Home » Big Brother liveshow: Jacqueline moet Big Brother verlaten

Big Brother liveshow: Jacqueline moet Big Brother verlaten

Door BigBrotherNederland

Tijd voor de liveshow! Welke bewoner moet het Big Brother huis vanavond verlaten? Wordt het Jacqueline, Jason of Rob? In dit bericht lees je terug hoe de Big Brother liveshow verlopen is en welke bewoner uiteindelijk het huis moet verlaten.

Geraldine opent de liveshow, het was dilemma week. Keer op keer moesten de bewoners een keuze maken. Rob werd al genomineerd en Ali won de power of nomination. Hij nomineerde Jacqueline en Jason. Geraldine vertelt dat de jackpot nu nog op 61.568 euro staat. Daarna krijgen we de hoogtepunten van afgelopen week te zien. Zoals de start van dilemma week waar de bewoners de keuze kregen om te kiezen tussen warm water of een toetje, Rob die al genomineerd werd, Chayron die moeite had met mensen te vertrouwen, een spel waarin bewoners persoonlijke konden kopen waarbij Chayron onder andere vrijstelling won, het spel om de power of nomination die Ali won en natuurlijk het moment dat de nominatie uitslag bekend werden gemaakt: Jason, Jaqueline en Rob. Tatyana legt daarna contact met het huis, ze gaat naar Ali. Het was een heftige week voor jou, hoe was het? Het was heftig antwoordt Ali, ik heb de power of nomination gewonnen. Iets wat ik niet graag doe maar ik moest het doen. Ik sta volledig achter mijn keuzes. Lindsey had het moeilijk tijdens het spel om persoonlijke items en er net naast greep. Emotioneel zegt ze dat ze haar vriendin mist. Michelangelo jij had wel contact met de buitenwereld merkt Geraldine op. Wat heb je eraan gehad. Het was leuk en fijn om te horen, ik heb ervan genoten. Het was fantastisch en doet mij mentaal goed. Tatyana gaat naar Chayron, jij brak tijdens de videoboodschap. Vind je het moeilijk om ze te missen? Ik heb me al meerdere keren opgegeven antwoordt Chayron. We zijn beide fan van het programma. Toen ik uitgekozen werd waren we heel blij dat ik erin zou zitten. Je weet nooit hoe het voelt, je zit hier in een bubbel. Het is mij zwaarder gevallen dan gedacht. Ik zat wel een beetje in een dal, dat filmpje gaf me veel energie. Ik had dat echt nodig. Tatyana vraagt aan Bart of er nooit iets komt waardoor hij Big Brother coins uit gaat geven. We zullen afwachten antwoordt Bart. Hij wenst zijn dochter een fijne verjaardag. Dat maken we later zeker goed. Geraldine begint bij Jason over het dilemma met koud water. Jason zegt dat het prima gaat. We hebben 1000 euro bespaard, dat bleek een paar dagen later niet zoveel. Geraldine zegt dat ze leuk nieuws hebben, na de liveshow mag er weer warm gedoucht worden. Het kost wel 1 coin. Geraldine merkt op dat 4 mensen Rob genomineerd hebben om zijn gezondheid, wat vond je daar lastig aan? Rob antwoordt dat hij de redenering slapjes vond. Je gezondheid heeft niks te maken met het feit dat je genomineerd moet worden. Ik zit er nu voor de derde keer dus je raakt eraan gewend. Tatyana gaat naar Jacqueline, je staat er voor de eerste keer op hoe denk je dat de kijker je thuis ziet? Jaqueline antwoordt totaal geen idee te hebben, eens moet de eerste keer zijn. Als ik naar huis moet vind ik het prima, als ik mag blijven is dat ook goed.

Daarna zien we weer wat fragmenten van afgelopen week. Zoals Ali die genomineerde Jason en Jaqueline uitleg gaf waarom hij hen genomineerd heeft en het knoppen spel waar Lindsey een persoonlijk item won. Geraldine gaat weer naar het huis. Het coins overzicht wordt getoond, Charlotte heeft 29 coins en Jaqueline de minste namelijk 3. Geraldine merkt op dat ze voor de derde keer de meeste coins hebben. Charlotte hoopt op iets speciaals, een persoonlijk item. Of in de toekomst wat kopen, we zien wel. Chiara vertelt daarna over het wakker worden met muziek. Crazy frog was wel het hoogtepunt. Jaqueline laat weten dat het elke dag wel mag. Tatyana zegt dat de muziek niet zomaar gekozen is, de kijkers kregen deze week de keuze met welke track jullie wakker gemaakt zouden worden. Geraldine zegt daarna dat de bewoners er vanuit gaan dat het volgende week love week is. Dat is niet zo benadrukt ze, het is een totaal ander thema. Tatyana vertelt dat de genomineerden verrast gaan worden met boodschappen van verschillende fans. Veel mensen hebben liefdevolle boodschappen ingestuurd. Geraldine laat dan wat kaartjes zien en leest de teksten door die erin staan. De genomineerden zijn erg verrast en blij met de kaartjes. Wat de rest heeft ontvangen gaan we volgende week zien merkt Tatyana op. Daarna zien we weer wat fragmenten van afgelopen week.

Dan is het tijd voor de tussenstand, Tatyana en Geraldine leggen contact met het huis. Geraldine vertelt dat een iemand favoriet is. Op de scherm komt de naam wie het geliefdst is en die mag blijven. Op het scherm verschijnt de naam van Jason. Jason voelde zich na vorige week gesteund, je weet het maar nooit. Het is een mooie verrassing. Het gaat dus tussen Rob en Jaqueline. Daarna wordt de man van Jaqueline geïnterviewd. Hij staat er nuchter in, ik zou het niet erg vinden als ze weer naar huis komt geeft hij toe. Ook de dochter van Rob wordt geïnterviewd. Het is pure pech dat hij kwakkelt met zijn gezondheid. Als hij mag blijven heb ik goede hoop. Geraldine legt contact met het huis. Iemand moet zo het huis uit, Jaqueline wie ga je het meeste missen. Jaqueline antwoordt Chiara. Tatyana zegt daarna dat de uitslag bekend is. Op het scherm komt de naam van de bewoner die mag blijven. Op het scherm verschijnt de naam van Rob. Dit betekent dat Jaqueline het huis moet verlaten. Jaqueline pakt haar jas en neemt afscheid van haar medebewoners. Veel plezier nog en blijf lekker genieten zegt ze tegen iedereen. Onder luid applaus verlaat ze het terrein. Daarna zien we de hoogtepunten van Jaqueline tijdens haar verblijf in Big Brother.In het huis zien we Chiara in tranen.

Daarna komt Jaqueline de studio in. Jaqueline vond het fantastisch. En zegt met emotie dat ze Chiara gaat missen. Ik ben mijzelf geweest. Ik denk dat ik van die 5000 euro lekker ga genieten. Geraldine vraagt wie er gaat winnen. Jaqueline hoopt dat Bart wint. Daarna mag Jaqueline naar haar familie. Tatyana zegt dat het geen love week gaat worden. Het is all or nothing. De inzet is alles krijgen of helemaal niets. Geraldine zegt dat de bewoners een foto krijgen en als ze die goed na weten te doen ze een echt apres ski feest krijgen. En daarmee zit de liveshow erop!

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 11 Average: 4.9]

Ook interessant:

7 Reacties

Sylvia van der Meis-Strauss 11 februari 2023 - 20:33

Gefeliciteerd Jason dat je in het huis mag blijven.
Blijf je zelf. Het wordt spannend allemaal.

Beantwoord
Yvonne kerssens 11 februari 2023 - 20:42

Ik ben zo blij dat jason er nog in zit en jullie !!

Beantwoord
Irvan Sheikmoesti 11 februari 2023 - 22:17

De livestream van Videoland is het totaal niet waard, zodra er iets gebeurd gaat de stream offline.

Beantwoord
Alex 11 februari 2023 - 22:56

Ja, Chiara en Jacqueline waren tegelijk erin gekomen. Ias werd nog even dief genoemd. Dat kan hij in zijn zak steken. Benieuwd of we nog iets over die verdwenen pudding horen.

Beantwoord
Lili 12 februari 2023 - 00:55

Gelukkig en nu kiara en jolien…

Beantwoord
Lydia 12 februari 2023 - 06:10

Weinig feest gisterenavond!

Beantwoord
Jongen 12 februari 2023 - 12:06

Eindelijk al 1 eruit van de negatieve en kwaadsprekende kliek , nu chiara en rob nog , hoop dat de sfeer dan weer leuk wordt

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page