Big Brother liveshow: Leroy en Vera moeten het huis verlaten

Big Brother liveshow: Leroy en Vera moeten het huis verlaten

Tijd voor de liveshow! Eerder vanavond werd al bekend dat er niet één maar twee genomineerden bewoners het huis moeten verlaten. In dit bericht lees je hoe de liveshow verlopen is en welke bewoners het Big Brother huis moeten verlaten.

Peter opent de show, het word spannend. Big Brother heeft besloten dat er twee bewoners weg moeten. Daarna zien we wat fragmenten van afgelopen week, zoals de familie / vrienden die een spel deden in de gameroom. En dat de bewoners te horen kregen dat ze niet moesten nomineren. Maar natuurlijk ook het moment dat de bewoners hoorden wie er genomineerd zijn. Peter maakt daarna de jackpot bekend, die staat op 36.477 euro. En dan zien we wederom wat fragmenten, zoals de start van love week en dat de bewoners brieven kregen. En wederom vrienden en familie die een spel deden in de gameroom en dat Salar Little brother (huismeester werd). Maar natuurlijk ook Grace en Tobias die weer eens over hun vriendschap spraken, Salar die boodschappen deed met persoonlijke items, Salar die iemand vrij mag stellen (Kristof) de uiteindelijke uitslag van de bewoners en de emoties die ontstonden. Peter legt contact met het huis en Geraldine feliciteert Nawel met haar verjaardag. We hebben gisteren gewacht tot het 00:00 werd en gezongen, super lief vertelt Nawel. Daarna zegt ze dat ze een beetje verward was om weer genomineerd te zijn. Leroy laat weten dat het niet anders is, er zijn genoeg kansen. We zien het wel. Vera heeft geen idee, we zijn allemaal leuke mensen hier. Wie er door gaat gun ik het van harte. Dan weer wat fragmenten van afgelopen week, zoals Salar die uitlegt aan de groep dat hij Kristof heeft vrijgesteld en hoe de genomineerden ontstaan zijn, Leroy die down is en dat alle bewoners nog een keer post ontvangen.

Geraldine legt dan contact met het huis er word gevraagd naar de jackpot. Grace denkt er heel veel dingen over, ze wil een deel aan haar familie schenken als ze zou winnen. Vrienden feesten en Aliexpress. Peter vertelt daarna dat hij groot belangrijk nieuws heeft. Vorige week hebben we iemand vrijgesteld. Alleen deze week is anders, ik moet jullie vertellen dat er vanavond twee bewoners naar huis gaan. De bewoners reageren geschokt en Peter vertelt dat ze het nog niet weten. We laten jullie nog even in spanning. Nawel laat weten dat ze in shock is, een hele andere wending, heftig. Vera is ook in shock, ik had het niet zien aankomen. Ik hoopte met love week dat niemand naar huis zou gaan, hopen op het beste. Leroy grapt dat hij de pindakaas pot mee naar huis neemt als hij gaat en anders blijft hij hier. Daarna is het tijd voor de reclame en we zien de genomineerden bewoners in het huis met elkaar knuffelen en alvast afscheid nemen van elkaar.

Familie in de studio & twee bewoners moeten het huis verlaten

Na de reclame staat Geraldine bij het huis om twee bewoners op te vangen die het huis moeten verlaten. Peter staat in de studio met familie van Leroy, Nawel en Vera. De moeder van Vera denkt dat haar dochter zich dubbel voelt. Ik wil ze graag weer thuis hebben maar dat ze zou blijven is ook goed. Ze vertelt dat als Vera naar huis moet Dimitri ook komt. Ze weet niet wat er gaat gebeuren en hoe het afloopt. De ouders van Leroy zijn er ook. Ze zijn zenuwachtig maar het gaat goed. Met het kindje van Leroy gaat het goed. De vader hoopt dat hij snel naar huis komt want hij mist hem wel. Het is dubbel, en in het huis is hij ook zoals thuis. Volgens de moeder is hij te eerlijk. De nicht en zus van Nawel zijn er ook. Ze hebben ook zenuwen, ze hadden het niet verwacht. We missen haar maar ze verdient het wel om te blijven. Als ze terug komt gaat ze zeker goed eten, huilen en met de familie samenkomen. Maar er zou ook opluchting zijn. De band met Nouchine vinden ze leuk. Een schattige band. Thuis is ze absoluut geen prinses, ze is in het huis zoals ze thuis ook is.

