Home » Jimmy over zijn verblijf in Big Brother: ik hoop dat mensen het een leuke show vonden

Jimmy over zijn verblijf in Big Brother: ik hoop dat mensen het een leuke show vonden

Door BigBrotherNederland

Jimmy moest Big Brother net voordat hij finalist van dit seizoen zou kunnen worden het huis verlaten. Maar hoe heeft hij zijn tijd in het Big Brother huis ervaren? En wat vond hij van zijn verblijf?

We zijn weer in de buitenwereld zegt Jimmy. Dit is heel gek. Het ging allemaal zo snel maar het gaat goed. Ik kijk terug op een fantastisch avontuur. Ik ben heel verlegen binnengekomen. Ik ben helemaal open gebloeid naar mijzelf uiteindelijk. Ik heb een mooie tijd gehad en veel mensen leren kennen. Dingen gedaan waarvan ik zelf niet had gedacht die ik ooit zou kunnen. Mijn mooiste herinneringen zijn toch wel de vriendschap met Dilano, Karen en Tom. Die neem ik de rest van mijn leven mee hopelijk. De eerste proef winnen met Dilano was te gek want toen wist ik ah we zijn hier in het huis en we doen dit. Voordat ik in de show stapte zei ik : ik snap niet waarom mensen lopen te janken als iemand weggaat. Het is een show mensen gaan weg ze gaan niet dood. En wie was de grootste janker van het seizoen voegt hij sarcastisch eraan toe terwijl hij zijn vinger opsteekt.

Ik ben echt het meest trots op mijzelf. Dat ik mensen dingen heb gegund, dat ik mijzelf ben gebleven. Dat ik mijn mening heb gegeven waar ik dat nodig vond. Ik ben gewoon tot bijna de finale gekomen. Daar ben ik mega trots op. Ik vind het heel leuk om straks mijn telefoon weer aan te zetten. Mijn DM’s te lezen en alles te zien wat mensen vonden. Ik hoop dat mensen het leuk hebben gevonden. Dat ik ze heb laten lachen en dat ze het een goede show vonden. En dat ik mensen misschien wel geïnspireerd heb om zichzelf te zijn. No mater what hoe je eruit ziet of wat je doet.

Foto: Tom Cornelissen & Rob Jacobs / RTL

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 4.8]

Ook interessant:

4 Reacties

Jongen 13 april 2024 - 09:47

Ik heb van je genoten jimmy nou hoop ik dat alice wint , zij heeft steeds haar eigen weg bewandeld en geen soldaatjes opgesteukt om er te komen , geen geroddel en gekonkel , en dat voor zo’n jong meisje , haar ouders mogen heel trots op haar zijn , ik gun het je van harte alice

Beantwoord
Sylvia van der Meis-Strauss 13 april 2024 - 11:20

JImmy ik heb genoten van je kwetsbaarheid.
En zoals je bent blijf ook bij zelf deze tip gaf ook aan andere mee.
Veel succes verder.

Beantwoord
Alex 13 april 2024 - 11:31

Ja, Jimmy was de leukste. Nu is het saai zonder hem en Ashley. De echte winnaars zijn al naar huis.

Beantwoord
Sija van Baalen 18 april 2024 - 06:31

Jimmy je was geweldig en mijn favoriet!
Heel veel succes met alles wat je gaat doen.

Zeeuwse groetjes Sija

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page