Home » Big Brother liveshow: Danny moet het Big Brother huis verlaten

Big Brother liveshow: Danny moet het Big Brother huis verlaten

Door BigBrotherNederland

De dag in het huis is na de komst van het vliegtuigje voor Jason vrij rustig verlopen. De genomineerden hebben hun koffers gepakt en inmiddels is het tijd voor de liveshow! Welke genomineerde bewoner van deze week moet het huis verlaten? Wordt het Danny, Jason of Michelangelo?

Tatyana en Geraldine vertellen dat Michelangelo, Danny en Jason de genomineerden van deze week zijn. Een van hen moet vanavond nog het huis verlaten. Geraldine benadrukt dat het spannend wordt, Danny is drie keer genomineerd. Overleefd hij het dit keer? Geraldine vertelt daarna dat Danny, Charlotte en Michelangelo vanavond bekendmaken dat ze een secret mission hadden. Tatyana zegt daarna dat Chayron en Ias 10.000 euro hebben verdient en Bart en Jacqueline krijgen 5.000 euro. De pot staat nu op 70.000 euro. Daarna zien we de hoogte punten van afgelopen week. Zoals de start van confusion week met een feestje. En dat er al snel een nominatie alarm afging en de bewoners moesten nomineren. Jason die uiteindelijk het huis verliet, maar niet helemaal. Hij zat namelijk in de control room. Daarna zien we de bewoners wakker worden in een huis vol wol, en dat er 30.000 euro van de prijzenpot afging maar ook dat Jolien en Charlotte de power of nomination hadden. Uiteraard zien we Jason terugkomen in het Big Brother huis en het moment dat de genomineerden bekend werden gemaakt: Jason, Michelangelo en Danny. Tatyana vertelt dat de bewoners vandaag verrast werden met een vliegtuig wat over vloog. Dat vliegtuig had een speciale boodschap voor Jason.

Daarna legt Geraldine contact met het huis. Ze gaat naar Jason en begint over het vliegtuig. Jason vond het ongelooflijk. Het was fantastisch, ik weet niet van wie het komt maar het was prachtig. Het deed mij absoluut goed. Die pakken ze niet meer af wat er ook gebeurt. Tatyana gaat naar Chiara, je leek er geen moeite mee te hebben. Nee ik vond het niet moeilijk antwoordt Chiara. Je had bepaalde keuzes in je hoofd. De keuze maken was voor mij niet moeilijk. Charlotte vond het wel moeilijk, omdat ze met drie waren. We moesten eruit komen, er moest water bij de wijn en er samen uitkomen. Jolien zegt dat het niet gemakkelijk was, maar ik wist wat ik wil. We zijn er samen uitgekomen. Geraldine gaat dan naar Jacqueline en Bart, ze wonnen allebei 5000 euro. Ias en Chayron wonnen 10.000 euro. Chayron hoopt dat ze thuis schreeuwend op gereageerd hebben. Geraldine feliciteert Ias. En hij zegt dat het een leuk cadeau was die 10.000 euro. Tatyana gaat naar Danny, weer op de nominatie. Zag je het aankomen? Hoe voel je je? Danny heeft gemengde gevoelens. Ik zag het niet aankomen. Bij 2 van de 3 dames lag ik wel goed. Het deed me dus wel wat. Lindsey vertelt daarna over het onverwachtse feestje, ze hebben ervan genoten. Geraldine gaat naar Rob en begint over de huisarts die geweest is. Rob vertelt dat hij een vaste nek had, gisteren had ik een off day. Ik heb behoorlijk zware medicijnen gehad en we gaan met volle moed verder. Gisteren had ik nog wel een moment dit is niet leuk meer. Het is lastig maar ik ben een doorzetter.

Daarna zien we nog wat fragmenten, zoals Danny die niet snapt dat hij weer genomineerd is. Danny die met Chiara praat over de nominaties maar ook met Jolien. Daarna vertellen Geraldine en Tatyana over de secret mission. Danny moest enveloppen verstoppen en dat lukte hem. Charlotte moest stiekem wol verstoppen en Michelangelo moest alle bewoners de naam Jason laten zeggen. Twee van de drie missies waren niet geslaagd en daarom is Jason nog genomineerd. Big Brother vond het ook nog tijd voor een onverwachts feestje waar we vervolgens wat beelden van zien. Geraldine gaat weer naar het huis. Bart, je hebt nog geen coin uitgegeven. Dat klopt zegt Bart, ik ga dat ook niet doen. Ik wil dat mijn verstand het niet overneemt van mijn gevoel. Daarna krijgen we een overzicht van hoeveel coins de bewoners hebben. Charlotte heeft de meeste coins, 30. Ias de minste, hij heeft er maar 1. Tatyana vertelt dat er secret missions waren. Jason waarom heb je voor hun gekozen. Ik keek wie er niet op mij gestemd hadden en daarop heb ik het verdeeld. Geraldine vertelt daarna dat Jason ook mocht kiezen wat het vraagteken werd in de gameroom. Bij Jolien en Chiara de power of nomination, Bij Bart en Jaqueline 5000 euro en bij Ias en Chayron 10.000 euro. Jason wist dat hij een moeilijke tijd heeft gehad. En heeft op tactisch inzicht het zo verdeeld. Ook heb je ervoor gezorgd dat Ali de secret room in mocht merkt Geraldine op. Hoe vond je die beslissingen die je mocht nemen. Jason vond het een hoogtepunt maar vond het jammer dat hij het geld niet heeft kunnen verdienen. Tatyana vraagt daarna om de bewoners die een secret mission hadden op te gaan staan. Dat zijn Danny, hij heeft 10 coins verdient met het enveloppen verstoppen. Charlotte is het niet gelukt, ze moest 3 kledingstukken uit de gameroom halen en ontrafelen tot wol. Michelangelo moest de bewoners Jason laten zeggen binnen een bepaalde tijd. Maar dat is hem niet gelukt. Danny, Lindsey en Ali hebben iemand weten te ontmaskeren tijdens de biecht in de dagboekkamer zegt Tatyana. Jullie hebben ieder 5 coins gewonnen. Daarna zien we de ruzie tussen Ali en Rob over natte handdoeken.

