Charlotte wint vrijstelling tijdens een spel in de gameroom en de bewoners doen een jackpot challenge

Charlotte wint vrijstelling tijdens een spel in de gameroom en de bewoners doen een jackpot challenge

De bewoners hebben vandaag een spel gespeeld in de gameroom, buiten beeld. Er zijn ook verschillende livestream onderbrekingen geweest waardoor het moeilijk te volgen is wat er nou precies gebeurd is. Zo hebben Chiara, Jason het over het spel. Er wordt gesproken over hele en halve nominaties. Jolien komt erbij en de nominatie kon je blijkbaar weghalen. Ook kon men vrijstelling en coins geven aan elkaar. Iedereen van Jolien haar kamer hadden een vrijstelling en vijf coins. Wij hadden allemaal nominatie en vijf coins zegt Chiara.Welke bewoners er coins gewonnen heeft en wie er eventueel genomineerd is is nog onduidelijk. Wie weet komen we er later op terug. Wel wordt duidelijk dat Charlotte een vrijstelling heeft. Ze draag ook een pin, zie onderstaande foto.

En inmiddels is er alweer een nieuw spel van start gegaan! Deze is wel te volgen via de livestreams. Alleen de uitleg niet. Na een livestream onderbreking zien we Bart met zijn hand een bak met daarin ballen dichthouden. Elke bal is 25 euro waard en alle bewoners moeten 2 keer 30 minuten die ballen tegenhouden. Kortom het is weer een lange opdracht die tot in de late uurtjes gaat duren. Mogelijk gaat de opbrengst naar de prijzenpot die op die manier dan weer aangevuld wordt. Gaat het de bewoners lukken om deze opdracht te voltooien? Wordt vervolgd…

Charlotte draagt vrijstelling pin

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 29 Average: 4.7]
Er zijn 7 reacties op dit artikel
  1. Marjo at 18:12

    Zou mooi zijn als we de totale uitslag komen te weten, half bakke is maar half bakke. En ook wat on eerlijk wel de vrijstelling bekend maken maar de rest niet.

  2. Elaine at 18:28

    De nieuwsbrieven zijn fantastisch want ik word letterlijk knettergek van die lange streamlocks. Ik betaal elke maand voor mijn abonnement voor Videoland en dus vind ik die streamlocks niet eerlijk.
    Soms zijn ze langer dan de dat je de hele dag of avond kan kijken. Snap het nut ook niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *