Home » Veelgestelde vragen Big Brother live stream

Veelgestelde vragen Big Brother live stream

Door BigBrotherNederland

We krijgen veel vragen met betrekking tot problemen bij de Big Brother live stream. De meest gestelde vragen hebben we op een rijtje gezet en proberen we zo goed mogelijk te beantwoorden. Problemen met de live streams? Lees dan verder.

“Waar kan ik de Big Brother live stream vinden?”

De Big Brother live stream is moeilijk te vinden. Maar zou moeten werken op onderstaande smart tv’s en werkt ook op mobiele apparatuur, iPad, iPhone, Android etc. Het is niet mogelijk om de Livestream te casten naar je tv. In sommigen gevallen heb je de videoland app nodig.

   • Open de videoland app of log via internet in bij Videoland.com
   • Ga naar het begin scherm van Videoland.
   • Onder de rubriek “Onlangs toegevoegd” zie je de live streams staan. Big Brother is te bekijken via 2 live streams. Je kunt ook op deze linkjes klikken om rechtstreeks naar de Big Brother live stream te gaan. Linkjes verwijzen naar Videoland .Je hebt wel een abonnement nodig: LIVE STREAM 1    LIVE STREAM 2
   • Voor Belgische kijkers is de livestream via GoPlay te bekijken: LIVESTREAM
Ondersteunde TV’s
Samsung Nee
LG Ja
Philips Ja
Playstation 4 Ja
Panasonic Ja
Sony CEB Nee

De Live stream is niet te zien via KPN mediabox of Ziggo horizonbox.

“De stem van Big Brother/ voiceover is slecht te horen, kunnen jullie hier iets aan doen?”

Dit is een veelgestelde vraag. Helaas kunnen wij hier niets aan doen. Deze site, BigBrotherNederland.nl werkt niet bij Big Brother/RTL. Wij kunnen dit probleem dan ook niet oplossen.

“Het geluid is slecht, kunnen jullie dit verbeteren?”

Deze vraag krijgen we zeer vaak. Controleer of het volume van de videoplayer van de live stream helemaal open staat. En zet eventueel je pc of tv geluid harder. Het geluid kunnen wij niet veranderen. Dit ligt puur aan de kwaliteit en hoe het geluid opgevangen / doorkomt vanuit het Big Brother huis. Deze site, BigBrotherNederland.nl werkt niet bij Big Brother/RTL. Wij kunnen dit probleem dan ook niet oplossen.

“Mijn video hapert, wat nu?”

Constante, stabiele internetverbinding is aan te raden om goed te kijken naar bijvoorbeeld de live streams. Wanneer de verbindingssnelheid afneemt, schakelt de player over op een lagere kwaliteit. Wordt de internetverbinding tijdens het kijken helemaal wordt verbroken, dan stopt de video. Zodra de verbinding is hersteld, kan de video weer worden gestart.

“Is ondertiteling mogelijk?”

Via de livestream is ondertiteling NIET mogelijk. De reguliere tv uitzending wordt vaak voorzien van ondertiteling.

“Is er een chat?”

Nee er is geen chat beschikbaar bij de live streams.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 32 Average: 2.2]

Ook interessant:

You cannot copy content of this page