Home » Big Brother liveshow: Ilse moet Big Brother verlaten en vanavond moeten de bewoners nomineren

Big Brother liveshow: Ilse moet Big Brother verlaten en vanavond moeten de bewoners nomineren

Door BigBrotherNederland

De dag in het Big Brother huis is rustig verlopen, dat is meestal op de dag van de liveshow. Er werd wat buiten in het zonnetje gezeten, gekletst en de bewoners moeten één voor één naar de dagboekkamer komen. Daar worden verschillende interviews gehouden maar ook is er de mogelijkheid om met een psycholoog te praten. Langzaamaan maakt iedereen zich klaar voor de liveshow. De bewoners pakken een douche voor 1 Big Brother Coin en maken zich netjes. En dan is het eindelijk zover, de liveshow! Wie moet er vanavond Big Brother verlaten? Wordt het Rob, Danny of Ilse?

Geraldine opent de liveshow, het was battle week deze week. Tatyana voegt eraan toe dat het roze team gewonnen heeft en mocht nomineren. Dit werden Rob, Ilse en Danny. Ze zitten er weer gespannen bij, wie blijft en wie moet gaan? Er zijn nu 14 bewoners en de jackpot staat nog altijd op 100.000 euro. En daarna zien we de hoogtepunten van deze week. Met onder andere de start van battle week, Ilse die het moeilijk hadJacqueline en Ias die al ergens verbleven, het groene team die pizza won, Rob die de coins van het roze team won en de komst van Ias en Jacqueline, het roze team wat uiteindelijk mocht nomineren en de uitslag van de nominatie van deze week. Tatyana legt dan contact met het huis. Ze vraagt aan Ias hoe het gaat. Ias laat weten dat hij zich goed voelt in de groep en een goede klik heeft. Jacqueline voelt zich ook lekker, ze zijn hartstikke lief, het gaat goed. Geraldine begint over een akkefietje met Ilse. We hebben het uitgepraat vertelt Lindsey. Alleen maar liefde. Tatyana vraagt hoe het met Rob gaat. Prima antwoordt Rob kort maar krachtig. De couscous kan hij niet waarderen, ik ben al 6 kilo afgevallen. Tatyana begint over Ilse die het toch wat moeilijk had. Ilse laat weten dat ze wat moeite had met haar plek in de groep te vinden. Het was wat druk en niet gemakkelijk. Het loopt goed maar ik heb wel een pechvogel week achter de rug. Ik heb veel te verwerken deze week. Geraldine gaat naar Danny, je bent voor de tweede keer genomineerd. Danny antwoordt dat het niet went dat gevoel. Ik word gezien als sterk persoon. Maar een stukje vertrouwen is wel weg. Daarna zien we weer wat hoogtepunten van afgelopen week, zoals Rob die als hij mag blijven het helemaal anders gaat doen in het Big Brother huis, Danny die uitleg krijgt waarom hij genomineerd is en Jason die Danny en Rob uitleg gaf waarom hij hen genomineerd heeft.

Tatyana legt weer contact met het huis. Geraldine begint over de Big Brother wall. Hoe belangrijk zijn ze Chayron. Chayron vertelt super belangrijk, maar dat voelt nu mijlenver weg. Ik ben wel kritisch maar ik ben nog niet tevreden met wat erin zit. Veel chocola is top, winegums. Jason zou graag ook iets van chocolade willen. Daarna krijgen we een overzicht van hoeveel coins de bewoners momenteel hebben. Charlotte heeft er 35 en Jolien en meerdere bewoners 0. Charlotte wil ook graag chocolade met bijvoorbeeld bananen vulling. Jolien hoopt dat ze nog geld kan verdienen, dit is een ramp. Daarna begint Geraldine over de dragqueen show die een aantal mannen gedaan hebben. Deze worden vervolgens vertoond op tv maar niet in het huis. Charlotte vertelt daarna waarom ze het bedacht hadden. Ze hadden niet zoveel te doen. Volgende week mogen de mannen ons schminken. Geraldine vertelt dat Michelangelo volgens een poll de beste drag was. Hij krijgt 5 Big Brother Coins. Tatyana vertelt dat er bijna een tussenstand is en vraagt aan Ilse hoe ze haar kans inschat. Ik weet het niet antwoordt Ilse, ik heb geen idee. Ik hoop dat ik lieve volgers en vrienden heb die op mij gestemd hebben. Daarna zien we nog wat beelden van deze week, onder andere Rob die nekklachten had, en de onenigheid tussen Jason en Chiara.

Rob is veilig, het gaat tussen Danny en Ilse

Tatyana legt daarna weer contact met het huis. Geraldine zegt dat de tussenstand bekend is. Ze vraagt aan Rob hoe anders hij het aan gaat pakken als hij mag blijven. Ik snap wat je bedoeld zegt Rob maar hoe ik dat aan ga pakken ga ik niet vertellen. Het komt allemaal goed. We hebben een super groep. Geraldine zegt daarna dat de uitslag bekend gemaakt mag worden. Op het scherm komt de naam van Rob te staan. Hij is dus veilig en mag nog een week langer blijven. Rob voelt zich zoals altijd prima, ik had het een beetje verwacht. Ik had een hoop vertrouwen. Tatyana vraagt aan Danny hoe hij zich voelt. Gespannen laat hij weten, het is erop of eronder. Ilse is oke, ik wacht rustig af.

