Home » Oud bewoner Thomas werkt mee aan Big Brother 2022

Oud bewoner Thomas werkt mee aan Big Brother 2022

Door BigBrotherNederland

Vorig jaar was Thomas een van de bewoners in het eerste seizoen van Big Brother. Dit jaar heeft Thomas een andere rol, zo is in het AD te lezen. Ook fans hadden hem al gespot bij het huis, nu wordt duidelijk waarom. Thomas heeft namelijk een rol als spelbedenker en zit in de redactie van Big Brother 2022.

Halverwege het programma moest Thomas vorig jaar het Big Brother huis verlaten. Maar écht afscheid nemen lukte hem niet. Als groot liefhebber van spellen besloot hij daarom met een boekje vol ideeën af te reizen naar Nederland, in de hoop een baan te scoren op de redactie van Big Brother. Het lukte hem. “Hoofdredacteur Jourik Vandervorst heeft me de kans gegeven om mee te werken aan dit nieuwe seizoen” vertelt Thomas. “Ik ben er ondertussen achter dat dit werk mij oprecht gelukkig maakt. Sinds augustus ben ik samen met mijn collega’s van de spelredactie bezig geweest met het bedenken van de spellen die dit seizoen zullen worden gespeeld. Nu het seizoen begint, help ik met de opbouw van de spellen en de productionele kant van het programma.”

Volgens Thomas is het een stuk makkelijker om spellen te ontwikkelen omdat hij zelf in Big Brother gewoond heeft. “Ik kan me veel beter inleven in de plaats van de nieuwe bewoners en hun beleving in het huis. Als programmamaker lijkt het me onmogelijk om in te schatten hoe het voelt om 100 dagen afgesloten te zijn van de buitenwereld”, vertelt hij aan deze krant. Dan serieus: ,,Deelnemen aan een programma waar je 24/7 wordt gevolgd moet je echt niet onderschatten.” Hoe de spellen eruit gaan zien laat Thomas weinig over los. Het wordt volgens hem wel een stuk heftiger met flink wat verrassingen. Maar hoe houdt Big Brother de fans aangetrokken om te blijven kijken? “Als er een ding is waar we het bijna allemaal over eens waren op de redactie, dan is het dat dit seizoen nog spannender en intenser moest worden. Expect the unexpected! En we hebben ook goed geluisterd naar de kijker. Zij krijgen een belangrijke rol in het programma” legt Thomas uit.

Thomas gaat de nieuwe bewoners niet begeleiden. Daar heeft hij bewust voor gekozen. “Ik heb me volledig afzijdig gehouden van de zoektocht naar, alsook in de communicatie met de nieuwe bewoners. De focus ligt namelijk op hun nieuwe avontuur. Ik wens ze natuurlijk wel alle plezier van de wereld de komende maanden” zegt hij. De start van het tweede seizoen zorgt wel voor wat spanning.  “Telkens wanneer ik terugdenk aan vorig jaar, besef ik dat dit een enorm spannend moment is voor de nieuwe bewoners. Als ik nu nog even voor de laatste keren door het huis loop, word ik overvallen met herinneringen” vertelt hij. En mooie herinneringen heeft hij, maar volgens hem is het niet altijd makkelijk geweest.  Reacties van kijkers die hun ongezouten mening gaven op sociale media, kwamen soms hard binnen, ondanks dat Thomas zich daar redelijk gemakkelijk voor kon afsluiten. “De hoeveelheid reacties op social media zijn overdonderend en soms heftig. Wanneer je meedoet aan een programma als Big Brother moet je goed beseffen dat de kijker een mening zal hebben over alles en iedereen.” Als laatste heeft Thomas nog wel een tip voor de nieuwe bewoners. “Je kan je het beste focussen op alle positiviteit” besluit hij.

Bron: AD

Beoordeel dit bericht:
[Total: 20 Average: 5]

Ook interessant:

6 Reacties

Suz 4 januari 2022 - 10:46

Leuk hoor de Good Guy Tomas is (back) geinig hoor dat hij mee denkt echt meerwaarde van iemand die het zelf heeft beleefd !
Denk dat het echt wel gaat knetteren dit jaar ! in alle opzichten…
Was inderdaad vorige jaar vaak te rustig !
Daarom Expect the unexpected duimen maar ….!
En als tip soms is de stem van de speaker helaas slecht te horen voor ons (thuiskijker) !

Beantwoord
Gerard 4 januari 2022 - 11:15

Mooi dat hij wat kan betekenen daar fantastisch man is het ook.

Beantwoord
René 4 januari 2022 - 11:43

Heel leuk voor hem ook, maar ook voor Big brother.

Tip: hij zou de stem moeten doen. De huidige stem is heel slecht te verstaan!

Beantwoord
Corina 4 januari 2022 - 17:07

Ja inderdaad heel heel moeilijk te verstaan .Anders heel mooie start

Beantwoord
Sylbilly 4 januari 2022 - 11:42

Super gaaf voor Thomas. Goeie zet want ik denk dat dit zeker wel gaat werken. Hij spreekt, denkt en voelt uit eigen ervaring.
Alleen de “stem” van Big Brother is niet goed te horen. Ook zijn accent werkt niet mee. Ondertitelen zou helpen!

Beantwoord
Katrien 6 januari 2022 - 12:37

Echt leuk voor Thomas!
Succes man, en vooral veel (werk)plezier ?

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page