Hoe goed is de eerste liveshow van Big Brother bekeken?

Hoe goed is de eerste liveshow van Big Brother bekeken?

Gisteren was de eerste wekelijkse liveshow. Hierin werd duidelijk dat Ziko Big Brother definitief moet verlaten en Liese weer terug het huis in mag. Het hele verslag kun je hier nog eens terug lezen. Hoe goed is de eerste liveshow bekeken? We hebben het met behulp van gegevens van kijkonderzoek voor je uitgezocht. Op 7 januari keken 459.000 mensen naar Big Brother. Met een marktaandeel van 8.6% en een kijkdichtheid van 2,9%. Een dag eerder keken zo’n 440.000 mensen naar het realityprogramma. Voorlopig zijn de Big Brother kijkcijfers positief te noemen. Grote vraag is voor hoe lang…

Beoordeel dit bericht:
[Total: 9 Average: 3.9]
Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. NITA at 09:27

  400-500k is niet super goed als je je bedenkt dat de eerste aflevering 1.3M kijkers had. Naar mijn idee was de live uitzending niet geheel echt live. De studio etc wel, maar misschien had er ook meer live huis in moeten zitten. Ipv 5 minuten live bewoners voor de tv. Maak het meer interactief is voor de bewoners ook leuker. Nu zaten zei 1 uur voor de tv te wachten voor 5 min live verbinding met de studio. Dat kan beter. Ook hebben de bewoners gelijk dat er het 1 en ander achter loopt. (Qua opdrachten en de uitslagen daarvan van de dag ervoor) en laatste but not least, het sloeg totaal nergens op om de 2 genomineerde de hele dag uit huis te halen en in een kamertje te zetten voor iets wat savonds plaats vond. Zorg dat ze of daar een laatste opdracht doen zodat wij kijkers nog onze stem kunnen bedenken, of de winnaar 10 stemmen extra krijgt bijvoorbeeld. Maar 8 uur op een stoel naar de andere bewoners kijken slaat nergens op. Is ook niet bepaald spanning opbouwen ofzo.

  Overall leuk programma en beter dan het was. Maar zorg dat het intressesant blijft.

 2. Rex at 13:57

  459.000 is natuurlijk erg weinig. De donderdag show is dan ook erg vervelend en saai met al dat gepraat met psychologen. Ze moeten gewoon meer beelden laten zien, dan blijven mensen ook meer hangen. Nu is het gewoon niet aantrekkelijk.

 3. Floris at 18:19

  Ik denk dat RTL zichzelf in de voet heeft geschoten door het late tijdstip. Zo’n duur project zou je eigenlijk eerder op de avond moeten plannen in plaats vanaf 21:30 uur. Met die 440000 kijkers zullen ze niet écht tevreden zijn denk ik.

 4. Stephan at 17:19

  Inderdaad, ik denk ook dat het aan het tijdstip ligt. Begin ‘gewoon’ om 20.30 uur. Het tijdstip waarop vaak films beginnen. Lijkt mij praktischer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *