Home » Ziko moet Big Brother verlaten

Ziko moet Big Brother verlaten

Door BigBrotherNederland

Liese en Ziko zijn de genomineerden van de eerste week Big Brother. De twee hebben eerder vandaag het Big Brother huis al moeten verlaten. De exacte reden is onbekend maar het zal wel iets met de liveshow te maken hebben. Ziko of Liese moet het huis dus verlaten, maar wie wordt het? Dit gaat tijdens de liveshow op tv bepaald worden. En in dit bericht beschrijven we hoe dat verlopen is en wat de uiteindelijke uitslag is.

De live uitzending op tv wordt ook op de Big Brother live stream uitgezonden. Als de Big Brother liveshow begint wordt er eerst teruggekeken op de start van Big Brother. En dat het programma goed bekeken is. Genomineerden Ziko en Liese zitten heel de dag in de exit room. Zij wachten totdat iedereen gestemd heeft. Presentatoren Geraldine en Peter maken contact met de exit room. Peter vraagt hoe het met de twee gaat. Liese heeft inmiddels al een beter gevoel. Ziko laat weten dat het slecht voelt om eruit te gaan. Liese was mijn maatje vanaf dag 1. Ik denk dat we toch wel iets gebracht hebben in het huis. Dat er één wegvalt is gewoon k*t vervolgd hij. Liese geeft dan toe dat ze kapot aan het gaan is. Ik kan niet meer. Het is zenuwslopend voegt ze eraan toe. Daarna wordt er weer even teruggekeken op de nominatie welke de bewoners al eerder gedaan hebben in het Big Brother huis. Hoe woest Ziko werd, en andere gebeurtenissen.

Uiteindelijk leggen Geraldine en Peter contact met de huidige bewoners in het huis. Naomi vond het moeilijk dat Ziko en Liese weg moesten. Ik had de nominaties nog niet verwacht. Het was een verassing. Afscheid nemen heb ik het moeilijk mee. Jowi de huismeester komt ook aan het woord. Waarom de regels wordt er gevraagd? Ik ben niet zo van de regels antwoordt Jowi. Ik wilde iets doen om samen te zijn, iets wat goed zou zijn voor de dynamiek. Nick en Els ik zie jullie voor het eerst zegt Geraldine. Nick hoe is het om later binnen te stappen. Het was even moeilijk dacht ik antwoordt Nick. Maar het viel achteraf mee. Daarna komt de prijzenpot aan het woord. Els vond het jammer dat ze de opdracht niet konden voldoen anders was het meer geweest. Maar er komen vast genoeg challenges om dat goed te maken. Thomas zijn nieuwe kapsel, door Jowi gecreëerd komt aan bod. En daarna vertelt Thomas over zijn doelen, meer sporten, beter leren koken en mijn laatste doel is winnen. Theo denkt dat Ziko als nieuwe bewoner binnenkomt, Jowi sluit zich erbij aan. Hij heeft zich meer laten zien legt hij uit.

Dan zijn de deskundigen er weer. Ze hebben van alles teruggekeken. En bespreken hun bevindingen. Daarna laten de bewoners aan de dagboekkamer weten wat ze van de nominaties vinden. En daarna komen Peter en Geraldine terug bij de genomineerden in de exit room. Hoe is het om daar te zitten heel de dag. Dat is niet goed antwoordt Liese. Geraldine vraagt daarna waarom Liese denkt dat ze genomineerd is. Ik denk dat het ook tactisch is zegt Liese. Ik weet dat ik goed in de groep lig, ik had het niet aan zien komen. Ik wil er niet als eerst uit. Daarna vraagt Peter aan Ziko waarom ze op hem hebben gestemd. Kijk naar mij grapt Ziko. Ik weet dat ik een sterk karakter heb en aanwezig ben. Voor sommigen was ik een storende zender. Ik zet mijzelf soms op de voorgrond. Ik heb mijn ding gedaan en nergens spijt maar ik en nog niet klaar benadrukt hij. Daarna wordt per genomineerden de hoogte punten van week 1 weergegeven. De vriend van Liese is er ook. Er wordt gesproken over Ziko en Liese en hoe close ze zijn. Het lijkt hem niet heel veel te boeien. De broer van Ziko was trots om hem terug te zien. Dit is 100% Ziko.

Ziko en Liese krijgen daarna nog de kans om eenmaal te vertellen waarom kijkers hun niet weg moeten stemmen. Liese begint, ze hoopt dat iedereen ziet dat ze nog niet klaar is. Ik zit hier super graag benadrukt ze. Dit is mijn droom en ik wil hier nog veel doen. Nog veel geheime opdrachten laten slagen. Ik wil gewoon blijven dus stem op mij. Ziko neemt het woord. Ik hoop dat iedereen van mij genoten heeft. Ik wil het huis graag in, ik wil daar weer graag breakdancen. Dus stem op mij, we zullen een zieke week te gemoed hebben.

Dan zijn de stemmen geteld. Wie gaat er naar huis en wie blijft er? Op het scherm verschijnt de naam en daarachter staat of ze mogen blijven of niet. Liese mag blijven, dit betekend dat Ziko Big Brother mag verlaten. Liese klapt en wordt emotioneel. Ik wil niet wenen op televisie. Ziko klapt. En de twee nemen afscheid van elkaar. Ik ben zo blij echt waar zegt Liese. In het Big Brother huis wordt nu ook duidelijk wie er mag blijven. Het word donker en de lampen knipperen, ze krijgen nog niets te zien. Ziko komt de studio in. Hij vindt het erg jammer, ik zou het nooit anders gedaan hebben benadrukt hij. Dit is Ziko. What you see is what you get. Daarnaast mag er gekozen worden wie een grotere rol mag hebben. Hier mag je je stem uitbrengen. Ziko mag ook nog een boodschap achter laten voor de huidige bewoners, wat we later zien. Liese loopt nu weer het Big Brother huis in wat betekend dat bekend is dat zij mag blijven. Zij wordt hartelijk ontvangen door de groep. Wat vinden jullie van de uitslag?

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 9 Average: 4.2]

Ook interessant:

1 Reactie

Erick 8 januari 2021 - 06:21

Vind Liese een leuke meid en heb ook op haar gestemd, fijn dat ze mag blijven.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page