Home » Big Brother maakt de genomineerden bekend: Tom, Sonja en Ashley

Big Brother maakt de genomineerden bekend: Tom, Sonja en Ashley

Door BigBrotherNederland

Danny heeft power of nomination, wat betekent dat hij iemand moest nomineren. Dit heeft hij afgelopen avond gedaan nadat hij van te voren meerdere gesprekken gevoerd heeft met zijn medebewoners. Na lang wachten moeten de bewoners naar de woonkamer komen voor de uitslag.

In spanning wachten de bewoners af. Er klinkt een muziekje en de eerste twee genomineerden zijn bekend: Tom en Sonja. Tijd voor de laatste genomineerde bewoner, de keuze van Danny. Danny slaat zijn handen voor zijn gezicht en niet veel later verschijnt de foto van Ashley op het scherm. Ashley pakt het sportief op en snapt dat Danny haar heeft gekozen als sterke speler en geeft hem een knuffel. Ze is strijdbaar zegt ze. De genomineerden geven elkaar een knuffel voor het tv scherm waar hun foto’s staan. Ariana bedankt Danny voor de keuze die hij gemaakt heeft en haar nog een kans heeft gekregen, ze was wel bang dat ze genomineerd zou worden.

Later laat Ashley weten dat ze zich goed voelt, ze is rustig. De strijd gaat nu lekker gloeien bij mij. Dat is goed en maakt je alleen maar sterk. Het is een gek gevoel dat je als eerste op het scherm komt. Ik had in zijn positie niet anders gedaan doelend op Danny zijn keuze.

Nu de genomineerden bekend zijn betekent het dat je kunt stemmen. Dit kan via onderstaande linkjes. Je stemt op de bewoner die in het huis moet blijven.

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier 

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 4.7]

Ook interessant:

5 Reacties

Lydia lepee 18 januari 2024 - 14:22

Ik heb Tom gestemd om te blijven !

Beantwoord
Gezina 18 januari 2024 - 16:09

Ik ook. Ashley mag er wel uit

Beantwoord
Annie 18 januari 2024 - 17:59

Tom mag blijven👍

Beantwoord
Maikel 18 januari 2024 - 18:14

Mijn stem is ook naar Tom gegaan.
Ik ga ervan uit dat hij de meeste stemmen zal krijgen, en dat het dus tussen Ashley en Sonja zal gaan wie er uit gaat.

Beantwoord
Patricia 20 januari 2024 - 20:41

Ashley mag van mij vanavond haar koffers wel pakken

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page