Julie en Naomi zijn deze week genomineerd

Julie en Naomi zijn deze week genomineerd

Tijd voor de tv uitzending, gisteren zijn de nominaties in het huis geweest en de uitzending is inmiddels geweest. Hoe de nominatie van gisteren verlopen is en wat de uitslag is lees je terug in dit bericht.

Nick mag als eerste nomineren. Big Brother laat weten dat er één bewoner genomineerd mag worden. Je kan iedereen nomineren behalve Michel want hij is huismeester en Julie want die is al genomineerd voegt hij eraan toe. Nick nomineert Jill omdat Liese en Naomi mijn twee beste vrienden zijn in het huis naast Michel. En dat is de enige reden want verder zou ik geen reden kunnen bedenken. Liese mag daarna in de dagboekkamer plaatsnemen. Ook zij krijgt te horen dat er maar één bewoner genomineerd mag worden. Wow zegt Liese, ik ga Naomi… nee ik weet het niet. Ik nomineer Naomi omdat ik weet dat zij nooit op Nick zou gaan. En Nick nooit op Naomi, zij staan dan wat safer denk ik. Daarom kies ik Naomi. Naomi is de volgende. Naomi nomineert Jill omdat Liese en Nick zitten in mijn team zit. Dat zijn mijn maatjes. En ik stem op hen in uiterste nood. Daarom stem ik op Jill. Michel mag als laatst. Hij zucht en zegt Naomi te nomineren. Afgelopen week heeft Julie tegen Liese en Jill gestaan. En daarvan heeft ze het verloren en ik hoop dat ze het tegen Naomi wel red, daarom stem ik op Naomi. Julie en Jill mogen in de white room ook nomineren. Maar in de white room gaat het net iets anders vertelt Big Brother. Neem de enveloppen en de pennen, in de envelop met de naam erop zit een kaart. Schrijf hierop de naam van de bewoner en waarom. Stop daarna de kaart terug in de envelop en sluit deze. Let op, doe dit één voor één. Apart van elkaar en in stilte. Julie jij nomineert als eerste. Julie schrijft de naam Naomi op met de boodschap: “Sorry schat, verleden week had ik Jill en Liese. Ik probeer deze week iets anders. Zie je graag. Daarna stopt ze de kaart in de envelop. Jill is de volgende, op haar kaart staat Naomi met de boodschap: “Ik heb geen goede reden… Vind het zo een lieve meid. Maar dat vind ik van iedereen maar dat vind ik van iedereen in het huis. Maar mijn gevoel zegt nu Naomi. Jill stopt haar kaart ook in de envelop en de nominatie zit erop. Dit betekend dat Julie en Naomi genomineerd zijn. Wie mag er in het huis blijven?

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 11 Average: 4.9]
Er zijn 33 reacties op dit artikel
 1. BBFan at 21:35

  Ben benieuwd wie er zal blijven van de 2, ben blij voor Jill dat ze een keer niet genomineerd is. Denk dat Naomi mag blijven. We zullen zien morgen.

 2. Sjoerd at 21:36

  Heb beide dames heel graag, maar op basis van de prestaties op de fiets van de afgelopen twee dagen én vanwege het feit dat ze een enorme persoonlijke groei heeft doorgemaakt, gaat mijn stem om te blijven deze week naar Julie.

 3. Bblike at 21:56

  Het zou mooi zijn als Julie mocht blijven. Ze ontplooit zich erg leuk. Stelt zich echt open. Zo leuk hoe jill, liese en julie klikken. Het werd tijd dat Naomi is echt op het bord kwam. Niemand is veilig en in iedereen zit iets leuks.

  • anita at 11:14

   Dag allemaal. Ik hoop dat julie blijft! Ze laat me lachen samen met Jill. Genieten van de gesprekken samen met michel. En ze werkt hard voor het doel geld naar de pot te brengen. Ik zou haar ook de finale gunnen. Ze heeft haar kindjes al zolang gemist dat het nu extra zuur zou zijn als ze niet in die finale zou komen.en een vrouw als winnaar zou toch ook top zijn.

 4. Jan at 22:12

  Julie heeft ook mijn stem gekregen. Ben haar steeds meer gaan waarderen. Ik gun het haar om nog wat persoonlijke groei door te maken zodat zij nog sterker op persoonlijk vlak Big Brother uitgaat.

 5. Annalous at 22:19

  Ik vind dat Julie het verdiend heeft om te blijven. Naomie is altijd overal goed vanaf gekomen en Julie is een topvrouw, die zoveel strijd heeft gevoerd om sterk te worden in de groep. Zij heeft het echt verdiend om te blijven!

  • BBFan at 22:33

   Helemaal mee eens, ook wij hebben hier op Julie gestemd, powervrouw. Ook Namibië is geweldig maar heb toch meer met Julie op.
   Dus duimen voor Julie dat ze mag blijven?

 6. Hans s at 22:25

  Van mij mag Julie blijven ze is heel aardig en heel sociaal , ook Naomi is een lieve vrouw met net iets minder dan Julie dus ik heb op Julie gestemd.

 7. Maikel at 23:46

  Mijn stem gaat ook naar Julie deze keer, omdat ze het verdiend vind ik! Ik ben haar ook steeds meer gaan waarderen, en ik vond haar inzet op de fiets ook geweldig om te zien! Echt een toppertje!

 8. anita at 15:45

  Ik heb ook oo julie gestemd. Zij zit al weken zonder kindjes en het zou erg zuur zijn als ze er nu uit zou moeten. Ze doet alles voor de potcte vullen. Is lief en brengt gezelligheid en humor .vooral met jill samen. Daarbij leuke gesprekken met Michel. Dus er leuk om te volgen.

 9. Lieve vandenberghe at 20:08

  JULLIE MAG BLIJVEN, IS ENORM GEGROEID IN POSITIEVE ZIN, IS EERLIJK IN HAAR GEVOELENS TEGENOVER IEDEREEN, TOFFE VROUW, MOOIE VRIENDSCHAP, NIETALLEEN VOOR MICHEL maar voor iedereen die een goed woordje kan gebruiken en een eerlijke knuffel, top madam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *