Big Brother vertelt aan Jill, Zoey en Michel dat ze genomineerd zijn

Big Brother vertelt aan Jill, Zoey en Michel dat ze genomineerd zijn

Zojuist is bekend geworden dat Jill, Zoey en Michel genomineerd zijn door de kijkers. In het huis is dat nog niet bekend, Big Brother besluit de groep op de hoogte te brengen van de nominatie uitslag. De groep zit in de woonkamer een spelletje “wie ben ik” te spelen en uiteindelijk gaan er een aantal naar bed. Big Brother laat weten dat iedereen naar de woonkamer moet komen. Als iedereen zit neemt Big Brother het woord. Bewoners, de nominaties zijn bekend. De kijker heeft beslist. De genomineerden zijn, Zoey, Michel en Jill. Wat stamelt Matt… Pfff what the f*ck voegt Liese eraan toe. Julie zucht ook eens diep. Michel neemt maar eens een slok met water. Een van jullie drie zegt Liese, dat is echt niet oké. Mogen de beste winnen zegt Zoey. Succes alle drie voegt Nick eraan toe. Jill is vrij stil maar laat weten dat het hard is door de kijker genomineerd te worden.

Michel staat op zonder echt wat te zeggen en gaat richting zijn bed. Nick volgt hem, geef hem een hand. Hopelijk komt het goed. Julie volgt en zij geloofd er weinig van. Ik ben blij zegt Michel, ik sta tegen diegene die wilde. Ik zit er niet over in. Als het is is het zo. Julie vraagt zich af hoe het kan, en wat er dan gevraagd is aan het publiek. Volgens Nick weet je gewoon niets, dat is het spel. En hoopt verder dat de kijkers zien dat Michel veel voor de groep betekend. Julie barst in tranen uit, ze voelt zich schuldig dat ze nu immuniteit heeft gekregen. Michel laat weten dat hij het zo weer zou doen. Julie had Matt en Zoey verwacht. Michel wil langer blijven maar als iemand mij het beeld kan geven dat ik een ander persoon ben, die ik niet ben, dat wil ik niet. Maar ik heb wel gedacht van pff. Ik baal ervan dat een iemand voor mij nu een rotperiode bezorgd, doelend op Zoey. Onderschat niemand reageert Nick, iedereen heeft evenveel kans. En Julie denkt dat er toch iets anders gevraagd is aan de kijkers. Ik zie Zoey daar ook niet opstaan. De mensen moeten ook beslissen antwoordt Nick. Voel je er niet slecht door, je weet dat het harder wordt.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 48 Average: 3.8]
Er zijn 75 reacties op dit artikel
 1. Joke at 22:36

  Stem Michel er maar uit dan zul je zien dat Julli er ook uit gaat want die twee zitten aan elkaar geplakt. Erg leuk voor haar kindjes en vriend. Hoe zij nu bij hem in bed lig.

  • Annemarie at 15:51

   Nou dat viel mij nou ook al op Joke. Eerst vond ze het nog zo erg dat Mike er wat van dacht of zei mijn vriendin zou dat niet mogen doen en nu doet ze het weer. Ik vond het ook heel vreemd.

 2. Mia at 22:40

  Ik vindt Dit Erg voor Michel !!!!
  Niet Eerlijk !!
  Wie was Zo dom om op Michel te Stemmen !?
  HIJ IS ..DE TERECHTE WINNAAR !!!
  HEEFT HEEL VEEL BETEKENT VOOR DE GROEP !!! EN IS EERKIJK !!!
  Iedereen kan met Hem gaan praten!!!

  • Maikel at 09:06

   Daar sluit ik mij volledig bij aan! Michel moet er 100% in blijven! Michel voegt ontzettend veel toe aan de groep en dat kun je van Jill en Zoey absoluut niet zeggen….

  • Lauren at 09:08

   Ik zie ook wel dat hij goed is in opdrachten, maar ik vind de manier waarop hij en Nick zich ” veilig” wanen en daar enige arrogantie in doorschijnt, en het beinvloeden van Julie en Naomie, dat vind ik niet zo leuk aan hem( hen). Ik denk dat Zoey eruit gaat, maar laat dit voor Michel wellicht een wake up call zijn, en misschien mensen zelf laat denken en beslissen.Mia even goede vrienden hoor, maar ik wilde hier toch, op een nette manier , op reageren. Succes vanavond, en nog veel plezier met het kijken naar BB.

 3. Nicole at 22:49

  Wat een onsportief menneke is Michel toch ook. Behalve als het z’n Julie betreft. Vol gas eruit met hem…..en de volgende mag zijn Julieke zijn. Als er iemand niets toevoegd….is zij het wel.

 4. Annemarie at 22:51

  Jill gestemd om te blijven.
  Zoey mag van mij ook blijven maar je kan maar 1x stemmen.
  Als Michel maar naar huis gaat!
  Ik wil heel graag zien hoe de sfeer dan wordt!

 5. kpdd at 01:05

  Grappig, alsof ze binnen echt weten hoe er buiten wordt gedacht.
  Dat iemand die bij een grote groep populair is juist daarom weleens door een andere groep kan worden genomineerd.
  Ben benieuwd hoe het vanavond afloopt…

 6. Anoniem at 06:21

  Wat heftig om zo genomineerd te worden. Dat het publiek jou als verliezer ziet. Uiteindelijk stemmen we ze allemaal weg. Nick speelt het spel heel slim. En zal ook wel winnen. Hij laat Michel een hoop oplossen. Nick zag ik niet bij Jill toen het haar teveel werd met de mislukte cijfercode. Michel wel. En dat geeft niet. Ze mogen van mij alle bij winnen. Als Michel vanavond naar huis moet sturen ze iemand weg waar veel mensen een voorbeeld van zouden kunnen nemen. Zoey en Jill laten nu pas iets meer van ze zien. Voorheen steeds op die bedden. De was doen, wc schoonmaken en weer leggen. Zoey eruit vanavond. Dat zou eerlijk zijn.

 7. Olona at 06:23

  Dat er massaal op Michel is gestemd verbaast me. Ja hij speelt het spel. Mag dat niet? En ja hij reageert geïrriteerd als iemand bijv. Een code vergeet. Maar hij kookt en zet zich in. Ik hoop dat hij er sowieso in blijft

 8. Anoniem at 06:37

  Alle mensen die dit niet hebben gezien raad ik echt aan om deze beelden te bekijken. Je had die Michel eens moeten zien. Wist niet waar die kijken moest en het hele huis vraagt zich nog maar 1 ding af:wat is er gevraagd aan de kijker? ‘Toch niet wie het minst populair is zeker? Dat is onmogelijk bij Michel’. Lachen dat hun niet weten wat de kijker echt van Michel vind. Die gast gaat echt een klap krijgem als hij alle reacties op de socials en deze site leesr.

  Jammer dat er 3 genomineerden zijn want anders had hij er zeker weten uit gemoeten

 9. T.moll at 07:41

  De kijkers mogen gelukkig nomineren en dat valt ze tegen.
  En weer krijkt een ander de schuld michel moet eens goed nadenken bij hoe hij doet.
  Naomi word gewoon onder druk gezet er word gezegt laat dat maar aan ons over.
  Dus hoezo en dominant
  Vind het heel jammer voor Jill had gehoopt dat ze niet weer zo zat.

 10. Mario at 08:22

  Het is een SPEL. Mensen en Michel speelt dat goed denk alles, goed door en dat heet niet dominant, hij legt precies uit waarom zo te stemmen

 11. Sjoerd at 08:24

  Michel en Zoey had ik wel bij de genomineerden verwacht, maar Jill niet. Kennelijk is zij voor de kijkers niet meer interessant nu Thomas is vertrokken en er geen kans meer is op een relatie tussen hun. Na het vertrek van Thomas was zij niet genomineerd (eerst Jerrel, Michel, Nick , daarna Matt en Mike) en dus werd niet duidelijk dat haar populariteit (als die er al was) is afgenomen. Verder opvallend dat de bewoners zich niet kunnen voorstellen dat er rechtstreeks gevraagd is wie de kijkers willen nomineren. Heb gestemd op Michel en hoop dat hij het gaat redden.

 12. Istar at 09:18

  Ik stem op Zoey. Zij vindt dat Nick racistisch is omdat hij niet op de kleur vd huid let. Dat vind ik juist positief. Je hoort niet iemand op de kleur vd huid te beoordelen dus let je er niet op! Nick is totaal niet racistisch. Hij is echt ’n mensenmens.
  Jill is ook ’n mensenmens. Beetje kinderlijk maar wel ’n goed mens.
  Michel is ’n leider maar zeker niet dominant. Hij houdt altijd rekening met de mensen om hem heen.
  Zoey mag dus van mij weg vanwege de valse beschuldiging, maar ook omdat ze dag in dag uit het niet naar haar zin heeft en chagrijnig is.
  Ik denk sowieso dat de Belgen de Nederlanders eruit gaan stemmen. chauvinisme heet dat.

