Big Brother zet de bewoners aan het werk met een tien uur durende dansmarathon

Big Brother zet de bewoners aan het werk met een tien uur durende dansmarathon

Big Brother roept iedereen naar de woonkamer, de bewoners gaan op de banken zitten en wachten op wat komen gaat. Het beeld valt weg, de bewoners hebben instructie gehad. Iedereen kleed zich om. Uit de gesprekken horen we iets over een dansmarathon en dat er in duo’s gedanst moet worden. Big Brother laat weten dat de gameroom nu open is. In de gameroom ligt een rode loper en is er een danspodium. Ook is er muziek te horen en er de discolichten staan aan. Naewl en Leroy gaan als eerste duo naar binnen, er moet dus afgewisseld worden in tweetallen. De koppels zijn ook al gemaakt voor de eerste ronde: Nawel & Leroy, Julio & Grace, Salar & Nouchine, Tobias & Hanne, Vera & Kristof. Maar later zien we andere bewoners ook afspraken maken om samen te gaan. Hoe lang de dansmarathon precies gaat duren is onbekend. De bewoners timen hoe lang de koppels bezig zijn, dit is voor elk duo  30 minuten. Hanne spreekt later over 20 keer rouleren. En 10 uur, dus dat is 2x per uur. Ook Kristof bespreekt met Tobias dat het van 13:30 tot 23:30 is. De bewoners mogen niet kijken in de gameroom en ook via de livestream is de gameroom niet te zien.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 23 Average: 4]
Er zijn 14 reacties op dit artikel
 1. Rachel at 13:22

  Wel jammer dat we niet naar de dansmarathon kunnen kijken die zich in de gameroom afspeelt. Vorig jaar kon dat dus wel….jammer dit.

 2. Helma at 17:18

  Heel erg leuk, maar als je maar op 1 scherm kan kijken en telkens meneer commentaar de negatieveling leroy in beeld krijgt ben ik snel klaar met kijken…poeh poeh de negativiteit komt door t scherm binnen bah bah erg misselijkmakend

 3. Aggie2 at 17:42

  Dit is een miniatuur van De Dansmarathon die in oktober vorig jaar op SBS 6 werd uitgezonden. Gelukkig hoeven de bewoners dan geen twee dagen te dansen, maar slechts een paar uur.

 4. jos at 12:42

  hahah RIELEKST……. het zal wel ….. en leroy is geweldig in het huis ,topspeler
  alleen de mensen hier weten het allemaal beter ,jammer dat zij niet in het huis zitten ,durven zeker niet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *