Home » Big Brother live show: Judy moet Big Brother verlaten

Big Brother live show: Judy moet Big Brother verlaten

Door BigBrotherNederland

En dan is het tijd voor de liveshow, wie van de genomineerden moet Big Brother verlaten? Word het Jason, Judy of Rob? In dit bericht lees je terug hoe de liveshow verlopen is en welke bewoner het Big Brother huis uiteindelijk moet verlaten.

Geraldine opent de liveshow en Tatyana voegt eraan toe dat Big Brother flink verandert is.  Geraldine zegt dat Judy een secret mission had, ze had de  big brother wall gevuld voor de  bewoners en de intens die erin staan moeten gekocht worden door Big Brother coins. Dat liep niet zoals gepland. Daarna zien we het moment dat Big Brother bekend maakte wie de genomineerden bekend maakte. Volgens Geraldine zitten de bewoners er nu braaf bij. Familie zit er samen geknepen bij. Geraldine heet de familie van de genomineerden welkom. Tatyana vertelt dat er al 100.000 euro in de pot zit maar dat bedrag moet wel behouden blijven. Daarna zien we de hoogtepunten van afgelopen dagen. Waaronder de binnenkomst van de bewoners in het huis. En Jason met zijn secret room missie en de koffer opdracht die daarna volgde. Waardoor Judy al genomineerd werd. Chayron kreeg daarna de power of nomination nadat hij een spel speelde. Hij nomineerde uiteindelijk Jason en Rob.

Geraldine en Tatyana nemen daarna contact op met het huis. Het is nu nog met 11 maar dat gaat niet lang meer duren zegt Tatyana. Jullie zien er fantastisch uit. Danny vertel eens hoe is het in het huis, zijn er al groepjes. Danny antwoordt dat er nu een groep is. Het is mega gezellig. Het is gekkigheid en lolligheid, we hebben het onwijs naar ons zin. Judy zegt dat de week pittig is maar de game nog steeds on is. Daarna zegt Tatyana dat ze zo meteen terug komen en dan is er misschien al een tussenstand bekend. Daarna zien we wat hoogtepunten van afgelopen week. Geraldine zegt dat de power of nomination de krachtigste power in het huis is. Maar volgens Tatyana heeft de kijker ook invloed en kan iedereen stemmen.

Geraldine zegt daarna dat Judy een secret mission had, Judy mocht als eerste het huis in om de drie artikelen te kiezen die in  de wall zouden komen. Ze moest mensen nomineren om spullen uit de wall te kopen voor Big Brother coins. Ook Chelsea had een secret mission, zij wist als enige van haar medebewoners dat iemand de wall gevuld heeft met spullen. Als zij de juiste naam geeft verdient zij 5 Big Brother coins. Geraldine wil dat meteen gaan vragen in het huis en legt dan ook contact. Wij kunnen jullie vertellen dat twee van jullie deze week een secret mission hadden. Een bewoner met een secret mission deze week was Chelsea. Geraldine vertelt dat haar secret mission was om erachter te komen wie van jou medebewoners de wall heeft gevuld met persoonlijke spullen. Wie is dat volgens jou en waarom? Chelsea antwoord dat ze niet wist dat ze dat nu al moest beantwoorden. Ik heb geobserveerd en ik heb geprobeerd gesprekjes aan te gaan. Ik gok Lindsey. Geraldine antwoordt dat het niet goed is. Je had met deze opdracht 5 coins kunnen winnen… Tatyana voegt eraan toe dat de bewoner met de secret mission zich nu moet ontmaskeren. Dat is Judy. Je hebt 11 coins verdient zeggen Geraldine en Tatyana. Judy zegt dat ze het niet moeilijk vond om geheim te houden. En daarna wordt er een tussenstand getoond met de hoeveelheid coins die de bewoners hebben. Danny heeft de meeste coins namelijk 17. Rob heeft er 0. Daarna zien we weer wat hoogtepunten uit het huis. Tatyana maakt daarna de tussenstand op. We weten wie de absolute tussenstand op. We weten wie de favorietste bewoner is. Er wordt weer contact gemaakt met het huis. Big Brother laat daarna zien wie het populairst is. Dat is Jason en hij mag nog een week in het huis blijven. Jason is erg blij met de uitkomst. Hij was relaxt. Judy en Rob zijn volgens Geraldine dus nog niet veilig.

Geraldine en Tatyana gaan nog een laatste keer naar het huis. Op het scherm gaat Big Brother laten zien wie de favorietste bewoner van het huis zit. Big Brother vertel wie er naar huis moet en wie mag blijven. De naam van Rob verschijnt in beeld en dat betekent dat Judy het huis moet verlaten. Tatyana zegt dat ze haar spullen moet pakken en het huis moet verlaten. Er mag nog afscheid genomen worden. Kom met al je spullen en coinhouder naar hier. Judy neemt afscheid van de groep en pakt haar spullen. Ik hou jullie iedere dag in de gaten he zegt ze. Judy krijgt een applaus en loopt het terrein af. Judy bedankt, Judy bedankt roept de rest. Doei doei zegt ze nog. Judy wordt opgevangen in de studio. Tatyana vraagt hoe ze zich voelt. Judy had het niet verwacht. En neemt het Jason toch wel kwalijk. Daarna zien we de hoogtepunten van Judy van de afgelopen week. Geraldine zegt daarna tegen Judy dat ze de coins mag weggeven. Dat doen we na de show. Dank je wel, je was een leuke kandidaat. Judy gaat daarna naar haar familie. De nieuwe week staat in het teken van money week. Deze week zijn de Big Brother Coins van nog groter belang. Dadelijk zie je wie de coins van Judy krijgt. Volgens Geraldine verschijnt er deze week ook een nieuw gezicht…

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 9 Average: 4.2]

Ook interessant:

6 Reacties

anny vaes 14 januari 2023 - 21:35

er zal nooit een belg winnen. het kleine vlaanderen tegen nederland

Beantwoord
Alex 14 januari 2023 - 21:40

Niet zo handig om vooraf al een favoriet bekend te maken. Daar kunnen anderen weer gebruik van maken.

Beantwoord
Sylvia van der Meis-Strauss 14 januari 2023 - 23:25

Jammer voor Judy maar ik gun Jason en Rob
Van Harte Gefeliciteerd en succes

Beantwoord
Lydia lepee 15 januari 2023 - 06:21

Op naar een nieuwe spannende week !
Een goede en gezellige zondagmorgen iedereen!

Beantwoord
Ada Linde 15 januari 2023 - 06:55

Ze verdiende het ook om eruit gestemd te worden.WAT reageert zij onsportief op het bericht dat Jason genomineerd werd.Ze vergeet dat ze in een spel zit en dat het niks persoonlijk was.

Beantwoord
marietta peters 15 januari 2023 - 08:31

Big brother

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page