Home » Ashley gaat Sonja missen als ze Big Brother moet verlaten

Ashley gaat Sonja missen als ze Big Brother moet verlaten

Door BigBrotherNederland

Het is vandaag een rustige dag in Big Brother. Dat is meestal op de dag van de liveshow. Vanavond om 20:00 uur is de liveshow te zien op RTL 5. Dan weten we wie het huis moet verlaten, Sonja, Tom of Ashley.

De bewoners poetsen na het ontbijt het Big Brother huis, Alice sport wat, er wordt wat buiten gezeten en gekletst en uiteindelijk worden binnen zelfverzonnen bal spelletjes gespeeld door een enkeling. Uiteindelijk gaat Ariana het gesprek aan met Ashley. Wil je nu dat het avond is om de uitslag te weten vraagt Ariana of vindt je het fijn om in het huis te zijn met ieder. Dat sowieso antwoordt Ashley, je weet niet welke kant het op rolt. Het is ook spannend zegt Ariana, ik kan het ook niet inschatten. Ashley zou het wel heel jammer vinden. Dat is volgens Ariana ook niet gek. Maar ik kan mij voorstellen dat het niet fijn is als je eruit moet gaan. Ik weet niet hoe ik mij ga voelen zegt Ashley. Ik denk dat ik dat pas weet als ik thuis ben. Het is gewoon wachten.

Ashley heeft met genomineerde Sonja ook nog een gesprek. Het voelt alsof ik je heel lang ken merkt Ashley op. En dat zou ik ook  gaan missen. Dat weet je nog niet he benadrukt Sonja. Nee dat is ook zo zegt Ashley maar ik heb het liever alvast gezegd. Ik zie jouw gezicht en ik zie je gewoon denken merkt Sonja op. Dat klopt geeft Ashley toe, dat is ook zo. Het is jammer dat er in een vroeg stadium misschien afscheid genomen moet worden. Ik hou niet van gecompliceerd gedoe, dat is niet dat ik dat bij anderen heb maar bij jou sowieso niet. Maar misschien heb ik met jou meteen direct een bepaald gevoel dat is al helder zeg maar. Inmiddels is het tijd voor de lunch, er staan pannenkoeken op het programma. Wat gaat deze dag nog meer brengen?

Heb je nog niet gestemd? Dat kun je via onderstaande linkjes. Je stemt op de bewoner die in het huis moet blijven.

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier 

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

Ook interessant:

5 Reacties

Ingrid 20 januari 2024 - 13:48

Ashley lijkt zeker van haar stuk, niu ik hoop dat ze naar huis mag, laat Sonja en Tom nog maar wat blijven.

Beantwoord
Gezina 20 januari 2024 - 15:01

Ja Ashley naar huis. En volgende keer Ariane. Daar word je zo moe van.

Beantwoord
Agnes Schepers 20 januari 2024 - 16:45

Die mode pop eruit A

Beantwoord
Erwin 20 januari 2024 - 18:10

Ik wil niet zien, hoe A eruit ziet zonder haar make up en kunststof. Misschien is het voor haar beter dat zij naar haar kinderen gaat.

Beantwoord
Alex 20 januari 2024 - 20:46

Ja, ze heeft haar hele gezicht verbouwd.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page