Veelgestelde vragen Big Brother live stream

Veelgestelde vragen Big Brother live stream

We krijgen veel vragen met betrekking tot problemen bij de Big Brother live stream. De meest gestelde vragen hebben we op een rijtje gezet en proberen we zo goed mogelijk te beantwoorden. Problemen met de live streams? Lees dan verder.

“Waar kan ik de Big Brother live stream vinden?”

De Big Brother live stream is moeilijk te vinden. Maar zou moeten werken op onderstaande smart tv’s en werkt ook op mobiele apparatuur, iPad, iPhone, Android etc. Het is niet mogelijk om de Livestream te casten naar je tv. In sommigen gevallen heb je de videoland app nodig.

 • Open de videoland app of log via internet in bij Videoland.com
 • Ga naar het begin scherm van Videoland.
 • Onder de rubriek “Onlangs toegevoegd” zie je de live streams staan. Big Brother is te bekijken via 2 live streams. Je kunt ook op deze linkjes klikken om rechtstreeks naar de Big Brother live stream te gaan. Je hebt wel een abonnement nodig: LIVE STREAM 1    LIVE STREAM 2
Ondersteunde TV’s
Samsung Nee
LG Ja
Philips Ja
Playstation 4 Ja
Panasonic Ja
Sony CEB Nee

De Live stream is niet te zien via KPN mediabox of Ziggo horizonbox.

“Het geluid is slecht, kunnen jullie dit verbeteren?”

Deze vraag krijgen we zeer vaak. Controleer of het volume van de videoplayer van de live stream helemaal open staat. En zet eventueel je pc of tv geluid harder. Het geluid kunnen wij niet veranderen. Dit ligt puur aan de kwaliteit en hoe het geluid opgevangen / doorkomt vanuit het Big Brother huis. Deze site, BigBrotherNederland.nl werkt niet voor Big Brother. Wij kunnen dit probleem dan ook niet oplossen.

“Mijn video hapert, wat nu?”

Constante, stabiele internetverbinding is aan te raden om goed te kijken naar bijvoorbeeld de live streams. Wanneer de verbindingssnelheid afneemt, schakelt de player over op een lagere kwaliteit. Wordt de internetverbinding tijdens het kijken helemaal wordt verbroken, dan stopt de video. Zodra de verbinding is hersteld, kan de video weer worden gestart.

“Is ondertiteling mogelijk?”

Via de livestream is ondertiteling NIET mogelijk. De reguliere tv uitzending wordt vaak voorzien van ondertiteling.

“Is er een chat?”

Nee er is geen chat beschikbaar bij de live streams.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 16 Average: 1.9]
Er zijn 13 reacties op dit artikel
  • merel at 14:42

   Ondertiteling is denk ik moeilijk omdat het live is maar ik ben het met je eens dat het niet te volgen is, sterker nog het gaat zelfs beetje irriteren.

 1. Urnie at 16:05

  Wanneer komt er eens een livestream waarbij de kijker zelf kan kiezen welke camera hij/zij bekijkt? er zijn op internet meerdere sites waarbij je mensen in hun woonhuis kunt volgen maar daarbij heb je als kijker altijd de keuze uit een gemiddeld 12 tal camera’s door het hele huis.
  Bij BB moet ik maar afvragen of het juiste wordt getoond, zodra er iemand de dagboekkamer ingaat bijvoorbeeld gaat stream 1 naar de tuin, waarom???? waarom niet gewoon de andere bewoners in beeld dan?
  Beetje jammer, denk ook niet dat ik het videoland proefabbo doorzet om die reden.

  • Ruud at 19:37

   Ik ben het met je eens BB doet aan censuur, als een bepaald gesprek te gevoelig wordt er geschakeld naar de tuin. Wij als BB kijker hebben het recht om alles te kunnen volgen.

 2. Urnie at 19:48

  Die Belgen zijn prima te volgen, ik heb er geen moeite mee als Amsterdammer 😉
  Wellicht gewoon eens de serie “undercover” op Netflix gaan kijken, daar hoor je pas echt plat vlaams, dat is pas nauwelijks te volgen 😉

 3. Ruud at 19:13

  Ik volg BB al een tijdje via de live stream ik heb het idee dat bb doet aan censuur.
  Als er een gevoelig gesprek plaats vindt wordt er meteen overgeschakeld naar de tuin.
  Ook vindt ik dat de dagkamer gesprekken ook te zien krijgen via de stream.

 4. Danny at 19:18

  Wanneer word Nathalie bestraft voor het telkens met opzet verstoren van haar microfoon. Ze saboteert telkens het geluid. Als ze bezig is met haar plannetjes draaid ze zich weg van haar microfoon en begint ze heel zacht te praten waardoor ze onverstaanbaar word op tv. Dit gebeurd elke dag weer opnieuw. Dan zit ze in het verkeerde huis lijkt me en het verkeerde experiment naar mijn mening.

  • Peter H. at 08:56

   Die Nathalie is een ‘meester’ in het intrigeren (complotteren, konkelen); vaak op het ergerlijke af. Er komen momenten dat de andere bewoners dit ook gaan merken en dan krijgt ze het moeilijk

 5. herma at 02:34

  Heey hoii ik ben heel erg slecht🦻 en fan van bb maar vind het het uiterste hinderlijk dat mijn vriend. Alles meot vertalen zo dat ik ook een beetje mee krijgt wat er gezegd en gebeurt en dan vooral die bb stem geef onze doelgroep ook de kans om iest mee te krijgen 🥰 en die bedoel ik niet alleen voor de livestream. 😔

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *