Home » Oud bewoner Kitty wekt de bewoners met een boodschap

Oud bewoner Kitty wekt de bewoners met een boodschap

Door BigBrotherNederland

Een nieuwe dag in Big Brother is aangebroken, de bewoners zijn deze morgen gewekt door oud bewoner Kitty. Via een audio bericht. Goede morgen bewoners, Kitty hier. Tijd om wakker te worden. Zowel letterlijk als figuurlijk. Kom uit die banken, kom uit die stoel. Niks geen gehang voor vuurtjes en weet ik het allemaal. Het is tijd om te strijden, tijd om te laten zien waarom jij die titel verdient. Heb het leuk met elkaar. Geniet met elkaar maar vecht voor jezelf. Breek die tent af, nee breek die tent niet af want dan krijg je gezeik. Maar laat nou eens zien waarom jij die titel verdient. Alleen jij! De bewoners vinden het erg leuk. Dank je wel Kitty zegt Jason. Ook in de andere kamer is enthousiast geroep te horen.

De bewoners staan op, de daily basics zijn weer geleverd. Dit keer niet samengesteld door Big Brother maar door naasten en fans. De basics zijn dit keer afgestemd op Danny. Vanavond staat er een barbecue op het programma. Verder laat Big Brother ook nog van zich horen. De bewoners moeten 2 teams maken in de rode slaapkamer. Een team van doeners en een team van denkers. Uiteindelijk worden de teams of beter gezegd duo’s samengesteld: Danny & Lindsey, Bart & Jason en Jolien & Charlotte. Iedereen krijgt nieuwe polo’s die ze tijdens het spel aan mogen doen. Big Brother roept hen zodra het spel van start gaat…

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 28 Average: 4.3]

Ook interessant:

4 Reacties

Sylvia van der Meis-Strauss 20 maart 2023 - 11:43

Succes. Voor een eerlijk spel

Beantwoord
Alex 20 maart 2023 - 12:14

O ja, Kitty van vorig jaar, die zo bazig was in de keuken en nijdig toen ze er uit moest…

Beantwoord
Yvonne kerssens 20 maart 2023 - 12:46

Top die boodschap van oud bewooner kitty !!

Beantwoord
Lydia lepee 20 maart 2023 - 13:11

Eindelijk actie?

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page