Ilse moet Big Brother verlaten & vanavond moet er genomineerd worden

Geraldine vertelt daarna dat de lijnen gesloten zijn. Tatyana interviewt de dochter van Rob. Ze is blij dat hij mag blijven. We zien zeker de echte Rob, hij kan af en toe wel een beetje brommen. Ik hoop dat hij nog beter zijn best gaat doen. Ik mis hem en soms is het moeilijk wat je op internet leest. De vrouw van Rob mist hem heel erg maar is wel blij voor hem. Geraldine gaat daarna naar het huis. Hoe is het om al die tijd in onzekerheid te leven Danny? Dat is gewoon lastig vertelt hij. Je weet niet wat hier buiten gebeurt. Het lot van mij ligt in de handen van de kijkers. Ilse vindt het vreselijk. Je sleept het heel de dag mee maar je probeert het achter je te laten. Tatyana zegt dat de uitslag nu bekend is. Op het scherm gaat Big Brother laten zien wie mag blijven. Op het scherm komt vervolgens de naam van Danny te staan. Dat betekent dat Ilse het huis moet verlaten. Ilse neemt afscheid van de groep. Daarna zien we de hoogtepunten van Ilse tijdens haar verblijf in Big Brother. Daarna loopt Ilse de studio in. Het was fantastisch maar het is zo. Het is wel lastig, ik had gehoopt nog wat spellen te kunnen doen. Het was een pech week. De klik die ze met Bart had vond ze wel leuk. Het is raar om nu weer uit het huis te zijn. Ilse gaat daarna naar haar familie. De man van Ilse denkt niet dat de kijkers de echte Ilse gezien hebben na 1 week. Geraldine begint daarna over de erfenis van Ilse, je hebt niets om weg te geven. Aan wie had je wat gegeven? Aan Jacqueline antwoordt Ilse. Tatyana sluit de liveshow af, het thema wordt confusion week. Geraldine merkt op dat het zeker verwarrend wordt, de bewoners denken dat ze een feestje gaan vieren maar dat feestje is van korte duur. Big Brother gaat vanavond al vertellen dat ze gaan moeten nomineren voegt Tatyana eraan toe. En diegene die de meeste stemmen heeft moet het huis verlaten.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 11 Average: 4.5]

Ook interessant:

8 Reacties

Hans 28 januari 2023 - 20:20

Was te verwachten van Ilse , maar ik ben blij dat Rob als 1ste mocht blijven zonder Rob is het maar saai in het huis Rob is altijd vrolijk en vertel nog leuke anekdote .

Beantwoord
Gerda 28 januari 2023 - 21:14

Raar als er nu een door de groep genomineerde naar huis moet .
Niet moeilijk na ilse is Jason de klos

Beantwoord
Sjoerd 28 januari 2023 - 23:08

Wel een aparte move om zo’n nominatie ronde te doen, waarbij het dan opeens weer meeste stemmen gelden is, terwijl dat concept juist dit seizoen over boord was gezet. Ook zouden de kijkers dan volledig buitenspel worden gezet? Wel heel triest voor diegene die er door deze stemming dan uit vliegt. Als ik op basis van de afgelopen dagen een naam zou moeten noemen, dan denk ik dat Jason de meeste stemmen gaat krijgen

Beantwoord
RGM 29 januari 2023 - 02:07

Hele domme zet van big brother. Degene die de bewoners eruit willen hebben zal degene zijn die voor de meeste sensatie zal zorgen voor het programma.

Beantwoord
Lili 29 januari 2023 - 02:14

Jolien eruit en die chiara…wat een achterbaks gedoe zeg die twee.Jolien die met haar 2 handen in haar zakken constant loop en hard roept hoe eerlijk ze is…net zo hard als die chiara…wat een lui meiden zeg.

Beantwoord
RGM 29 januari 2023 - 02:15

Daarnaast vind ik dat Big Brother de bewoners zelf wat meer tegen elkaars en tegen hen eigen principes moet laten spelen. Juist de conflictsituaties zijn interessant voor de kijker. Er wordt nu gezegd dat men indidividueel speelt maar daar blijkt uiteindelijk niet veel van waar te zijn. Oproep voor big brother; wees niet te lief voor de kijker, wees lief voor de kandidaten en zorg voor interne onenigheid waarbij psychologen de bewoners kunnen helpen maar het voor de kijker zelf boeiend blijft.

Beantwoord
Lydia lepee 29 januari 2023 - 06:55

Wie wordt genomineerd?
Spannend big bbrother!

Beantwoord
Jongen 29 januari 2023 - 13:11

Bij de onverwachte nominaties zitten michelangelo en lindsey weer stiekem af te spreken , en chayron ook , echt vervelend , nomineer naar je gevoel , waarom allemaal op dezelfde ? Omdat je er zelf dan niet hoopt op te komen? Daarom nomineerde chayron jason want ‘anderen deden dit toch al’ , slap excuus en zo doorzichtig !!! Die 3 eens op de nominatiebank wat mij betrefd en chiara mag er ook bij

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page