Home » Big Brother token verdwijnt uit het spel, dat heeft de kijker besloten

Big Brother token verdwijnt uit het spel, dat heeft de kijker besloten

Door BigBrotherNederland

Big Brother roept de groep bijeen, iedereen moet naar de woonkamer komen. Als iedereen zit verschijnt er op het scherm dat de kijker beslist heeft. De Big Brother token gaat uit het spel. Yes roept de groep blij uit. Nick vindt het zalig en er volgt een applaus. Thomas vindt het misschien maar beter dat de token weggaat. Zit de token er nog in wordt er vervolgens gegrapt. Nathalie gaat kijken en laat weten dat de token nog in het doosje zit. Het doosje en de token wordt nog eens goed door de groep bekeken en iedereen vraag zich af of er iets voor in de plaats zou komen. Op het scherm komt uiteindelijk te staan dat de token in de dagboekkamer gelegd moet worden. Thomas krijgt de eer om deze weg te brengen. Nick grapt dat hij moet blijven rammelen met het doosje tot hij in de dagboekkamer is zodat iedereen er zeker van is dat de token ook echt weg is. De groep lacht en lijkt opgelucht dat de token verdwenen is.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 18 Average: 3.9]

Ook interessant:

2 Reacties

jolanda 23 januari 2021 - 11:21

blij toe veel te veel ruis

Beantwoord
Ivette 23 januari 2021 - 11:22

Goed zo

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page