Home » Randy daagt Nouchka en Sabeau uit voor een nieuw duel

Randy daagt Nouchka en Sabeau uit voor een nieuw duel

Door BigBrotherNederland

Randy verblijft in het solo house. Hij moet bewoners uitkiezen om tegen te strijden in een duel. Eerder vandaag heeft hij verloren van Tom. En nu is het tijd om een nieuw duo uit te dagen.

Big Brother laat weten dat iedereen naar de woonkamer moet komen. Behalve natuurlijk Karen en Ashley, zij zijn bezig met de waterloper. Als iedereen er is neemt Big Brother het woord. Graag jullie aandacht voor het volgende zegt hij. Op het scherm krijgen de bewoners te zien wie Randy heeft uitgedaagd. Het zijn de nieuwe bewoners Nouchka en Sabeau. Sabeau zegt tegen Nouchka we hebben dit net besproken jij gaat dit doen. Wat een leuke wending. Dit had ik niet verwacht. Doriana wel en Jimmy laat weten dat hij zijn tas al gepakt zou hebben en zou zijn gegaan. Dan mogen jullie zo naar de dagboekkamer om erover te beslissen merkt Dilano op. En dat klopt want Big Brother laat weten dat Nouchka en Sabeau naar de dagboekkamer moeten komen. De nieuwelingen gaan er enthousiast naar toe.

In de woonkamer wordt nog over de keuze gesproken. Basiri had de nieuwe bewoners nooit gekozen. Ze staan volgens hem sterker momenteel. Randy kent hun ook niet, je kiest iemand die je niet kent. En dan vraagt Doriana. Ik zou het te riskant vinden merkt Basiri op. Wel heel sterk benadrukt hij. Ik zou het niet durven. Maar wel iemand die ik al ken. Volgens Doriana denkt Randy emotioneel, hij wil iemand van ons niet naaien. Ik vind het een groot risico zegt Basiri. Iedereen speelt zijn eigen spel merkt Ronahi op, we zien het wel. Ondertussen hebben Nouchka en Sabeau overleg gehad in de dagboekkamer. Nouchka gaat het duel aan en haar koffertje inpakken. De twee hebben ook hints gehad over het spel. Concentratie, voorruit denken en intuïtie. Als Nouchka haar spullen gepakt heeft laat Big Brother weten dat ze bij de draaideur klaar mag staan. Ze neemt afscheid van de groep en stapt de draaideur in en gaat richting het solo house. Het duel zal waarschijnlijk morgen gespeeld worden…

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 11 Average: 4.9]

Ook interessant:

3 Reacties

Alex 5 februari 2024 - 15:45

Waarom gaat dit niet in duo’s zoals andere duels?

Beantwoord
Jo 5 februari 2024 - 15:59

Dit zijn twee naar mijn hart! Ik hoop dat ze ver komen. 👍

Beantwoord
yvonne kerssens 5 februari 2024 - 20:38

heb vanavond weer gekeken ! !

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page