Home » Jimmy moet Big Brother verlaten, Glenn, Randy en Alice zijn finalisten

Jimmy moet Big Brother verlaten, Glenn, Randy en Alice zijn finalisten

Door BigBrotherNederland

Het is vandaag een spannende dag, alle bewoners zijn immers genomineerd en vandaag moet er één van hen weg. Big Brother heeft dat de bewoners gisteren aan de bewoners vertelt. Geraldine en Tatyana staan weer in de gameroom maar welke bewoner moet er net voor de finale vertrekken?

De koffers worden ingepakt en de bewoners wachten af totdat ze iets horen. Het wachten duurt vrij lang dus besluiten ze om nog een spelletje te spelen. Uiteindelijk melden Tatyana en Geraldine zich via het tv scherm. Geraldine en Tatyana interviewen eerst de bewoners. Alice je bent als enige vrouw tussen de mannen. Dat voelt wel gek laat Alice weten. Om zonder Ashley te zijn is ook wel gek. Het is een gemis. Alice schat haar kansen hoger of lager in. De spanning is wel echt hoog en ben bang naar huis te gaan. Glenn vond het vertrek van Ashley ook wel lastig, hij voelt leegte. Ik was veel bij haar en heb met haar het avontuur meegemaakt. Dan mis je dat soort dingen wel. Ze heeft het ook mooi gespeeld en spannend gemaakt. Dat hij genomineerd zou zijn hadden ze niet verwacht. We speculeren maar zitten er altijd naast. Het huis zit vol verrassingen. Jimmy vindt het vertrek van Ashley gek. Ze was er altijd als er wat gebeurde. Het is ook stiller in huis. Maar wel fijn dat we een filmpje van haar hebben gehad. Zijn avontuur noemt hij toch wel een rollercoaster als hij erop terug kijkt. Randy wilde Ashley eruit knikkeren merkt Geraldine op. Dat is nu gelukt, hoe voelt dat? Randy antwoordt dat het gek is. Ze hield mij ook scherp in het spel. Nu ze weg is is het toch wel gek. Ik had ook een goede band met haar. De laatste weken was er niet echt een strijd. Zijn tijd vond hij een mooie ervaring, mezelf leren kennen, mooie mensen ontmoet. Ik neem alles mee en dat maakt mij sterker en mooier mens.

Tatyana laat weten dat er tot vanmorgen 9:00 uur gestemd is. Drie van jullie mogen blijven voor een is het voorbij. Op het scherm komen de drie mensen die mogen strijden voor de titel Big Brother 2024.  De bewoners wensen elkaar veel succes. Op het scherm komt de tekst: Wie haalt de finale van Big Brother 2024 te staan. De eerste bewoner die in de finale zit is: Glenn. Hij juicht het uit van vreugde. En zucht eens diep. De volgende bewoner die op het beeld verschijnt is Randy. Oh sh*t zegt hij. Ze feliciteren elkaar. Daarna komt de laatste naam op het scherm: Alice. Gefeliciteerd lieverd zegt Jimmy. Ik gun het jullie allemaal. Alice slaat haar handen voor haar mond en Jimmy benadrukt dat het echt goed is. De bewoners knuffelen elkaar en Jimmy zegt dat het zo is. Het is goed. Het is oké, gefeliciteerd jongens. Ik ben zo blij voor jullie. Geraldine en Tatyana feliciteren Glenn, Randy en Alice. Jimmy mag naar de gameroom komen, er volgen nog wat knuffels. Ik zie jullie over twee dagen zegt Jimmy, het is jullie allemaal gegund.

Jimmy gaat naar Tatyana en Geraldine in de gameroom. Jimmy laat weten dat hij het wel aanvoelde. Het gevoel en de bewoners hadden het ook al gezegd maar ik had nog stille hoop. Ik ben blij dat ik dit mee mocht maken, het was een mooi avontuur. Ik heb het onderste uit de kan gemaakt, ik heb alles meegemaakt wat ik mee wilde maken. Mijn eerste proef die ik won was wel een hoogtepunt. Alles eigenlijk, een ding is moeilijk. Vrienden ben ik geworden met Dilano, Tom en Karen. Daarna krijgt Jimmy zijn hoogtepunten tijdens zijn verblijf in Big Brother te zien. Jimmy vindt het leuk om terug te zien. Het is zo leuk geweest. Ik had heel veel hoop en weinig verwachtingen. Het was fijn om steun te ontvangen van iedereen. Ik neem een stuk zelfvertrouwen mee naar huis. De finale had ik graag gedaan maar what ever… Tatyana benadrukt dat er ook iets positiefs is aan een vertrek. Daar hoort een kleine verrassing bij. Vervolgens stappen zijn ouders en familie de gameroom in. Er wordt flink geknuffeld. Zijn familie is trots en natuurlijk ook wel blij om Jimmy weer te zien. Jimmy laat weten dat hij denkt dat Glenn gaat winnen. Ik gun het natuurlijk iedereen. Er wordt geproost en daarna hebben Geraldine en Tatyana nog een mededeling.

Tatyana zegt dat de lijnen weer geopend zijn, de laatste beslissende stemronde gaat van start. Drie bewoners hebben alle battles en nominatie rondes overleefd en mogen zich een trotse finalist van Big Brother 2024 noemen. Je kunt een keer stemmen gaat Geraldine verder. Wie is jouw favoriet en moet de winnaar worden? Is dat Alice, Glenn of Randy? Jij  beslist! We zien je zaterdag tijdens de grote finale van 2024!

Stemmen kan vanaf nu via onderstaande linkjes. Je stemt op de bewoner waarvan jij vindt dat hij of zij de winnaar is van Big Brother 2024.