 13. Jos at 10:31

  Heb voor vanavond op Jil gestemd dat zij moet blijven. Zoey mag van mij ook blijven maar Michel mag de laan uit. Die is veel te veel mensen aan het bespreken wie ze wel en niet moeten stemmen. Het stemmen wordt op deze manier geen vrije keuze meer en geeft sommige geen kansen. Nu wij als kijkers een paar op de nominatie mogen zetten maakt het weer wat eerlijker. Verders heb ik niets tegen deze gast.

 14. KGBS01 at 11:09

  Op Michel gestemd om te blijven, doet veel in het huis.
  Van mij mag Zoey of Jill verwijdert worden. Zoey is alleen maar met zichzelf bezig en legt overal zout op dan kan ze weer in de slachtoffer rol gaan zitten en gaat maar weer eens haar bed in wat ze goed kan. En dan Jill die voert echt helemaal niets uit en als ze al wat uitvoert dan gaat dit met veel zuchten.
  De werkzaamheden die ze uitvoert gaan ook nog eens met de franse slag. De laatste dagen is Jill echt aan het slijmen bij Jullie om in een goed blaadje te komen.

 15. Marga at 12:28

  op michel gestemd hij doet veel voor de groep en is echt niet dominant ,hoop dat hij mag blijven laat er maar een dame uitgaan zoals zoey

  • Pixie at 12:46

   Wat mij opviel heeft Liese een 6e zintuig qua haar uitspraak “ik heb een raar gevoel over de live uitzending donderdag”dit was voordat de bewoners te horen hebben gekregen dat ze niet hoefden te nomineren.
   ?

 16. S at 12:33

  De stemmers voor Jill hebben op Michel gestemd en de stemmers die voor Michel zijn hebben op Jill gestemd. Dat had ik wel verwacht. Was Michel niet zo, dan was Jill nu ook niet genomineerd.

 17. Rosie at 13:26

  MICHEL zeker BLIJVEN.
  ZOEY er uit zal voor iedereen veel beter zijn.
  Nu mag er eens een Belgische uit.
  Hoop dat alle belgen stemmen voor MICHEL om er in te blijven ik heb er al veel kunnen overhalen.

 18. Muriatana at 15:29

  ???hopelijk michel eruit !!!!!!!!
  Die denkt dat hij het echt is . Die mag van mij eens van zijn troon vallen.
  Ik vind het heel erg dat die zo allemaal aan die lippen hangen van Michel en Nick.

 19. Jacques at 16:14

  Michel heeft ze poppetjes allemaal onder controle maar helaas pik wij beslissen deze week hoop dat je dan ook lekker naar huis gaat en dat ze dan zelf bepalen op wie ze stemmen doei doei

 20. agnes at 19:18

  Zo gestemd ,hoop dat Michel mag blijven,begrijp niet wat veel op hem tegen hebben ,doet het leuk spontane vent en ook nog eens leuk om naar te kijken!

 21. Carla at 07:22

  Helaas Hans s, Ik hoopte dat ook.
  Jammer dat Zoey er uit gestemd is.

  Ik snap al die ophef over haar niet, alleen omdat zij de enige is die het aandurft om tegen Michel in te gaan en uit te komen voor haar
  oprechte mening. EN omdat zij een kleurtje heeft??? Ook Nick heeft jaar erg gekwetst, mag zij dan ook niet voor haar zelf opkomen? Ik snap haar struggle in live vanwege haar kleur. Belachelijk al die haat reacties.
  Ik heb het erg met haar te doen.
  Zo ook met haar familie.

  STERKTE ZOEY je verdiende beter POWERwoman!!!

  • mario schils at 11:48

   nick heeftgezegd dat hij GEEN KLUER ziet en dat wil zeggen dat voor hem ieder gelijk is welke afkomst en huidskleur dan ook en dat denk ik ook we zijn allemaal mensen op deze aardbol en sommige hebben een ander uiterlijk maar daarom zijn we wel de bewoners van deze planeet om alles samen te runnen

 22. BBfan at 14:16

  Precies Carla. zo dacht ik er ook over, zolang Michel en Nick erin blijven zullen die meiden hun altijd blijven volgen. Alleen Liese niet, die sluit zich hopelijk aan bij Jill en Matt zodat ze nog iets van kans maken, ik den wel dat Liese sterk staat, mocht ze genomineerd worden dat andere het dan lastig krijgen. Dus michel Liese zou ik weleens willen zien, dat wint Liese 100%

  En Zoey bedankt, je bent een toppertje, we love you:-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *