Home » Freeze in Big Brother: Danny krijgt bezoek van zijn dochter, broer, vrouw en moeder

Freeze in Big Brother: Danny krijgt bezoek van zijn dochter, broer, vrouw en moeder

Door BigBrotherNederland

De middag in het Big Brother huis gaat rustig voorbij. Er wordt veel over de naderende nominaties gesproken maar ook veel met de domino steentjes gebouwd. Deze hebben de bewoners nog niet in hoeven leveren. Aan het einde van de middag loopt er een flinke baan door het huis en wordt uiteindelijk omgegooid. Big Brother geeft een compliment aan de bewoners. En zegt dat ze alles mogen opruimen en alles naar de voorraadkamer moet. Ook voegt hij eraan toe dat Danny geen steentjes achter mag houden. Ook niet in de kast van de badkamer. De bewoners lachen en gaan aan de slag met opruimen.

Later roept Big Brother ineens bewoners freeze! Vervolgens komen de dochter, broer, vrouw en moeder van Danny het huis in gelopen. Hallo, hallo bewoners van Big Brother roept de broer van Danny. Frietjes, frietjes, frietjes vandaag! Zoals elke vrijdag organiseren wij altijd frietjes avond. Daarna zet de broer van Danny een kratje op het aanrecht. Danny heeft het duidelijk moeilijk. De vrouw van Danny zegt dat ze balletjes in tomatensaus en stoofvlees gemaakt heeft. Speciaal voor u gemaakt. We missen u heel erg. De dochter van Danny zegt emotioneel dat opa hem ook steunt, hij was ook bij de live show. Je doet het super goed. We zijn heel, heel trots op jou. De moeder van Danny zegt ook dat ze op iedereen trots is. Laat het jullie smaken. Danny huilt en daarna loopt zijn familie nog een rondje door het huis. Ze geven aan dat ze het allemaal goed doen. Na een kleine tien minuten loopt het gezelschap weer het huis uit. Big Brother zegt unfreeze. Danny die nog altijd emotioneel is krijgt knuffels van de rest. Dat was even lastig geeft Danny toe. Glenn zegt had ze vastgepakt maar dat kon Danny niet. Je vrouw is gewoon gekomen zegt Alice enthousiast. Ik heb ze niet echt gezien zegt Danny, ik mocht niet rondkijken. Big Brother spreekt daarna de groep toe en laat weten dat de freeze geslaagd is. De groep klapt en Big Brother wenst iedereen smakelijk eten. Danny spreekt daarna zijn familie toe. Bedankt voor het lekkers. En zeker dit, die gaat smaken zegt Danny terwijl hij een flesje bier pakt. Daarna maken de bewoners een hartje voor de camera en wordt er geklapt. Daarna is het tijd om frietjes te snijden.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 18 Average: 4.7]

Ook interessant:

7 Reacties

Yvonne 20 maart 2024 - 19:28

Wat leuk voor Danny!!

Beantwoord
Henry 20 maart 2024 - 19:43

Leuk voorhem..echt een opsteker voor Danny….en nu gaat Tyron en Randy helemaal op hem stemmen

Beantwoord
Alex 20 maart 2024 - 19:43

Op vrijdag zou het een mooi afscheidsmaal geweest zijn…

Beantwoord
Snijers linda 20 maart 2024 - 19:44

Jimmy dat jij zo doet dat had ik niet gedacht ik was fan van u , maar daar kan ik niet tegen dat je zo praat als dat maar niet in je nadeel gaat spelen , jij weet niet alles denk eens goed na , wie uw vrienden zijn

Beantwoord
Marc Croes 21 maart 2024 - 05:27

Ashley zeker naar huis Zaterdag

Beantwoord
Marc Croes 21 maart 2024 - 05:31

Ashley en Glen naar huis

Beantwoord
Marc Croes 23 maart 2024 - 11:57

Zie ze nu staan de generaal en haar onder danen weg met die 2 Ashley en danny

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page