Home » Jill ziet de band met Thomas vriendschappelijk en heeft geen verliefde gevoelens

Jill ziet de band met Thomas vriendschappelijk en heeft geen verliefde gevoelens

Door BigBrotherNederland

De groep is erg veel bezig met breien. Maar als de nodige sneeuw is gevallen gaan een aantal bewoners naar buiten. Even genieten van het winterse moment. Jill en Thomas vermaken zich prima. Thomas probeert een sneeuwengel te maken en Jill besluit hem te plagen en smeert zijn gezicht vol met sneeuw. Al snel ontstaat er een sneeuwballengevecht. Ook hebben de twee nog een goed gesprek. Zo vertelt Jill dat Big Brother gevraagd heeft hoe ze zich voelde over eventueel verliefde gevoelens. Ze voegt eraan toe dat dat niet zo is en dat het gewoon vriendschappelijk is.  Ze zegt ook tegen Thomas dat hij het moet zeggen als ze verkeerde signalen afgeeft. Thomas antwoordt dat hij dat zal doen. Hierna pakt hij haar nog even terug voor de sneeuw in z’n gezicht toen hij een sneeuwengel aan het maken was. Nadat Jill eerst tegen Thomas zegt bij de bomen te gaan staan, lokt Thomas daarna haar naar de boom met sneeuw. Dat doet ze en Thomas trekt aan een tak waardoor Jill onder sneeuwt.

Verder heeft de groep gegeten, en wordt er momenteel weer gebreid. Dit doet de groep waarschijnlijk omdat er in de opdracht geen deadline vermeld wordt… Jill besluit nogmaals naar buiten te gaan om een sneeuwpop te maken. En Thomas maakt zich gereed om de hottub te gaan. Wat gaat de avond nog meer brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Total: 10 Average: 4.6]

Ook interessant:

2 Reacties

Marcel Van Der Weiden 16 januari 2021 - 20:23

Genieten jullie allemaal maar van de sneeuw want morgen is alles weer weg, groetjes uit Rosmalen.

Beantwoord
Hans 17 januari 2021 - 08:53

Breien vind ik helemaal niks , Thomas is gewoon niet toe aan een relatie en dat merk Jill Thomas toon ook totaal geen affectie naar Jill toe dus iets van verliefdheid is niet aan de order.
Ik wist het wel als ik in de schoenen van Thomas had gestaan:-)

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page