Home » De bewoners genieten van een brunch en de genomineerden moeten één voor één naar de gameroom

De bewoners genieten van een brunch en de genomineerden moeten één voor één naar de gameroom

Door BigBrotherNederland

Big Brother roept terwijl iedereen zit te ontbijten: Dit is Big Brother, de boodschappen staan klaar in de voorraadkamer. Naomi staat op en gaat richting de voorraadkamer. Daar staat een flinke krat met producten. In de krat zit ook een brief die ze voorleest. Beste bewoners, vandaag krijgen jullie een heerlijke brunch. croissants, pannenkoeken, fruitsap en vegan opties. Alles is voorhanden om lekker te tafelen. Let op, maak deze brunch samen klaar, iedereen helpt dus mee. Geniet ervan! Dan gaan we dus niet naar de gameroom merkt genomineerde Julie op. Maar als iedereen gedoucht heeft wordt Julie naar de gameroom geroepen. De rest van de groep denkt dat de genomineerden om de beurt naar de gameroom moet komen. Julie komt uiteindelijk terug en krijgt een knuffel van Michel. Heb je nog iemand gezien van thuis vraagt hij. Nee antwoordt Julie kort maar krachtig. Liese wordt daarna naar de gameroom geroepen, de rest gaat daarna alvast wat voorbereidingen voor de brunch doen. Ook Liese heeft niets gezien van het huisfront. En Jill laat er ook weinig over los. Liese zien we ondertussen alvast haar spullen inpakken. Wellicht moeten de genomineerden later vandaag nog naar de gameroom. Feit is wel dat het anders is dan anders…

Beoordeel dit bericht:
[Total: 17 Average: 4.5]

Ook interessant:

6 Reacties

Ruud 18 maart 2021 - 12:38

Julie naar huis, daarna Michel

Beantwoord
Paoli 18 maart 2021 - 13:29

Ik hoop dat Jill vertrekken uit Big Brother.

Beantwoord
Pauline 18 maart 2021 - 13:58

Ik hoop dat Jill in de hameroom wat steun kan krijgen, ze staat nu alleen tegen de andere club met hun bondje van de vijf die samen naar de finale willen gaan. Hopelijk gaat ze het redden, ze is heel gezellig en helemaal echt. Ze verdient de finale en de overwinning voor 100%
Dus stem op Jill. die moet echt blijven. Laat haar niet in de steek.

Beantwoord
Lotje 18 maart 2021 - 15:43

Ik snap die vrouwen niet dat ze zich laten inpalmen door die mannen die alleen maar willen winnen ik zou zeggen vol op de mannen meiden je staat er voor je zelf en de prijs die er bij is . En dan zegt liese ik over een wel op waarvoor voor de mannen ik zou ook wil,en win en daar doe je het toch voor .

Beantwoord
yvonne 18 maart 2021 - 20:28

lekker genieten van een brunche ! !

Beantwoord
carina beckers 18 maart 2021 - 23:03

Dames zet volgende week die 2 mannen maar op de bank

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page