Home » Sabine schrijft een boek met schokkende verhalen over Big Brother

Sabine schrijft een boek met schokkende verhalen over Big Brother

Door BigBrotherNederland
Sabine schrijft een boek met schokkende verhalen over Big Brother

Sabine Wendel is een van de bewoners van Big Brother uit het eerste seizoen. Ze schrijft momenteel een boek over haar ervaringen nadat zij meedeed aan het roemruchte programma. Dat vertelde de 45 jarige  in het programma Beau op RTL4. Sabine was met Big Brother Ruud te gast om terug te blikken op het programma, dat twintig jaar geleden van start ging. “Ik ben een boek aan het schrijven over de periode ná Big Brother” vertelde Sabine, die haar verhalen schokkend noemt. “Mensen hebben geen idee wat er allemaal gebeurd is nadat wij het huis verlieten.” Ook Ruud is het ermee eens dat het na de roem van Big Brother “alleen maar naar beneden kon gaan.” Eerder deed hij al uit de doeken dat hij na zijn deelname aan het programma een zware periode kende. Zijn relatie ging uit en hij mocht zijn dochtertje enige tijd niet meer zien. Sabine meldde in de show dat het de bedoeling is dat het boek aan het eind van het jaar klaar is.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 5]

Ook interessant:

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page