Home » Jimmy gaat naar de Big Brother shop, elke dag moet er eten gekocht worden van coins

Jimmy gaat naar de Big Brother shop, elke dag moet er eten gekocht worden van coins

Door BigBrotherNederland

Ondanks dat de bewoners bijna geen eten meer hebben eten ze in de middag toch nog wat pannenkoeken. Niet alles is immers weg. Na het eten meldt Big Brother zich weer. En laat weten dat niemand honger hoeft te lijden in zijn huis. Er is namelijk een winkel en met 30 coins mag er één bewoner gaan shoppen. Er moet iemand naar de shop geeft hij verder nog aan. Er mag niet geboycot worden. En er moeten minstens 30 munten mee.

De bewoners gaan in overleg en Big Brother vraagt na enige tijd of ze eruit zijn wie er naar de Big Brother shop gaat. Jimmy laat weten dat hij gaat. Je bent dan de eerste bezoeker antwoordt Big Brother. De eerste klant. Heb je 30 coins bij je? En het boodschappenlijstje in je hoofd? Ja antwoordt Jimmy, groentes, aardappelen, rijst misschien. We gaan even kijken wat er is. Je zult versteld staan van het aanbod merkt Big Brother op. Hoe kom ik er vraagt Jimmy. Big Brother antwoordt dat hij in de draaideur moet stappen en die hem op magische wijze naar de winkel brengt. Daarna stapt Jimmy de deur in en verdwijnt uit het huis.

Niet veel later arriveert Jimmy in de Big Brother shop. Big Brother heet hem welkom, kijk even rustig rond. Jimmy kijkt in de winkel rond, er staat veel. Big Brother legt dan uit dat de winkel uit twee delen bestaat. Een kant waar de prijzen in coins zijn, de andere kant waar de prijzen in euro’s zijn. Dat zijn jackpot euro’s. Je mag kopen wat je wilt maar neem mij wel mee in je gedachten. Jimmy kijkt naar de producten en zegt een voice bericht voor 1000 euro, persoonlijk voorwerp 750, een extra stem voor 1250, 3000 voor een vrijstelling en 1500 euro om je nominatie af te kopen. Wauw zegt Jimmy, dat is geld zeg, flink wat geld. Big Brother  zegt dat de vrijstelling voor zichzelf gekocht kan worden maar het afkopen van een nominatie kan ook voor iemand anders. Het ziet er leuk uit zegt Jimmy, alleen wel duur. Big Brother antwoordt dat de inflatie ongenadig heeft toegeslagen. Jimmy lacht, ik zie het. Het is ook duurder dan dat het in the wall was.

Jimmy vindt het toch wel lastig wat hij mee zou willen nemen. De groep is volgens hem ook terughoudend over dingen kopen. Dat lijkt me een mooie kandidaat voor understatement van het jaar merkt Big Brother op. Echt he zegt Jimmy, als het voor de groep moet kan het ineens niet. Big Brother benadrukt dat er geen weekly basics zijn, dat zijn dit. Dus als je niks in je mandje gooit hebben jullie niks te eten. Er komt wel eens een vliegtuig langs met een spandoek maar nooit met voedsel. Ik heb zelf geen muntjes meer, alles zit hier in merkt Jimmy op. Ik kan niet elke keer iets kopen. Dan rest mij de rest van de week pannenkoeken en pindakaas. Wat op zich prima is, is het relaxt nee. Ik ben ook niet gekomen voor het eten. Big Brother antwoordt ik neem aan dat je niet dacht ik ga verhongeren van de honger. Jullie spelen het spel alleen maar kopen hier als groep. Jimmy vindt het lastig omdat de groep dit eigenlijk al niet wilde doen. Maar ik wil de basics kopen, eieren, boter of kaas. Dan kan ik toch wat meer van maken. Om iets te maken ben je al 15 tot 20 coins kwijt en als je het lekker wil dan 30. Jimmy vertelt dat iedereen gierig is en denken dat ze de coins voor de finale kunnen gebruiken. Ik wil het voor hun dus ook niet op maken. Ik heb afgesproken dat als het avondeten meer dan 10 coins per keer zou kosten ik het niet zou doen.

Ik ga dit maar gewoon meenemen naar de groep, laten voor wat het is. Dan eten we vanavond boterhammen. Dan komt er morgen iemand anders met een beslissing gok ik. Ik neem de coins weer mee terug. Big Brother probeert hem nog over te halen om voor 10 coins wat te kopen. Maar Jimmy blijft bij zijn standpunt. Big Brother benadrukt dat hij het zelf moet weten of hij koopt of niet. Maar er komen wel spellen aan om coins te verdienen. Jimmy besluit toch even af te wachten, dat is mijn beslissing. Daarna gaat Jimmy weer terug naar het huis. We eten pannenkoeken vandaag jongens zegt hij. Het is heel duur. Het is wel super leuk, maar een pot rijst is al 6 coins. Als je het lekker wilt maken ben je 20 coins kwijt en normaal 10. Dus ik heb niks gekocht. Het is wel met klem vertelt dat er games aan komen, dan is het van belang dat we eten. En er zijn ook producten voor geld uit de pot. Dingen van thuis, voice bericht, extra stem en vrijstelling. Er kwamen ook nog momenten dat we coins kunnen verdienen. En hij zei ook je kunt de coins niet echt meenemen naar buiten. Met andere woorden koop gewoon eten. Maar ik wilde het niet uitgeven omdat jullie al zeiden we willen het niet.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 17 Average: 4.5]

Ook interessant:

7 Reacties

Alex 24 maart 2024 - 17:07

Niet duidelijk is waar die 30 coins vandaan komen. Hebben de bewoners die bij elkaar gelegd?

Beantwoord
Erwin 24 maart 2024 - 17:21

Gelukkig, BB is geen luxus hotel. Zij mogen blij zijn dat zij coins hebben om eten te kopen. Een weekje vasten is ook niet erg.

Beantwoord
bob 24 maart 2024 - 17:30

een vrijstelling kopen ashley want ze hebben schijt aan jouw daar

Beantwoord
G 24 maart 2024 - 17:59

Goed zo Jimmy, hoop dat de volgende die mag winkelen ook geen geld uit de pot gebruikt voor zich zelf . Jij bent erg sterk gebleven , niets uitgegeven , geen Coins van medebewoners uitgegeven🥰

Beantwoord
Johan 24 maart 2024 - 19:41

Ik moet zeggen dat het dit jaar ook erg armoedig is met het eten wat ze krijgen vergeleken met de 1e BB van deze serie (met Jill). Als het BB te duur is voor zulke uitzendingen en moeten besparen op eten, dan zeg ik stop er mee

Beantwoord
Ostyn luc 25 maart 2024 - 04:27

Vlees en vis, maw bederfbare voeding, ligt zomaar in de shop, niet in de koeling. Hier in belgie stond direct de voetselinspectie aan de deur. Is voor mij een ontoelaatbare situatie.

Beantwoord
Jongen 25 maart 2024 - 17:02

Wat een zuinigaards , die coins kun je niet mee naar huis nemen , eet toch gewoon

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page