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 4.4]

Ook interessant:

25 Reacties

Marjan 10 april 2024 - 12:13

Eindelijk! Wat irriteerde die man de laaste weken. Zoooo overdreven en kinderlijk. En die constante stemmingswisselingen. Pffff

Beantwoord
Jan 10 april 2024 - 12:15

Ik ga voor Glenn, de enige terechte winnaar.

Beantwoord
Benny 10 april 2024 - 12:16

WAT EEN OPRUIMING , NU GAAN WIJ MOOIE BEELDEN ZIEN …………….HI…HI…HI…HI…

Beantwoord
Jan 10 april 2024 - 12:19

Alle smaakmakers naar huis, waar kijken we nu nog naar ?. Ik ga voor Glenn, de enige terechte winnaar.

Beantwoord
Astrid 10 april 2024 - 12:23

Erg Jimmy, ook weg. Ik dacht echt dat Alice weg zou gaan. Hoop dat Glenn Big Brother wint.

Beantwoord
Leeuwke92 10 april 2024 - 12:31

Zo jammer dat Jimmy, toch een sprankelende persoonlijkheid het huis heeft verlaten, maar hij heeft heel wat neergezet, heeft zichzelf op persoonlijk vlak verder ontwikkeld en daar mag hij super trots op zijn!!

Beantwoord
Linda h. 10 april 2024 - 12:32

Jimmy bedankt voor je tijd ïn BB, ook vele kilo’s verloren. Nu op Glenn gestemd. Ben wel klaar met Alice…. meeloper van Tyron. Heeft ook onnodig geld uit de pot gehaald voor persoonlijke dingen. Glenn als automonteur verdiend het meer als een influencer, Randy is sinds het vertrek van Tyron wel positief veranderd.

Beantwoord
M.van Bouwel 10 april 2024 - 12:48

Glenn mag voor mij winnen.

Beantwoord
chantal 10 april 2024 - 12:53

Glenn als winnaar, de meest vriendelijke, eerlijke en nuchtere winnaar van 2024

Beantwoord
Ingrid 10 april 2024 - 13:06

Diegene die wint moet iemand zijn die er vanaf het begin inzat en dat is dus Randy of Alice en dan is het voor mij Alice die mag winnen. Zo jong, volwassen, nooit in conflict geweest, echt chapeau voor Alice, zal een terechte winnares zijn. Daarbij, vorig jaar heeft al een Belgische man gewonnen, dus nu een Nederlandse dame.

Beantwoord
Eduard 10 april 2024 - 13:08

Glen voor de winst!

Beantwoord
Alex 10 april 2024 - 13:13

Jimmy ook al weg. Nog een reden minder om nog te kijken.

Beantwoord
Elly A 10 april 2024 - 13:17

Jammer Jimmy. Ik vind je enig. Randy loopt zich erg aan te stellen en is niet zichzelf. Glenn is een lieve man maar nog steeds te veel met Ashley bezig. Alice blijft zichzelf.

Beantwoord
Carine 10 april 2024 - 13:34

Wat een SAAIE bedoening sinds the queen vertrokken is.
Ja het was een pittige dame, maar zij heeft het programma zoveel animo bezorgd. Petje af voor deze vrouw, die keer op keer, door de helft van de medekandidaten de grond in werd geboord.
Nu nog 3 kandidaten, nul animo, want Glenn, op je ééntje pit in het programma brengen zal moeilijk worden man … heel wat kijkers haken af.
Ik hoop oprecht dat jij de winnaar wordt, altijd correct, eerlijk en behulpzaam. Ik duim en stem alvast voor jou !!!

Beantwoord
Eddy 10 april 2024 - 13:47

Spijtig dat Jimmy eruit is. Hij bracht tenminste nog een beetje sensatie in huis.
Nu is het maar een saaie finale.
Ik haak vanaf nu af.

Beantwoord
Roos 10 april 2024 - 13:57

King Glenn!!! Hoop dat hij wint!

Beantwoord
Kees 10 april 2024 - 14:44

Glenn is ook van mijn de grootste winnaar van BIGBROTHER 2024

Beantwoord
Lili 10 april 2024 - 15:54

GO Alice…

Beantwoord
Rex 10 april 2024 - 16:38

Worden saaie dagen met Alice en Glenn, de twee meest saaie mensen van het huis. Glenn is een aardige jongen maar er komt echt heel weinig uit. Randy mag winnen van mij.

Beantwoord
Yvonne 10 april 2024 - 17:52

Ik had gehoopt dat jimmy samen met Glenn gingen strijden zaterdag !!

Beantwoord
Chris 10 april 2024 - 19:03

Glenn, zeker de beste,de rest stelt niet veel voor,een terechte winnaar

Beantwoord
Johanneke 10 april 2024 - 19:32

Jammer Jimmy weg Alice blijft helaas. Glenn mag van mij winnen.

Beantwoord
J. Buijs 11 april 2024 - 14:32

Glenn heeft het verpest door steeds maar het schoothondje van Ashley te zijn. Randy heeft een actieve achterban, die iedereen mobiliseert om op hem te stemmen. Ik ga voor Alice. Zet hem op meid. Je bent een topper!

Beantwoord
Dineke 11 april 2024 - 17:40

Nu jimmy weg is hoop ik van harte dat Glenn wint alleen wat ik ook probeer ik kan niet stemmen heel raar en jammer hopelijk lukt het andere wel en idd op Glenn

Beantwoord
Susanne 11 april 2024 - 21:05

Ik had zelf geen moeite met Jimmy. Bracht kleur in het huis. Glenn is supersaai, ik snap niet dat mensen hem de ‘grote’ winnaar vinden. 🤔 Als schoothondje van Ashley en pas meer contact met anderen zoeken op het moment dat zijn groepje eruit is vind ik ook niet sociaal van hem.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page