Tobias is jarig en wordt wakker in een versierd huis

Tobias is jarig en wordt wakker in een versierd huis

Tobias is vandaag jarig! Hij is 27 jaar geworden en dat moet natuurlijk gevierd worden. Gisteren waren de bewoners al bezig met geheime voorbereidingen voor een feestje. Afgelopen avond werd al stilgestaan bij zijn verjaardag. Tobias werd geblinddoekt, en moest verschillende opdrachten en spelletjes doen om uiteindelijk cadeautjes te bemachtigen. Eerst wordt er nog gezongen en daarna overhandigen de bewoners cadeautjes aan de jarige. Zo gaf Kristof een shirt, een trainingspak van Salar en een rozenkrans van Grace. Als iedereen slaapt gaan Grace en Salar midden in de nacht het huis versierd. De twee versieren het huis mooi met slingers, ballonnen. Buiten wordt ook niet overgeslagen. Het uiteindelijke resultaat van hun nachtelijk werk bevalt Salar wel, hij vind het er leuk uitzien. Als de twee weer in bed liggen nu is het gelukt toch? Grace antwoordt met een ja. Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken en jarige Tobias is blij verrast door het versierde huis. Hij ziet een appeltaart staan met een 27 kaars erop. Dankjewel Big Brother zegt Tobias blij, super lief! Dan is het tijd om koffie en slagroom te maken. Als alles gereed is gaan de kaarsjes aan, wordt er gezongen en Tobias blaast de kaarsjes uit. Het beloofd een gezellige dag te worden!

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 50 Average: 4.6]
Er zijn 14 reacties op dit artikel
  1. Yvonne at 11:07

    Het zal toch niet gebeuren dat die vreselijke Kristof weer de dans ontspringt. Ik hoorde de jongens kletsen om er weer iemand uit te gooien. Bb was zo slime om er weer een spel in te gooien

  2. Dutchie at 12:36

    Hartelijk gefeliciteerd Tobias. Jij of Salar wint.
    De klaag tante er heel snel uit aub. Hoop niet dat tik tok de overhand krijgt. Zou niet fair zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *