Home » De bewoners hebben geen eten meer, alles is verdwenen

De bewoners hebben geen eten meer, alles is verdwenen

Door BigBrotherNederland

Nadat de bewoners een dilemma kregen of ze van de prijzenpot een ticket voor de halve finale wilde kopen ontdekt Jimmy dat er eten verdwenen is.De gesneden paprika is weg en Jimmy besluit op onderzoek uit te gaan.

Tegen Tom en Alice laat hij weten dat hij denkt dat er een secret mission is door de mensen die genomineerd zijn. Glenn, Ashley of Tyron. Dat ze alle paprika’s weg zijn gegooid. De ongesneden paprika is ook weg en het kratje wat erbij hoort. Alice vindt het maar raar. Jimmy gaat vervolgens verder op zoek naar de paprika’s ook ondervraagt hij zijn medebewoners. Maar niemand weet iets van de paprika’s af. Jimmy vindt het echt heel bizar. Wat later komt Jimmy er ook nog achter dat al het eten uit de vriezer weg is. Ook de rijst en tarwe is weg. Alles is weg merkt Tyron op, ze hebben gewoon al het eten weggehaald. Jimmy denkt nog steeds aan een secret mission maar volgens Tyron moet het de productie geweest zijn.

Big Brother laat daarna weten dat de voorraadkamer geopend is. De weekly basics wordt er geroepen waarop Jimmy zegt of niks. De groep gaat kijken bij de voorraadkamer, daar staan lege kratjes. Niks stamelt Jimmy verbaasd. Daarom is dus alles weggehaald merkt Alice op. We krijgen geen eten. Dit is intens zegt Jimmy verbaasd. Nou dat wordt brood voegt hij eraan toe. Het enige wat we hebben is letterlijk dat. Niemand heeft dus een secret mission zegt Alice. We zijn dus de l*l antwoordt Jimmy. In de woonkamer laat Alice weten dat ze elke avond pannenkoeken eten en in de ochtend en middag brood. Ook is er niks in the wall. Ik heb nu al honger zegt Randy. Tyron denkt dat het nu even is om te naaien, een dag denk ik. Ik denk het niet hoor lacht Randy. Daarom is het ook mentaal merkt Alice op, zeker als je niet goed kunt eten. Ze gaan ons niet verhongeren, we hebben wel gewoon bloem, olie en zout. Randy begrijpt er helemaal niks van. We kunnen toch niet alleen maar brood eten deze week zegt Tyron. Dat kan toch niet?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 24 Average: 4.6]

Ook interessant:

10 Reacties

Alex 24 maart 2024 - 14:40

Als er niets te eten komt allemaal het huis verlaten. Dat helpt.

Beantwoord
Angeline 24 maart 2024 - 14:46

Waarom is Tyron in hemelsnaam genomineerd?? Ashley sprak met Glenn negatief over haar zgn hartsvriendin Karin. Ik wist dat dit zou gebeuren.

Beantwoord
Van de Vondel Marina 24 maart 2024 - 15:08

Dit is een beetje een overdreven opdracht van BB.
Zoiets zou hij un het begin moeten doen dan konden er misschien al veel weggevallen zijn.

Beantwoord
Hans S 24 maart 2024 - 15:28

Wat een raar gedoe geen eten meer.

Beantwoord
Yvonne 24 maart 2024 - 15:38

Hoe kan eten verdwijnen,wat moeten ze nu eten ?

Beantwoord
bob 24 maart 2024 - 17:26

een grote naaier die tyron weg ermee en neem die verschrikkelijke randy gelijk mee

Beantwoord
Ostyn luc 24 maart 2024 - 18:08

In het leger zorgt de generaal voor zijn troepen.

Beantwoord
Se 25 maart 2024 - 08:18

Hoe leuke wending… Alle eten weg wat een pech.
Ja… als je mee doet met big brother kan je alles verwachten.
Maar ze hebben fruit, meel en melk.. Dus ze kunnen brood en pannekoeken eten.

Beantwoord
Henry 25 maart 2024 - 12:37

En weer zegt. ALICE dat zal Ashley wel gedaan hebben samen met Glenn,,,,,zei is niet te vertrouwen
Dat zei ze ook al samen met (Bankhanger) Randy over de bicons van Danny die weg waren.
DAT HAD BB DUS GEDAAN

Beantwoord
MERCEDES 25 maart 2024 - 22:46

Hahaha geweldige actie!
Laat ze maar werken voor hun eten, gaan ze misschien allemaal eens een toontje lager zingen!
BB in het jaar 1998 werden de bewoners verdeeld in “rijk of arm”. Zat je in het arme gedeelte had je de hele week geen eten op een schamele boterham na!
Moest je eens zien hoe hard die bewoners werkten om weer in t rijke gedeelte te kunnen komen. Dat was nog eens televisie en leuke BB, niet dat roddelende, luie en zwaar verwende zootje wat nu in het BB huis woont!
Nog nooit zo’n slecht gecaste BB gezien als deze van 2024, en dan met name de bewoners die ze erin hebben gezet!

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page