Home » Dit zijn de nieuwe bewoners van het derde seizoen van Big Brother!

Dit zijn de nieuwe bewoners van het derde seizoen van Big Brother!

Door BigBrotherNederland

Big Brother gaat 9 januari van start, het nieuwe huis hebben we al gezien, maar de deelnemers nog niet. Daar komt nu verandering in want de deelnemers die aan Big Brother meedoen zijn bekendgemaakt! Maak hier kennis met de elf Big Brother deelnemers. Het gaat om 4 vrouwen en 7 mannen. Wat vinden jullie van de groep?

Update: Bekijk nu de nieuwe Big Brother bewoners in een video

Bewoner Danny, 28 jaar (Vinkeveen, NL):
 
Spierbundel Danny is competitief en houdt enorm van het spelelement van ‘Big Brother.’ Logisch ook, want hij is z’n hele leven al fanatiek met sport bezig. Zo beleefde hij onder meer een rugby-tijd in Australië, en noemt hij z’n periode bij het Nederlandse team onder 18 als een hoogtepunt. Inmiddels is hij actief als crossfitspecialist en personal trainer. Danny wil z’n medebewoners dan ook aansporen om te sporten.
Bewoner Chayron, 33 jaar (Waddinxveen, NL)
Chayron is een uitgesproken, sociale man die niet op zijn Rotterdamse mondje is gevallen. Daarnaast is hij enorm trots op z’n partner en drie kinderen. Toch heeft de familie het niet altijd gemakkelijk gehad: zo waren ze een van de vele gedupeerde gezinnen in de toeslagenaffaire (waarbij mensen onterecht bestempeld werden als fraudeurs, red.). Chayron heeft de afgelopen seizoenen van ‘Big Brother’ goed bestudeerd, en zo inspiratie opgedaan voor zijn eigen deelname. Zijn tactiek? Eerst de kat uit de boom kijken, vervolgens veel vrienden maken en dan zorgen voor een goede sfeer.
Bewoner Bart, 49 jaar (Itegem, BE):
Bart is militair, heeft hierdoor unieke skills én is het ook gewend om meerdere maanden weg te zijn van huis. Hij kijkt ernaar uit om tijdens ‘Big Brother’ zonder technologie door het leven te gaan – al zal hij wel z’n motor missen. Als Bart zich aan iets of iemand irriteert zal je dat meteen merken. Twee keer kan hij dat laten passeren, maar de derde keer roert hij zich sowieso. “Klikt het niet, dan botst het”, aldus Bart.
Bewoner Judy, 34 jaar (Burcht, BE):
Judy is geboren in Antwerpen, en opgegroeid in Burcht – waar ze nog altijd woont met haar vriend en hun zoon. Momenteel is ze schoonheidsspecialiste, en vooral gespecialiseerd in wenkbrauwen. Judy komt over als een rustige vrouw, maar is in feite heel competitief. Ze zal zich dus zeker niet inhouden om risico’s te nemen en haar medebewoners volledig rond haar vinger te winden – om ze daarna één voor één huiswaarts te sturen.
Bewoner Rob, 66 jaar (Leiderdorp, NL):
Sinds kort gepensioneerd, maar Rob had zin in een avontuur. Omdat hij een trouwe ‘Big Brother’-kijker is, schreef hij zich in voor dit seizoen. Dat hij geselecteerd is, doet hem erg veel plezier. Rob zou het tof vinden als een zestigplusser de finale haalt, en ziet zichzelf daar al helemaal staan. Ondanks z’n leeftijd is hij nog ontzettend fit, en ook mentaal is hij helemaal klaar voor de strijd.
Bewoner Lindsey, 32 jaar (Sittard, NL):
Volgens Lindsey is de beste tactiek jezelf zijn. “Daarmee bereik je het meeste”, zegt ze. De Nederlandse kan slecht tegen haar verlies, waardoor er voor haar geen andere optie is dan winnen. Lindsey omschrijft zichzelf als een vat vol energie, die mensen omver kan blazen met haar aanstekelijke lach en sprankelende aanwezigheid. Daarnaast heeft ze ook een passie voor muziek, wat wellicht ook aan bod zal komen in het ‘Big Brother’-huis.
Bewoner Jason, 20 jaar (Beverwijk, NL):
De jongste, maar zeker niet de minste. Jason heeft maar één doel, en dat is winnen. Het spelelement is voor hem belangrijker dan gezelligheid in het huis. Jason hoopt in feite dat er medebewoners zijn met wie hij het minder klikt, zodat er interessante situaties en gesprekken kunnen ontstaan. Daarbij is hij niet van plan om de lieve jongen uit te hangen, en wil hij – net als Chelsea – best een ‘bondje’ aangaan als hij daarmee verder geraakt.
Bewoner Ali, 35 jaar (Lommel, BE) :
Ali is docent Nederlands voor mensen met een taalachterstand. Via zijn job wil hij mensen helpen die zich buitengesloten voelen omdat ze de taal niet machtig zijn. Ali is een echte optimist, die altijd op zoek gaat naar het positieve element. De Limburger is een echte sfeermaker, en hoopt dan ook dat zijn tijd in het ‘Big Brother’-huis een echt feestje wordt. Al zou hij dat wel eens zelf kunnen saboteren, aangezien Ali zichzelf omschrijft als een tactische speler die andere kandidaten zonder verpinken om de tuin leidt.
Bewoner Charlotte, 27 jaar (Middelkerke, BE):
Charlotte houdt van een feestje of festivalletje op z’n tijd, maar maakt ook drie keer per week tijd voor yoga. Ze is naar eigen zeggen niet gemaakt voor een standaard leven, en vindt alles snel wat saai. Vandaar dat ze – ingegeven door haar liefde voor Amerika – vijf jaar aan de slag ging als nanny bij verschillende Hollywoodsterren. Iets waar ze, vanwege een non disclosure agreement, niets over mag zeggen. Momenteel werkt ze als privé-juf bij high profile families. Charlotte is iemand die eerst observeert, om vervolgens haar tactiek te bepalen.
Bewoner Chelsea, 22 jaar (Dronten, NL):
Chelsea’s voorspellende dromen komen uit. Zo zag ze zichzelf al in het ‘Big Brother’-huis rondlopen, en vanaf maandag is dat ook écht het geval. Tijdens haar verblijf wil de Nederlandse blondine graag leren om de controle uit handen te geven, en zo het onbekende te omarmen. Chelsea zal de nodige ‘bondjes’ niet uit de weg gaan, en is erg gedreven om te winnen. Thuis zal ze echter gemist worden: zo staat ze bekend als het mamaatje van haar vriendinnengroep, en geeft ze hen regelmatig goed advies.
Bewoner Michelangelo, 21 jaar (Genk, BE):
Michelangelo is een sympathieke en sociale jongeman met Siciliaanse roots, die actief is in de bandencentrale van z’n vader. Een toepasselijke job, want daarnaast was hij ook een enthousiast beoefenaar van de autosport. De Genkenaar liet zich al verschillende malen opmerken als Formule 3-coureur (vergelijkbaar met Formule 1 van rijstijl, maar trager). Van 2017 tot en met 2020 was actief in het ‘MRF’-kampioenschap in het Midden-Oosten, en in het seizoen 2019-2020 werd hij zelfs kampioen. Tijdens de coronacrisis kon hij echter onvoldoende fondsen bij elkaar harken om verder te racen, en moest hij noodgedwongen stoppen. Michelangelo bleef echter niet bij de pakken zitten, en richtte met Barberlux een eigen haarverzorgingslijn op. Daarnaast nam hij ook de fitnesszaal over die z’n ouders runden én schreef hij met ‘Succes uit Faalangst’ een eerste boek – waarin hij het heeft over zijn (gebrek aan) zelfvertrouwen en motivatie.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 23 Average: 4.8]

