De Big Brother bewoners ontvangen een pakketje van buitenstaanders

De Big Brother bewoners ontvangen een pakketje van buitenstaanders

De bewoners van Big Brother zijn verrast door buitenstaanders. Op een of andere manier is er een doos met energiedrank over de schutting gekomen. Hoe dit exact gebeurd is is niet helemaal bekend. Er zou een drone gezien zijn. Al snel kwam er een streamlock. Hoe dan ook een enkeling waaronder Nathalie is daar erg blij mee, want doordat huismeester Jowi de boodschappen aangepast heeft, vegan producten ervoor ingeruild heeft is er onder andere geen energiedrank besteld. Al snel wordt Theo naar de dagboekkamer geroepen. Als hij terugkeert heeft hij een boodschap voor zijn mede bewoners. De volgende keer dat er spullen over de schutting heen worden gegooid mag de groep dat niet oprapen. Daarna gaat de groep weer over op de orde van de dag.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 9 Average: 3.6]
Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *