Home » Tyron en Danny moeten vandaag strijden in een duel voor de power of nomination pin

Tyron en Danny moeten vandaag strijden in een duel voor de power of nomination pin

Door BigBrotherNederland

Tyron en Danny hebben gisteren de power of nomination gewonnen. De mannen gingen ervanuit dat ze beide een power of nomination pin zouden krijgen. Echter lijkt dat toch anders te zitten. Big Brother had afgelopen avond namelijk een mededeling…

Terwijl Danny niets vermoedend op de bank zit ziet hij de lampen van de draaideur flikkeren en open gaan. How how schreeuwt hij door het huis. Daar is ie, Basiri! Hij is sinds de Big Brother livestream online is niet in het huis… Helaas is het Basiri niet. Er staat een kistje klaar. Big Brother neemt vervolgens het woord. Tyron en Danny, jullie hebben de power of nomination challenge gewonnen. Jullie mogen het kistje openen. Tyron maakt enthousiast het kistje open en komt dan tot de ontdekking dat het maar één pin is. Tyron en Danny gaat Big Brother verder. Zoals jullie weten is dit jaar niets zeker. Alles is anders. Daarom liggen hier niet twee power of nomination pinnen maar is er maar één. En deze is voor één van jullie. Voor wie? Dat wordt morgen (vandaag dus) duidelijk. Jullie gaan namelijk een duel tegen elkaar spelen. Tyron slaat zijn handen voor zijn ogen en Danny laat weten dat Tyron de pin wel mag hebben. Ik geef het gewoon aan hem voegt hij eraan toe. Maar daar is Big Brother het niet mee eens. In mijn huis wordt niets weggegeven benadrukt hij. In mijn huis wordt gespeeld. Jullie mogen de power of nomination pin terug in de draaideur leggen eindigt hij.

Ik weet al wat ik moet doen laat Danny met een lach weten aan de rest. Ik vind het wel een zure voegt hij eraan toe. Tyron merkt op dat een van hun dus moet nomineren. Dat denk ik antwoordt Danny. Maar mij maakt het niet uit benadrukt hij, ik ben niet genomineerd. Maar voor sommige mensen kan het wel van belang zijn. Ik weet niet wat een ander gaat doen zonder mij. Normaal gezien, ik heb met hem overlegd dus. Hoe dat verder af gaat lopen is nog even wachten. We komen daar vandaag vast en zeker op terug. Wie zou het duel winnen? Danny of Tyron?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 5]

Ook interessant:

1 Reactie

Alex 17 januari 2024 - 23:18

Ze kunnen ook overleggen. Dan maakt het niet uit wie er wint.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page