Home » Tobias is weer terug in het Big Brother huis

Tobias is weer terug in het Big Brother huis

Door BigBrotherNederland

Tobias is al enige tijd niet meer in het huis, sinds hij zichzelf blesseerde en flauwviel. Gelukkig bleek het mee te vallen en liet Big Brother weten dat hij terug zou komen. De huidige bewoners zijn aan het kletsen bij de openhaard. Dan zien ze op het grote scherm ineens Tobias, hij blijkt in de gameroom te zitten. Big Brother neemt het woord en zegt daar zien jullie inderdaad Tobias! De groep juicht en iedereen roept zijn naam. Big Brother laat weten dat Tobias terug het huis in mag. Maar daar moeten jullie iets voor doen. Er verschijnt zo een som op het scherm, binnen 60 seconden wil ik het antwoord op die som. Is het antwoord juist mogen jullie Tobias halen in de gameroom. Is het antwoord fout dan blijft Tobias in de gameroom.

Niet lang daarna krijgen we een scherm met de mededeling: “We zijn zo terug!” De som is blijkbaar goed opgelost want Tobias stapt het huis in, met krukken. Iedereen komt vanuit de gameroom weer terug het huis in. Tobias laat weten nu geen pijn meer te hebben. Tobias laat weten dat hij niet genomineerd heeft. Daarna gaat iedereen in de woonkamer zitten om Tobias bij te praten, hij heeft niets kunnen volgen. Ik heb jullie echt gemist, ik wist niet dat ik zo lang weg moest zijn. Het was echt even zwaar. Ik ben blij dat ik er weer ben en laat weten dat hij 16 films had. Tobias had veel pijn maar het was wel maf om in een keer in het ziekenhuis te zitten. Ik heb niemand gezien, de muren kwamen op mij af. Vrijdag mag zijn gips er weer vanaf en loop voorlopig nog even met krukken. Kristof vertelt daarna nog hoe de afgelopen liveshow is verlopen en dat Eveline naar huis moest, dat het deze week judgement week is, wie de kijkers het meest waardevol vinden en dat ze dat zelf ook moesten doen. Maar ook bepaalde challenges komen aan bod zoals dat ze 6.000 euro verdient hebben met het smelten van een ijsblok, extra warm water opdracht en dat Kristof boodschappen heeft gedaan. Dat er gestreden is voor het huismeesterschap en dat Leroy dat uiteindelijk gewonnen heeft. Dat er een nieuwe huisregel is en de bloederige jackpot spel gespeeld is en dat de bewoners informatie uit de buitenwereld gehad hebben. Tobias benadrukt daarna dat hij in het hotel niets heeft gedaan. Ik wist echt niks, heb ook niet mogen nomineren. Kristof reageert dat zij ook niet op hem mochten stemmen. Tobias bedankt iedereen nog eens hoe goed ze gehandeld hebben. De groep kletst nog lang na en iedereen is blij dat hij weer in het huis woont.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 30 Average: 4.7]

Ook interessant:

16 Reacties

bonnie 2 februari 2022 - 15:55

Eindelijk .

Beantwoord
Lindz 2 februari 2022 - 16:05

Wanneer is het onze beurt om te stemmen?

Beantwoord
Hans S 2 februari 2022 - 16:11

Welkom terug Tobias en zet hem op laat je niet uit het veld slaan.

Beantwoord
Aggie2 2 februari 2022 - 16:42

Wat fijn Tobias dat je weer terug bent in het huis. Super dat het meeviel, zodat je vanaf nu weer verder kunt gaan met dit spel. Heel veel succes!!!!

Beantwoord
Ashton 3 februari 2022 - 06:47

Welkom terug tobias. En onthoud: vorig jaar moest er ook iemand naar ’t zkh en in quarantaine. Uiteindelijk heeft die persoon gewonnen!

Beantwoord
Anita 2 februari 2022 - 16:53

Fijn dat Tobias weer terug is!! Een aardig persoon!
Hopelijk kan hij meedoen aan bepaalde spelen.

Beantwoord
Aïda 2 februari 2022 - 17:46

Echt fijn dat Tobias terug is!! Dan kan hij weer lekker flirten met Grace?

Beantwoord
Hans S 2 februari 2022 - 18:13

Dan moet Grace eerst haar haar wassen:-)

Beantwoord
LyMu 3 februari 2022 - 06:37

Nou ik denk dat Grace meer voor Leroy gaat ?

Beantwoord
Roberto 3 februari 2022 - 08:44

Wat mij betreft mag hij verder gaan dan flirten. Van een ouwe fiets moet je het leren.

Beantwoord
Dutchie 2 februari 2022 - 18:03

Top. Tobias gelukkig terug. Aanwinst voor het spel en aardige man.

Beantwoord
arno 2 februari 2022 - 18:17

Moet hij nog 1x in quartaine als hij op controle ziekenhuis is geweest

Beantwoord
DUTCHY xgx 2 februari 2022 - 21:06

en hoe gaat het dan als het gips eraf mag, gaat hij dan weer in quarantaine en mag er dan weer niet op hem gestemd worden?

Beantwoord
yvonne 2 februari 2022 - 21:14

Toch nog eerder super zeg ! !

Beantwoord
Linda 3 februari 2022 - 07:48

Welkom terug Tobias in het Big Brother huis.
Fijn dat je er weer bent.
En wat fijn dat morgen het gips eraf mag.
Hoop nog dat je een hele tijd in het huis blijft.

Beantwoord
Fenneke 3 februari 2022 - 10:00

Fijn dat je er weer bent Tobias. !

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page