Peter gaat daarna naar het huis, het is tijd voor de uitslag. Ik vind het heel erg, een bom gebarsten. Nawel heeft veel spanning en denkt dat het gedaan is. Leroy weet het niet en Vera heeft erg veel spanning. Op het scherm verschijnt de favoriete bewoner van de kijker, de andere twee moeten naar huis. Op het tv scherm komt de naam van Nawel te staan. Leroy en Vera moeten dus naar huis. Nawel barst in huilen uit, Vera en Leroy nemen afscheid van de groep. Er komen de nodige emoties bij kijken. Daarna lopen Vera en Leroy naar de poort waar Geraldine staat te wachten. Ze gaan snel naar de studio en we zien de hoogtepunten van Vera en Leroy.

Nieuw thema: Viewers week

Dan komen Leroy en Vera de studio in. Vera laat weten dat het beter kan, het is even wennen. Ze is niet blij dat ze eruit moest, ik ga iedereen missen. Leroy was er klaar voor om te gaan, ik had wel willen blijven. Maar ik had het gevoel van ik weet het niet. Vera heeft het er moeilijk mee, ik heb leuke vrienden gemaakt en ga ze missen. Ik ga elke zaterdag kijken. Leroy denkt dat hij het ook wel gaat volgen. Vera vertelt dat ze altijd gezegd heeft dat het een spel is. Ik heb het 50 dagen volgehouden, ik ben blij maar nu is het wel even rot. Daarna krijgt Vera haar moeder even te zien via zoom. De ouders van Leroy komen dan de studio binnen. Ze geven elkaar een knuffel.

Peter vertelt dat er weer een nieuw thema is, het is viewers week. Het staat in het teken van de kijker. Geraldine zegt dat de kijkers mogen bepalen welke bewoners geschilderd moeten worden. Big Brother heeft ook nog een verjaardagsfeest voor Nawel geregeld. Vrienden en Familie mogen losgaan in de gameroom.

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

Beoordeel dit bericht:
[Total: 22 Average: 2.9]
Er zijn 34 reacties op dit artikel
  • Jongen at 22:02

   Nawel heel goed gedaan , mooie leuke meid , volgende keer hopelijk eindelijk kristof eruit , hij moest er nu al uit , stond op de laatste plaats en hoe belachelijk doet hij weer tegen nawel : goed gedaan je stond wel tegen 2 toppers ,zei hij toen dimi wegging ook tegen nawel: als je van zo’ n topper wint , komt echt stom over hoe hij dat zegt , alsof nawel geen topper is , rare kerel

 1. mario at 20:24

  zoals voorspeld nawel blijft erin de enige die haar kan verslaan is julio prachtige mens supergast van de vlamingen onklopnaar wat een vrouw mooi intelligent en eerlijk

 2. mario at 20:29

  als alles eerlijk gaat nawel tegen julio in de finale nawel eerlijk mooi en intelligent en julio de mooiste man en de beste ooit gezien een heel lieve vent zelfs als commando geweest diep respect voor die man

 3. Corina at 20:38

  Super feestje hier inhet bb huis…..nawel voor u toffe super madam….het is graag gedaan da we op u stemmen tot het eind…..dat is mijn eenig gevoel ..en ben meestal just ?? de finale met nous

 4. Eduard at 21:22

  Laat nawel nou er maar in die heeft al best wel vaak genomineerd laten wij nu maar voor anderen gaan zoals kristof ,salar en nouchine

 5. Jan at 09:10

  Vraagje; lag er voor het begin van Bib Brother 2022 al een definitief draaiboek klaar of wordt er elke week (dag) bekeken hoe het het beste uitkomt voor de kijk cijfers? En dan waar is de transparantie van de uitslagen waarom krijgt de kijker die nooit te zien, zo krijg ik het idee dat de mensen met de slechtste kijkcijfers er maar uit moeten!! Ik kan het niet geloven dat die Nawel al 4 keer op rij wint. En dat Salar en Kristof er kost wat kost ingehouden moeten worden ook al moeten de regels dan maar iedere keer aangepast worden. Transparantie graag Big Brother!!!! Als de kijker die spelletjes doorkrijgt zullen zij massaal afhaken!!!!

 6. Yeliz at 14:09

  Jongens, het is maar gewoon een TV-programma hoor. Bewaar die verontwaardiging voor andere belangrijke zaken.
  Laat die programmamakers gewoon hun werk doen en kijk niet als je het niet leuk vindt.
  Natuurlijk willen ze hoge de kijkcijfers, duh.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *