De bewoners staan laat op en wachten in het zonnetje op de liveshow

De bewoners staan laat op en wachten in het zonnetje op de liveshow

Afgelopen avond is er niet heel veel gebeurd. Er werd een pingpong wedstrijd gehouden zoals we die wel eerder gezien hebben. De mannen deden dit in gekke outfits. Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken en het is een rustige dag in Big Brother. Vandaag wordt het een spannende dag voor genomineerden Julio en Nawel. Een van hen moet vandaag het huis verlaten na de liveshow van vanavond. Stemmen kan nog steeds, dit doe je via onderstaande linkjes. Je kiest dan welke bewoner je in het huis wil houden. De bewoners waren vandaag laat wakker. Daarna hebben ze gezamenlijk ontbeten in de tuin, genietend van het zonnetje. De mannelijke bewoners hebben dit klaargemaakt. Na het ontbijt gebeurd er niet zoveel de mannen gaan sporten zonder Julio en de vrouwen gaan in badjassen relaxen. Momenteel wordt er in het zonnetje gezeten en wachten de bewoners of er nog iets gaat gebeuren en uiteindelijk op de liveshow. Wie gaat er volgens jullie het huis verlaten?

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

Beoordeel dit bericht:
[Total: 21 Average: 4.4]
Er zijn 16 reacties op dit artikel
 1. Tinne at 13:16

  Stem massaal op Julio ” snap je” eruit heeft al genoeg kansen gekregen en ben dat gezaag en geween kotsbeu dat is van smorgens tot ’s avonds dat ge jammer, weg met Nawel

 2. Sjoerd at 13:58

  Met pijn in het hart moet ik zeggen dat Julio vanavond het huis zal moeten verlaten. Zowel hij als Nawel zijn toppers, maar omdat je nu eenmaal moet kiezen, blijf ik Nawel trouw. Overigens is het deels Julio zijn eigen schuld. Had hij niet op Nawel gestemd, had zij niet op het bord gestaan en had hij samen met Kristof genomineerd geweest, waarbij ik (en ik denk velen met mij) met alle plezier op Julio gestemd zou hebben, om zodoende Kristof eindelijk weg te krijgen.

 3. Trijntje at 14:41

  Nawel moet blijven en Kristof volgende x eruit!!
  En de week daarop Grace eruit!
  Finale Nouchine, Nawel
  en Salar en Tobias

 4. Conny van Strien at 15:29

  Big Brother heb in de Livestream gehoord dat Kristof op de hoogte is van de geheime opdracht van de 10.000 euro. Hoe is dit mogelijk , wie heeft hierover zijn mond over open gedaan. Geloof niet dat Julio het was, dus zal dan Tobias zijn. Hoe gaan jullie dit aanpakken?????

 5. Ramona at 18:22

  Nawel is een topper! Van mij mag ze ook dit keer blijven. Hoort in de finale. Dit heeft ze zeker verdiend na alles wat haar medebewoners haar laten ondergaan. Echt een stelletje losers!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *