Home » Doriana legt uit dat ze puur uit tactische overweging Alice genomineerd heeft

Doriana legt uit dat ze puur uit tactische overweging Alice genomineerd heeft

Door BigBrotherNederland

Doriana en Randy hebben na de nominatie uitslag aan Alice aangegeven dat ze graag met haar het gesprek aan willen gaan. Voordat het vliegtuig voor Tom kwam heeft Doriana met Alice gesproken en aan haar uitgelegd waarom ze genomineerd is.

Doriana legt uit dat het een hele tactische keuze was. Niet op gevoel want ik vind je geweldig. Ik vind je zo leuk en lief benadrukt ze. Ik wil met je het avontuur blijven beleven. Ik ben er dan ook 100 procent van overtuigd dat je blijft. En als dat niet zo is, dat kan niet. Alice lacht, I hope so maar je weet het niet. Randy en ik hebben alle keuzes overwogen benadrukt Doriana. Dit was een riskante keuze maar ook in tactische. We geloven hard dat jij dit gaat halen. Het is onze bedoeling Ashley eruit te krijgen. Dat vertel ik je in vertrouwen. Alice laat op haar beurt weten dat ze niet de behoefte heeft om dit met iemand anders te bespreken. Wat tussen ons besproken wordt blijft tussen ons. Ik heb geen zin ergens tussen te zitten of te roddelen. Ik zei ook al tegen Randy dat ik het niet verwacht had. Ik heb jou gered in plaats van Lenie. Toen heb je mij gezegd dat onthoud ik. En dan nu, de eerste keer dat jij power of nomination hebt staat mijn naam daar wel. Die voelde ik wel even. Ik zei ook al tegen Randy ik geloof dat het een tactische reden is maar je pakt het altijd persoonlijk op.

Ik zou nomineren met wie ik in het huis zou willen zitten gaat Alice verder. Je weet nooit wie er weggaat. Het kan zijn dat je dit ook gedaan hebt om te kijken wie er sterk is voor je eigen positie. Je bent hier natuurlijk ook voor jezelf. Ik realiseer mij dat het een spel is. Wie je erop zet wordt toch gekwetst. Maar ik had het niet echt aan zien komen, er waren veel andere keuzes. Je moet het spel spelen zoals je het wil. Ik geloof dat jullie het goed overlegt hebben. Als ik er een van ben is dat zo. Ik ben echt niet de persoon die niet meer samen met je gaat zitten. Ik ga je niet ontwijken. Doriana wil echt dat ze begrijpt dat ze haar niet op de lijst wilde zetten. We willen graag Ashley eruit hebben en dit leek ons de beste keuze. We hopen dat jij, Basiri en Karen dit gaan overleven. Dat is een pure gok van ons maar dat is de enige reden. Ik weet dat jij mij gered hebt en dat onthou ik nog steeds. Daarom voel ik mij ook heel slecht naar jou toe. Ik heb er lang met Randy over gepraat. We hebben echt getwijfeld, jij en Karen of Tom en Jimmy. Maar dat vond ik nog een groter risico. Omdat Ashley daar misschien boven staat. Niet leuk voor jullie, ik voel mij ook schuldig. Alice merkt wel op dat ze nu doelwit is voor een ander plan. Mijn kop staat er nu om een ander weg te halen, dat maakt het wel hard. Persoonlijk had ik het anders gedaan maar jullie moeten je spel spelen zoals jullie dat willen. Ik ga er zitten, we zien het wel. Alleen zo wil je niet op de bank zitten. Ik was de tweede week favoriet, maar op basis van wat? Ik heb niet veel van mij kunnen laten zien. Van Karen weten we niks en datzelfde geld voor Bas. Maar ik bekijk het positief. Ik ben al dankbaar als ik een week overleef. Ik hoop wel dat dan jullie plan wel is gelukt want anders is dat voor mij op ten duur wel lastig. Maar ik blijf mijn eigen ding gewoon spelen.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 4.5]

Ook interessant:

9 Reacties

Hans S 15 februari 2024 - 15:48

Goed gedaan , ik zal altijd Ashley en Alice en Tom er proberen uit te stemmen.

Beantwoord
Gezina 15 februari 2024 - 16:15

Doriana gaat gelijk kletsen met die kabouter Rohani. Valse vrouwen.

Beantwoord
Manuella 15 februari 2024 - 17:37

Zie Doriana nog wenen aan de tafel dat ze geen kans heeft gehad als nieuwe en steekt ze wederom een mes in de rug van diegene die haar gered hebben toen.

Beantwoord
susan 15 februari 2024 - 18:04

Van mij mag die Doriana eruit, Ze doet niet veel in t huis en ik vind haar vals. Ashley moet blijven! Dan is er tenminste nog een beetje spanning in het huis.

Beantwoord
Gerard 15 februari 2024 - 18:21

Ashley blijft gewoon er in.

Beantwoord
Alex 15 februari 2024 - 22:23

Ze kunnen beter iedereen laten nomineren. Dat geeft minder gekrakeel. Nu moet je aan iedereen verantwoording afleggen.

Beantwoord
Xxx 16 februari 2024 - 07:27

Je moet stemmen op degene die je graag … in … het huis wilt houden

Dus nooit stemmen op ashley danngaat ze nog niet naar huis en die gemene vrouw liefst vandaag nog er uit!!!
Hoe ze groepeert domineerd en onzin loopt te verkopen over andere bewoners

Dan nog niet gesproken over haar uitermate pestgedrag en personen uit lacht om hun gebreken

T is een spel lichamelijk en psygologisch en dan mag en kan fanatiek gespeelt worden
Maar nooit op de manier hoe ashley t doet!!!!!

Beantwoord
Xxx 16 februari 2024 - 07:34

En deze zet is kei goed gespeeld van doriana en randy

Btw omgekeerd hadden hun t zelfde gedaan

En dan nu klagen dat er verdeeldheid is die ashley zelf bewust heeft gecreëerd!!!
En t maakte haar toch niet uit als r op haar gestemd wordt haha
Ze jankt als ze de touwtjes niet in handen heeft en gaat elke bewoner op een dominante manier te lijf
Draagt een ander op wat ze moeten doen en die trappen er helaas in

Ze heeft altijd commentaar eet met haar mond open zit t eerste aan tafel en schept expres zo op dat een snder minder heeft en steelt en verstopt eten met karin en tom te belachelijk voor woorden

Ze domineerd en zorgt voor een zeer slechte vipe in huis en op de bewoners!!!

Roany is een slimme meid die heeft t goed door wat er speelt

Beantwoord
Nicole 16 februari 2024 - 08:23

Nou dan gaat Karen er zeer waarschijnlijk uit, mislukt hun plannetje evengoed.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page