Big Brother zet de deelnemers aan het breien voor een opdracht

Big Brother zet de deelnemers aan het breien voor een opdracht

Een nieuwe dag in Big Brother is aangebroken. De ochtend is rustig verlopen en aan het eind van de dag meldt de Big Brother stem zich. Daniëlle moet naar de gameroom komen. Als ze terug komt heeft ze een grote kist bij zich. Daniëlle heeft ook een opdrachtomschrijving bij en leest deze voor aan de rest van de groep. Beste Daniëlle, de komende tijd gaan jullie gezamenlijk een lapjesdeken breien. Zorg ervoor dat de deken zo groot en mooi mogelijk wordt. Hiervoor zullen jullie beloond worden. De kist wordt geopend en alle benodigdheden om een lapjesdeken te breien zitten erin. Els kan enigszins breien, de meeste bewoners kunnen het niet. De tactiek wordt besproken, iedereen moet vierkantjes maken en dan aan elkaar worden gemaakt. Kleuren worden verdeeld. En er wordt alvast geoefend, later zit bijna iedereen op de bank in de woonkamer een poging te doen om zijn/haar deel te breien.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 17 Average: 4.9]
Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *