Home » Jimmy snapt totaal niet waarom Tom hem genomineerd heeft

Jimmy snapt totaal niet waarom Tom hem genomineerd heeft

Door BigBrotherNederland

Jimmy besluit afgelopen avond even met Karen buiten te praten over de mysterieuze nominatie uitslag. Jimmy en Karen zijn met Ashley en Randy genomineerd. Al stond er wel een vraagteken bij. Jimmy is er ondertussen achter dat Tom hem ook genomineerd heeft en dat lijkt hem dwars te zitten.

Het is oke begint Jimmy, het is wat het is. Net een heel interview gehad in de DB (dagboekkamer) pfff. Ik voel me zo dom. Maar je wist toch dat je erop ging staan antwoordt Karen.. Daar gaat het mij helemaal niet om benadrukt Jimmy. Ik had gewoon neit verwacht dat Tom mij erop zou zetten. Ahh oke antwoordt Karen en Jimmy vertelt verder dat het hem daar om gaat. Op die bank, prima. Interesseert mij die bank nou? Ik ga er gewoon zitten. Nu snap ik het zegt Karen en Jimmy benadrukt dat hij het echt heel vervelend vindt. Ik zit er gewoon mee, ik snap het gewoon niet. Ik probeer het een beetje te begrijpen maar ik begrijp het niet. Wat zegt hij dan vraagt Karen. Hij heeft wel gezegd dat hij het gedaan heeft maar niet waarom antwoordt Jimmy. Er was weinig keus en hij kiest dan voor Alice. Dat bedoel ik dus wat ik zei toen straks merkt Karen op. Ik snap het gewoon niet stamelt Jimmy. Het klinkt stom dat ik het zeg, ik vind Alice een lieve meid. Daar gaat het niet om, ik zou ook niet op haar stemmen als het niet zou moeten. Maar ik begrijp het gewoon niet zo goed. Hij noemt mij zijn beste vriend, het beste wat hem is overkomen. Ik ben dit en dat. Ik moet blijven logeren, krijg een fiets van hem. Dan denk ik waarom zeg je het dan? Ik heb gewoon vrienden in mijn leven he.

Hij zal het wel menen zegt Karen op haar beurt. Het voelt gewoon niet zo goed gaat Jimmy verder. Ik weet niet zo goed wat het is. Ik weet wat ik zelf heb gedaan en waarom. Ik snap ook niet waarom niemand op hem stemt. Ik heb op hem gestemd geeft Karen toe, Glenn ook. Nee zegt Jimmy maar Karen denkt van wel. Jimmy merkt op dat hij er niet uit kwam. Dan zou ik gelijk staan met hem. Ik denk dat Glenn op mij heeft gestemd en niet op Tom. Dat geeft niet en dat mag. Je baalt een beetje he vraagt Karen. Ja geeft Jimmy toe en volgens Karen mag dat ook. Dat moet je ook tegen hem zeggen he. Dat heb ik ook gedaan vertelt Jimmy. Ik ben gewoon altijd eerlijk tegen hem geweest, hem van de bank afgehaald, gestemd op hem dat hij geen stemmen zou krijgen. Ik heb dingen voor hem gedaan, Alice nooit. Ik hoef het niet te snappen, hij heeft mij aangekruist, het is oke. Ik probeer alleen te bedenken…. Dilano zou nooit op mij gestemd hebben, nooit. Dat bedoelde ik toen straks dat je ook naar je eigen moet kijken merkt Karen op. Dat heb ik ook antwoordt Jimmy. Ik kan er gewoon even niet van slapen en morgen ben ik het weer vergeten. Ik probeer het gewoon te snappen maar ik begrijp het antwoord niet. Het enige wat ik moet doen is wat ik al drie weken tegen mijzelf zeg. Geloof in jezelf, de kijker, je moet nog drie weken erop zitten. Je zit er nog niet officieel op benadrukt Karen. Jimmy denkt dat er morgen een aanbod gaat komen. Karen denkt dat niemand dat gaat pakken en dat ze alle vier erop blijven staan. Dan gaan we gewoon met zijn vieren zitten en de kijkers gaat het ons vertellen merkt Jimmy op. Karen denkt dat hij zich echt niet ongerust hoeft te maken.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 16 Average: 4.5]

Ook interessant:

12 Reacties

Lydia lepee 28 maart 2024 - 09:29

Het is nooit aangenaam te nomineren…
Ik zou een schuldgevoel overhouden..
Maar het is een schaakspel voor iedereen.

Beantwoord
Wil 28 maart 2024 - 09:32

Hoop dat de kijker mag kiezen wie er gesaved wordt maar dan niet via insta want dat hebben vele niet.

Beantwoord
john 28 maart 2024 - 09:36

Ja ja Jimmy, echte vrienden bestaan niet en al zeker niet in het huis van big brother. Ieder speelt voor zich zelf en leer dit nu eens te begrijpen? De enige echte goede speler is Ashley en die gaat dit spel ook huizenhoog winnen, wat ik haar van harte gun. Zij is de enigste, die sinds het begin gezegd heeft dat ze voor de 100duizend gaat en dit spel ook in solo tot nu heeft afgelegd. Topppppy

Beantwoord
Marjan 28 maart 2024 - 09:44

Nu ineens heeft Ashley de behoefte mensen te leren kennen, ze zat zoooo in het spel. Beetje laat meid! Gewoon lekker naar huis gaan zaterdag, krijgt het huis eindelijk rust!

Beantwoord
Jannigje v.d. G 28 maart 2024 - 10:00

Ha ha Jimmy begrijpt het niet!!!
Nou dat had Dilano ook toen hij door zijn “vriend” werd genomineerd!
Een gevalletje van boontje komt om zijn zoontje!

Beantwoord
Jose 28 maart 2024 - 10:20

Jimmy Ben jij eerlijk tegen Tom????????
Nee jij praat ook met het andere bontje over hem.
Wie de Bal Kaats kan hem terug verwachten!!!!

Beantwoord
bob 28 maart 2024 - 10:26

wat zeur je nou jimmy je deed het zelfde met dilano maatjes voor het leven hahahahahah

Beantwoord
Marjan 28 maart 2024 - 10:49

Jimmy, bekijk het met je kwaadheid, jij vond haar zo leuk toch, en nu Ashley afvallen? Jij mag ook weg!

Beantwoord
Marjan 28 maart 2024 - 10:52

Ashley viel Karen al af. Arme Karen! Die is er zo ingetrapt

Beantwoord
Avan e 28 maart 2024 - 11:03

Verschrikkelijk iemand die niet er achter mekaar uit

Beantwoord
Avan e 28 maart 2024 - 11:04

Ashley bedoelde ik eruit ermee met de generaal

Beantwoord
Alex 28 maart 2024 - 15:28

Tom is niet te vertrouwen. Dat wisten we al.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page