Jason is veilig, hij mag blijven

Geraldine vertelt dan dat het tijd is voor een tussenstand, het is echt een nek aan nek race. Geraldine gaat eerst nog naar Ali en Rob. Is alles oke? Het is opgelost zegt Rob, we hebben er samen over gesproken. Ali benadrukt dat het niet had mogen gebeuren, het is bijgelegd. Tatyana zegt daarna dat het tijd is voor de tussenstand. Op het scherm komt de bewoner te staan die veilig is. Het gaat om Jason. Hij mag in het huis blijven, het gaat dus tussen Danny en Michelangelo. Het laat zien dat de mensen mij steunen zegt Jason. En dat kon hij wel gebruiken.

Danny moet Big Brother verlaten

Tatyana en Geraldine staan daarna klaar op het podium bij de poort om de vertrekkende bewoner te ontvangen. Geraldine interviewt de vader en zus van Danny. Ze snappen dat het voor hem hard aankomt. Daarna gaat Geraldine naar de familie van Michelangelo. Ze vinden het erg spannend. Ook de vriendin van Chayron wordt geïnterviewd, ze is blij dat Chayron geld heeft verdient. Tatyana legt daarna weer contact met het huis en vraagt aan Danny wie er moet gaan. Dat is een goede vraag antwoordt Danny. Ik heb geen idee, ik hoop dat ik mag blijven en zo niet houdt het voor mij op. Michelangelo denkt er hetzelfde over, ik heb een mooie tijd hier gehad als ik weg moet. Als ik door de poort ga doe ik dat met trots. Geraldine laat wetten dat de stemmen geteld zijn en de uitslag bekend gemaakt kan worden. Op het scherm komt de naam van de bewoner die niet weg moet. Op het scherm komt vervolgens de naam van Michelangelo te staan. Dat betekent dat Danny het huis moet verlaten. Danny neemt afscheid van de groep en dat roept bij sommige flink wat emoties op onder andere bij Ali en Chayron. Danny loopt daarna onder luid geklap het terrein af. Daarna zien we de hoogtepunten van Danny tijdens zijn verblijf in Big Brother.

Daarna komt Danny de studio in. Het is pittig na 3 keer op de bank te hebben gezeten zegt Danny. Ik voelde het een beetje aankomen maar het is moeilijk op dat moment. Ik voelde het van iedereen de emoties. Het was puur spel technisch. Ze hebben het goed gespeeld, ik kan er verder niets meer aan doen. Het is voor mij dubbel, je wordt als persoon leuk gevonden maar dit seizoen is volkomen anders. Danny heeft een briefje aan Chayron gegeven, we zijn vanaf het begin het huis in gegaan. En heeft daarop geschreven dat ze vrienden zijn en dat zal blijven. En van Charlotte dat ze in zichzelf moet blijven geloven. Tatyana benadrukt dat de uitslag heel erg dicht bij elkaar lag. Danny was daar al bang voor. Daarna gaat hij naar zijn familie. Geraldine zegt dat het deze week dilemma week gaat zijn. Dat begint vanavond al laat Tatyana weten. De groep krijgt de keuze een vrijstelling of iemand nomineren. Ook worden de bewoners wakker gemaakt met muziek… En daarmee zit de liveshow van vandaag erop.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 15 Average: 4.3]

Ook interessant:

21 Reacties

Hans 4 februari 2023 - 20:20

Nu is iedereen overspannen Ali die hult Chayron die huilt maar zo is het spel , Danny is gelukkig eruit en Jason heeft verdient gewonnen.
Kom op Jason maak er weer een mooie week van je bent een topper.

Beantwoord
Johan 4 februari 2023 - 20:23

Jammer dat Danny eruit is. Het wordt honger leiden en dikke buiken. En Chiara zogenaamd verdrietig, het kwam jou het beste uit. Bitch

Beantwoord
Gezina 4 februari 2023 - 20:24

Heel jammer. Jason was al weg en die had weg moeten blijven. Nu volgende week Jolien Chiara en Jaqueline weg. Nu gaan ze zielig lopen doen maar ze zijn zo blij. Chiara die Ali troost. Ze meent er helemaal niets van. En Jolien ook niet.

