De nominatie kon veranderen maar dat is niet gebeurd: Ali, Lindsey en Chayron zijn definitief genomineerd

De nominatie kon veranderen maar dat is niet gebeurd: Ali, Lindsey en Chayron zijn definitief genomineerd

Gisteren werd bekendgemaakt dat Ali, Lindsey en Chayron genomineerd waren. Maar dat de uitslag mogelijk nog kon veranderen. Inmiddels is er meer duidelijk over wie er definitief genomineerd is deze week.

Big Brother meldt zich dan ook en spreekt zijn bewoners toe. Ik hoop dat jullie goed geslapen hebben want ik heb een goed voorstel. Een voorstel voor al diegene die niet genomineerd zijn. Dus niet voor Ali, Chayron en Lindsey. Iedereen die niet is genomineerd verwacht ik nu in mijn gameroom! De genomineerden blijven hier en houden de wacht bij de 5000 euro (jackpot challenge). De bewoners gaan richting de gameroom. En er verschijnt een livestream onderbreking. De genomineerden speculeren als er beeld is wat er gaat gebeuren. Wellicht wordt er iemand vrijgesteld? Uiteindelijk komen de bewoners weer terug. Michelangelo vertelt dat er een vrijstelling lag. Je was dan voor volgende week vrijgesteld maar je moest dan de nominatie van deze week overnemen. Dat heeft niemand gedaan merkt Ali op. Nee zegt Bart. Dat is hetzelfde als dat je zegt volgende week ben ik genomineerd. Dit betekent dat de genomineerden van deze week vast staan. Je kunt vanaf nu ook stemmen op wie jij in het huis wilt houden. Voor wie kies je? Ali, Chayron of Lindsey?

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 19 Average: 4.4]
Er zijn 17 reacties op dit artikel
 1. Gezina at 13:45

  Ja dat was wel duidelijk. Niemand gaat het inleveren voor zichzelf. Maar dat Rob mag blijven vind ik erg. Hij lacht het hardst. Hoeft niets te doen en toch verder komen. Bart is ook gemeen vorige week bij Ali slijmen en hem nu erop zetten. Chiara moet er ook uit de roddeltante. Sterke verhalen Rob. Hij gelooft zich zelf.

 2. Johan at 09:30

  Er is maar 1 die het spel geraffineerd speelt en dat is Rob. Overal last van hebben en zorgen dat iedereen je zielig vind en dus ook niks hoeft te doen aan spellen etc. Verder op iedereen commentaar leveren zodat ze worden genomineerd.

 3. annie at 09:47

  Chayron moet er in blijven .
  Ali en die Lindsey mogen wel vertrekken .
  Die 2 stoken en roddelen alles wat los en vast zit .Dus die Ali en Lindsey tot nooit meer ziens .

 4. Chelly at 11:23

  Ik vind het niet leuk hoe het eraan toegaat.Alle Nederlanders worden eruit gestemd.Straks kijken we naar de Vlaamse pot
  Nominaties terugdraaien en Rob naar huis sturen.

 5. Lili at 16:33

  Chiara en Jolien eruit ..Jason trap er niet in…maar ik zie dat het al gebeurd is spijtig.Ze heeft al deze mannen meegekregen…Bart,Danny,Michelangelo, en spijtig ook al Jason…wat een rat van een mens en die Jolien..grootte mond als er niemand bij is of haar groepje..ik wacht nog steeds wanneer dat die eens warm eten maakt voor de bewoners. Die Chiara kan alleen maar over Charlotte spreken met haar marionetten pop Jolien…de jaloersheid van die twee is zo giftig.
  Vanbuiten een lelijk mens en vanbinnen nog lelijker die Jolien..vorig jaar was er ook zo iemand…die Kristof bah,bah

 6. Sjef at 20:54

  jammer dat er niet meteen 2 uitgaan.
  voor hij de pot nog meer leegrooft en laat haar thuis op een houtje bijten.
  ze heeft een grote mond maar voert niets uit.

 7. Gezina at 09:07

  Ja Rob Ali heeft idd een grote mond maar jij stelt je behoorlijk aan. Zo hoef jij niks te doen . BB er zijn ook dingen waar je gewoon bij kunt zitten om te doen. Hoop echt dat mensen zien dat Chayron eerlijk is. Chiara en Jolien de roddeltantes. Vind het juist een hele goede reden om Rob te nomineren om zijn gezondheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *