De jackpot challenge loopt niet helemaal soepel, er zijn een aantal ballen gevallen

De jackpot challenge loopt niet helemaal soepel, er zijn een aantal ballen gevallen

Een nieuwe dag is weer aangebroken in het Big Brother huis. Jason is gisteren geknipt, zijn krullen zijn weg en de rest van de avond is verder zeer rustig verlopen. Afgelopen avond waren de bewoners nog wel bezig met de jackpot challenge. De bewoners moeten een bak met ballen dichthouden met handen. Er zit een bedrag van 5.000 euro in die voor de prijzenpot in gaat zodra de challenge voorbij is. Maar er zit geen 5000 euro meer in, Jason heeft 1 balletje laten vallen. En vannacht zijn er ook nog 1 of meerdere gevallen. Het is een beetje onduidelijk hoeveel het er precies zijn. Ook is er qua rooster iets fout gegaan. Enkele bewoners hebben minder dan een half uur gestaan en hierdoor is er een half uur wat openstaat. Verder verloopt de dag tot nu toe zeer rustig. De bewoners hopen dat de jackpot challenge vandaag eindigt. Maar dat is nog even afwachten.

Je kunt nog altijd stemmen op de genomineerden van deze week: Chayron, Lindsey en Ali. Wie wil jij in het huis houden? Ook kun je stemmen op welke bewoner je het meest vertrouwd. Dit kan via onderstaande links:

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 20 Average: 4.5]
Er zijn 13 reacties op dit artikel
 1. Lydia at 13:47

  Oei!Dat wordt nog moeilijk!
  Nog 1 dag volhouden.
  Ias is de schuldige,hij steelt ook coins en eten van anderen..Hij heeft 15 minuten tekort gedaan .
  Nog nooit meegemaakt bij Bigbrother.

 2. Marjo at 09:28

  Wat een vreselijk gedoe die challenge, en ook hier hoeft rob weer niet aan mee te doen. BB je laat je niet van je beste kant zien. Beetje slap gedoe. Misschien toch andere spelmakers indienst nemen?

 3. Thijs at 10:24

  Vreemd dat de organisatie dit laat gebeuren. Toevallig dat deze opmerking wordt gemaakt net op het moment dat er mensen buiten staan die dat kunnen gebruiken. De buitenwereld gaat zo dus het spel binnen beïnvloeden, erg vreemd. Als er een paar slangen zitten zijn het zeker Lindsey, Chayron en Ias. Ali is er , hoe aardig hij ook is, niet slim genoeg voor om het spel tactisch te spelen.

 4. Blondie at 17:56

  Precies de juiste mensen op de nominatie, en nu maar hopen dat Ali ophoepeld wat een vreselijke kerel is dat BAHHHH, heel snel weg wezen.

 5. Marc Van Meensel at 10:56

  Ik vindt het heel erg dat het het is altijd het zelfde als er een spelletje is gaat het beeld altijd weg ik ben het beu aan het worden ik kijk niet meer ik zal het ook melden aan ander kijkers foei

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *