Home » Dit zijn de bewoners van Big Brother 2024

Dit zijn de bewoners van Big Brother 2024

Door BigBrotherNederland

Gisteren hebben we je het nieuwe Big Brother huis al laten zien, vandaag zijn de bewoners van het nieuwe seizoen bekendgemaakt! Het is een diverse groep die bestaat uit acht deelnemers. Het zijn 5 Nederlanders en 3 Belgen. Zij laten zich vrijwillig opsluiten en zijn vastberaden om  de regels van Big Brother te trotseren en de grenzen op te zoeken. Dit alles terwijl ze 24/7 vastgelegd worden door 128 camera’s in het vernieuwde huis. Ze hebben allemaal hetzelfde doel en dat is de eindstreep halen en naar huis gaan met een mooie geldprijs.

Maak hieronder kennis met de eerste bewoners van Big Brother 2024:

Foto’s: Tom Cornelissen & Rob Jacobs / RTL

Alice ​19 jaar (Groningen, NL)

Deze stoere fit-girl weet ondanks haar jonge leeftijd heel goed wat ze wil. Alice is super loyaal en hecht veel waarde aan eerlijkheid, ze zal dus ook geen confrontatie uit de weg gaan. In het dagelijks leven staat ze elke dag in de sportschool, deze mentaliteit neemt ze mee het huis in om haar doel te bereiken: Het winnen van Big Brother 2024.

Tyron 26 jaar (Heerhugowaard, NL)

Deze knappe ‘good guy’ is super loyaal. Ondanks hij super fanatiek is zullen we achterbakse spelletjes of manipuleren bij Tyron niet zo snel zien. Hij lijkt misschien een hele stoere gast, maar is van binnen juist zachtaardig en emotioneel. Zijn goeie looks brengen hem zo nu en dan modellenwerk en de nodige DM’s. Dit laatste komt goed uit, want hij is van nature geen onwijze flirt.

Dilano ​25 jaar (Eindhoven, NL)

Voor deze charmeur is sporten een tweede natuur. Hier zet hij in zijn dagelijks leven dan ook graag om vijf uur de wekker voor. Zijn sterke winnaarsmentaliteit kan hem nog wel eens ver gaan brengen. Hij zal de medebewoners kunnen charmeren met zijn looks en praatjes. Vertel hem niet dat hij iets niet kan, want dan zal hij er juist keihard voor gaan!

Lenie 52 jaar (Arnhem, NL)

Lenie is geboren en getogen in een woonwagen en zou nooit van zijn leven in een normaal huis willen wonen, behalve het Big Brother-huis. Deze markante zanger houdt enorm van mensen entertainen en haalt graag een lolletje uit. Hij zal er alles aan doen om de goede harmonie is het huis te bewaren, maar vergis je niet hij is tegelijk bloedfanatiek.

Ashley ​33 jaar (Schagen, NL)

Deze vrolijke 33-jarige heeft maar één doel voor ogen: Big Brother winnen en met het prijzengeld naar huis gaan. Ze verwacht dan ook geen moeite te hebben met het manipuleren en nomineren van medebewoners. Wonen in een vol huis kan haar in het begin nog zwaar gaan vallen omdat ze in het normale leven liever op zichzelf is en snel overprikkeld kan raken. Ze vindt haar uiterlijk erg belangrijk en daarbij maakt het haar weinig uit wat andere hiervan vinden.

Basiri 23 jaar (Drongen, BE)

Basiri is iemand met een winnaarsmentaliteit die op zoek is naar avontuur. Hij gaat graag uitdagingen aan, zo ook in zijn dagelijks leven: hij besloot het roer om te gooien en zijn eet- en leefpatroon aan te passen. Hierdoor viel hij 40 kilo af. Basiri houdt ervan om zijn grenzen te verleggen en vindt het mentale spelletje van Big Brother interessant. Kan hij sterk blijven of zal hij bezwijken onder de mentale druk?

Ronahi 28 jaar (Zonhoven, BE)

Ronahi bruist van energie en kan niet wachten om te starten met deze nieuwe uitdaging. Ze zegt wat ze denkt en gaat geen conflict uit de weg. Als persoon is Ronahi positief ingesteld die door vele uitdagingen in het leven ook wel hard is geworden. In het huis gaat Ronahi zeker aanwezig zijn en komt ze niet alleen voor plezier. Haar doel: gaan voor de overwinning. Ronahi is getrouwd en voor haar komt familie steeds op de eerste plaats.

Sonja ​26 jaar (Antwerpen, BE)

Sonja werkt als manager van een horecazaak en parttime als leerkracht in een basisschool. Ze wil graag meedoen om zichzelf wat beter te leren kennen en om te ontdekken hoe haar persoonlijkheid zich gaat ontwikkelen in een groep met vreemde mensen. Sonja zegt waar het op staat en weet precies hoe ze het spel gaat aanpakken. Sonja is een huishoudelijk type, ze kookt graag en zorgt graag voor de mensen om wie ze geeft.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 18 Average: 4.8]

Ook interessant:

17 Reacties

Lydia lepee 12 januari 2024 - 08:09

Knappe bewoners uit Belgie!

Beantwoord
Joke 12 januari 2024 - 08:12

Eindelijk lang gewacht

Beantwoord
CEAM 12 januari 2024 - 08:35

Ben benieuwd

Beantwoord
Francis 12 januari 2024 - 09:58

Hoop dat het niet de Belgen tegen de Nederlanders wordt.

Beantwoord
Lydia lepee 12 januari 2024 - 11:06

Slechts 3 Belgen en de rest Hollanders.

Groetjes Francis xxx

Beantwoord
Lydia lepee 12 januari 2024 - 11:42

8 zeer gemotiveerde bewoners!

Beantwoord
Ine 12 januari 2024 - 11:42

Leuk! Iemand uit Groningen!

Beantwoord
Maikel 12 januari 2024 - 12:35

Leuk om nu eindelijk kennis te maken met de nieuwe bewoners! 5 nederlanders en 3 belgen. Ze zien er inderdaad zeer gemotiveerd uit allemaal, en dat zie ik graag. Uiteraard zullen er de komende weken nog nieuwe bewoners bij komen zoals elk jaar.

Beantwoord
Van de Vondel Marina 12 januari 2024 - 20:33

Lang op gewacht en eindelijk kennen we gezichten en namen. Benieuwd hoe ze het de eerste dagen gaan doen.
Veel succes en plezier allemaal.😃👍

Beantwoord
douwe boersma 13 januari 2024 - 12:43

leuk ben benieuwd maandag kan niet wachten tot he dan weer begint

Beantwoord
Pauline 15 januari 2024 - 13:20

Jammer maar één 50plusser en dan komt 33jaar..

Beantwoord
Alex 15 januari 2024 - 13:43

Acht bewoners. Daar zal het wel niet bij blijven. Het is beter als ze allemaal tegelijk binnen komen.

Beantwoord
Gerardus 15 januari 2024 - 13:54

Leuke mensen weer in het HUIS

Beantwoord
Dany 15 januari 2024 - 19:35

Ik heb een leuk idee laat ze twister spelen als opdracht

Beantwoord
Lydia lepee 16 januari 2024 - 08:48

Het moet beter worden fans van BB

Beantwoord
Agnes 19 januari 2024 - 08:58

Best team
waarom kan ik aflevering 4 nog niet op Videoland bekijken wordt inmiddels wel tijd anders is live meekijken ook niet leuk meer

Beantwoord
John Van der Vloet 21 januari 2024 - 06:00

belgie

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page