Beantwoord
Hans 4 februari 2023 - 20:39

Die vrouwen vinden het nu zo erg dat Danny weg is maar dat Michelangelo mag blijven vinden ze top , ze hadden gedacht dat Jason er uit zou gaan hypocrieten dames.
eergisteren zeiden ze nog dat Jason gegroeid was en vandaag zeiden Charlotte en Jolien in de badkamer dat ze hopen dat hij mocht blijven ja ja.

Beantwoord
Hans 4 februari 2023 - 20:44

Ik heb het met iedereen gehad daar in het huis als die vrouwen erop staan stem ik niet meer alleen nog bij Jason en Michelangelo ga ik nog stemmen , Rob en Bart vertrouw ik ook niet meer.

Beantwoord
Yvonne kerssens 4 februari 2023 - 20:50

Ben. Echt niet blij,niemand mocht er van mijn uit !!
Snik,snik,snik…..😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭👎👎👎👎

Beantwoord
kpdd 4 februari 2023 - 21:19

Het was zó moeilijk om te kiezen, deze week.
Uiteindelijk kies ik tòch voor Danny, nog nèt even meer onmisbaar in het huis dan de ook onmisbare Jason en Michelangelo.
En dan gaat Danny eruit 🙇🏻‍♀️
Hoe dan???
Danny jongen, wees heel trots op jezelf 👌

Beantwoord
Alex 4 februari 2023 - 22:31

Ze zeggen altijd dat het nek aan nek gaat, anders wordt er niet meer gestemd.

Beantwoord
Diana 4 februari 2023 - 22:40

Echt heel erg jammer, een lieve zorgzame jongen eruit gestemd is door de kijker die een totaal verkeerd beeld hebben gezien.
Kijk naar de bewoners die achterblijven met zoveel verdriet, dat is niet voor niks!

Beantwoord
Marie-Claire+Vanstraelen 4 februari 2023 - 22:43

Charlotte!!Laat iemand anders ook eens het voortouw nemen!!En laat iedereen uitspreken val er niet zo tussen!!

Beantwoord
Lydia lepee 5 februari 2023 - 05:11

Het spel gaat verder..
Hopelijk een heel spannend vervolg!

Beantwoord
Lili 5 februari 2023 - 05:17

Wat een ongelooflijke actrice en roddel is die chiara met haar net zo een vreselijke mens Jolien…doet alleen wat die Chiara wil..Van Michelangelo ben ik van geschrokken…hoe hij tactisch als een verliefde puppy doet wat chiara wil.Rob wat een ongelooflijke roddel en moeilijk mens .Voor mij mag Jason,Ali en Charlotte naar de finale.
Schoonheid zit van binnen als het er op aan komt.

Beantwoord
Lydia lepee 5 februari 2023 - 05:38

Het het een spannende week worden.
Nu kennen we de bewoners al beter!

Beantwoord
Ostyn luc 5 februari 2023 - 06:19

Hij heeft zijn eigen graf gedolven. Waarom vanaf de eerste week vertellen dat bart en Jason eruit moesten en dan mimi opofferen. Chayron en ali wacht hetzelfde lot, vraag het maar aan chiara.

Beantwoord
Lydia lepee 5 februari 2023 - 07:28

Iedereen moet zijn best doen in het huis!

Beantwoord
Lydia lepee 5 februari 2023 - 07:29

Iedereen moet zijn best doen in het huis!
Het wordt een bewogen week,de maskers vallen af!

Beantwoord
Agnes schepers 5 februari 2023 - 08:04

En nu Rob het huis uit mankeerde altyd iets kun ge niets mee aanvangen

Beantwoord
Gezina 5 februari 2023 - 08:51

Chayron trap er niet in wat Bart zegt. Hij praat zichzelf schoon.

Beantwoord
Roberto 5 februari 2023 - 09:40

Rob heeft een pin. Weet iemand of hij genomineerd is????

Beantwoord
Jongen 5 februari 2023 - 11:36

Danny had nooit wegmogen gaan , had net nog de livestream opstaan , rob jaqueline jolien en chiara zaten weer heel gemeen te praten op de bank ( over o.a charlotte en chayron en lindsey ) en echt gemene dingen werden gezegd wat vallen deze mensen me tegen , als die 4 erin blijven tot het einde , saai saai saai , de bankhangers noem ik ze ,en maar anderen zwart maken bah zet ze aub op de nominatie bank want dit is niet meer leuk om naar te kijken

Beantwoord
Johan 5 februari 2023 - 16:02

Kpdd ik begrijp jou niet
Je stemt op Danny maar later zeg je “Danny eruit, hoe dan” (jij stemt erop)
En dan vond je dat hij meer gemist kan worden dan die andere twee. Nou Danny deed er veel, brood maken, sporten met de mensen etc. wat doet Jason voor de mensen? ik heb nog niks gezien, ja dom praten en Michel ook niks.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page