrienden zal hij zorgvuldig zelf uitkiezen. Hij kan niet goed doen alsof en kan er niet mee omgaan als mensen niet oprecht zijn.

Ziko

Ziko
Foto: RTL

Ziko is een 34-jarige uit Lokeren (België) en is choreograaf. Ziko runt zijn eigen dansschool en in 2019 is hij zelfs uitgeroepen tot Belgisch Kampioen Breakdance. Ziko zal de gangmaker van het huis zijn en hij ziet zichzelf als een echte teamplayer. Hij komt op voor de zwakkere mensen en heeft een groot hart. Voor Ziko is familie zeer belangrijk. Ziko woont weer bij zijn moeder en steunt haar bij de verzorging van zijn zus met het syndroom van down. Ziko is heel open over zijn geloof. En bidt vijf keer per dag maar als het te druk is overdag, haalt hij het ook weleens ’s avonds in.

 

Bron / Foto: RTL

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 3.9]

Ook interessant:

8 Reacties

Henk Drost 28 december 2020 - 09:49

Ik zou het erg op prijs stellen als ik BB 2021 (net als bij Utopia) weer middels betaling via vier livestreams op mijn computer zou kunnen volgen . Ik denk dat ik door samenvattingen niet voldoen zicht krijg op de werkelijke situaties in het BB Huis. Ik vind het echt heel vreemd om mij indirect te verplichten lid te worden van Videoland om daar een stream te kunnen bekijken.
Vraag is dus komen er ook live streams .

Beantwoord
Istar 28 december 2020 - 13:32

Ik vind het ook niks om voor 1 programma lid van Videoland te worden. Dat ging in de vorige BB’s wel klantvriendelijker.
Wat ik bij deze uitvoering ook niet geweldig vind is dat er Vlamingen bij zitten. Als die onderling gaan praten versta je er niks van en dat is de bedoeling niet van BB. Heel jammer. Er wordt genoeg aan dit programma verdiend om het met ’n bedrijf van 1 land uit te voeren.

Beantwoord
catharina 28 december 2020 - 13:57

Zou ook graag de hele dag streams willen zien. Dat kon ook bij B B weltegen maandelijks bet. van 2,50.Als je voor dat progamma naar vidioland moet bet je 7,50 per maand. Dat vind ik een groot verschil.

Beantwoord
sonja 28 december 2020 - 19:08

Ik sluit mij helemaal aan bij HENK ISTAR EN CATHARINA ik hoop ook op de livestream.groetjes sonja

Beantwoord
Rob 30 december 2020 - 16:26

maar dan kan je ook meer kijken dus meer waar voor je geld

Beantwoord
Istar 16 januari 2021 - 10:53

Bij de eerste Big Brother kon je 24/7 kijken voor 2,50. Ik vind 7,50 echt teveel.

Beantwoord
Istar 16 januari 2021 - 10:54

De Belgen kunnen trouwens wel gratis kijken

Beantwoord
Joke 20 februari 2021 - 17:44

Geachte big brother laat het stemmen over aan de kijkers en niet aan de deelnemers zo word het nog spannend. Nu weet je op de voorhand al wie er uit gaat met die twee groepen die een bontje zijn Laat het aan de kijkers over

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page