Home » Big Brother zet de deelnemers aan het breien voor een opdracht

Big Brother zet de deelnemers aan het breien voor een opdracht

Door BigBrotherNederland

Een nieuwe dag in Big Brother is aangebroken. De ochtend is rustig verlopen en aan het eind van de dag meldt de Big Brother stem zich. Daniëlle moet naar de gameroom komen. Als ze terug komt heeft ze een grote kist bij zich. Daniëlle heeft ook een opdrachtomschrijving bij en leest deze voor aan de rest van de groep. Beste Daniëlle, de komende tijd gaan jullie gezamenlijk een lapjesdeken breien. Zorg ervoor dat de deken zo groot en mooi mogelijk wordt. Hiervoor zullen jullie beloond worden. De kist wordt geopend en alle benodigdheden om een lapjesdeken te breien zitten erin. Els kan enigszins breien, de meeste bewoners kunnen het niet. De tactiek wordt besproken, iedereen moet vierkantjes maken en dan aan elkaar worden gemaakt. Kleuren worden verdeeld. En er wordt alvast geoefend, later zit bijna iedereen op de bank in de woonkamer een poging te doen om zijn/haar deel te breien.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 17 Average: 4.9]

Ook interessant:

3 Reacties

Richard 16 januari 2021 - 11:38

Zo hebben ze in ieder geval voor langere tijd wat te doen ipv alleen maar praten en af en toe een challens of spelletjes

Beantwoord
Ben 16 januari 2021 - 11:40

Kunnen er ook meer live beelden komen voor mensen die geen live stream hebben ?.

Beantwoord
Willemien 16 januari 2021 - 17:46

En Nathalie eruit die pleegt bondje met Els en samen discriminerend bezig.
BB leg ze een straf op.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page