Ook interessant:

7 Reacties

john 6 januari 2023 - 09:18

Ik kan nog niets over bewoners zeggen maar vind de selectie wel een beetje eentonig.
had toch wel meer variatie verwacht in bewonersprofiel.
Maar ja, afwachten en kijken hoe het gaat lopen voordat men een oordeel geeft.

Beantwoord
Dineke 6 januari 2023 - 09:51

Waarom 7 mannen en 4 vrouwen waarom niet gelijk aantal inplaats van 11 personen

Beantwoord
Marie-Claire+Vanstraelen 6 januari 2023 - 11:01

Top!!Ik wens ze allemaal heel veel succes toe!

Beantwoord
Corina 6 januari 2023 - 12:29

Voor iedereen een mooi en gezellig verblijf gewenst en de rest zullen ze maar zelf uitzoeken hoe het gaat verlopen ….

Beantwoord
b de ruiter 6 januari 2023 - 12:37

voor iedereen n,mooie en gezellige tijd in het BIG bROTHER HUIS,

Beantwoord
Alex 6 januari 2023 - 15:40

Ben benieuwd.

Beantwoord
Maikel 6 januari 2023 - 18:50

Leuk om nu ook kennis gemaakt te hebben met de nieuwe bewoners. Hoop wel dat er nog een paar vrouwen bijkomen zodat het aantal mannen en vrouwen in balans is. Ik wens ze in ieder geval alvast heel veel plezier en succes! Ik zit er maandag klaar voor!

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page