Home » De Big Brother bewoners ontvangen een pakketje van buitenstaanders

De Big Brother bewoners ontvangen een pakketje van buitenstaanders

Door BigBrotherNederland

De bewoners van Big Brother zijn verrast door buitenstaanders. Op een of andere manier is er een doos met energiedrank over de schutting gekomen. Hoe dit exact gebeurd is is niet helemaal bekend. Er zou een drone gezien zijn. Al snel kwam er een streamlock. Hoe dan ook een enkeling waaronder Nathalie is daar erg blij mee, want doordat huismeester Jowi de boodschappen aangepast heeft, vegan producten ervoor ingeruild heeft is er onder andere geen energiedrank besteld. Al snel wordt Theo naar de dagboekkamer geroepen. Als hij terugkeert heeft hij een boodschap voor zijn mede bewoners. De volgende keer dat er spullen over de schutting heen worden gegooid mag de groep dat niet oprapen. Daarna gaat de groep weer over op de orde van de dag.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 9 Average: 3.6]

Ook interessant:

2 Reacties

Ben 10 januari 2021 - 11:06

Waarom geeft Big Brother de bewoners niet wat zij graag willen hebben ?. Dat voorkomt veel onrust en irritatie.

Beantwoord
Thijs 11 januari 2021 - 02:03

Dat is nou precies het spel. Dat ze niks zelf kunnen bepalen enzo.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page