Home » Big Brother commercials, intro en het Big Brother lied

Big Brother commercials, intro en het Big Brother lied

Door BigBrotherNederland

Big Brother was in 1999 al eens op tv. Toen der tijd werd er natuurlijk ook reclame voor het realityprogramma gemaakt. Na enig zoekwerk hebben we een reclame van het vroegere Big Brother kunnen vinden. Deze commercial werd uitgezonden op televisiezender Veronica:

YouTube video

 

Maar voor de komst van de nieuwe versie Big Brother 2021 wordt ook reclame gemaakt. Regelmatig komt onderstaande commercial voorbij. Het mag wel duidelijk zijn dat de tijden flink veranderd zijn… Heb jij je al aangemeld voor het programma?

YouTube video

 

De leader / intro van Big Brother 1999 was afkomstig van Han van Eijk. Het nummer heette “Leef” en behaalde door het succes van Big Brother al snel de eerste plaatst in de mega top 50. Voor velen vast wel herkenbaar:

YouTube video

 

De Big Brother bewoners zelf hebben ook een lied gemaakt. Het zogenaamde “Big Brother Lied”. Dit lied wordt gezonden op de melodie van het nummer “Big City” van Tol Hanse. De coupletten worden afwisselend door een andere bewoner gezongen. Herinnert u zich deze nog?!

YouTube video
Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 3]

Ook interessant:

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page