Home » Dit is de locatie en dit zijn de eerste foto’s van het Big Brother huis

Dit is de locatie en dit zijn de eerste foto’s van het Big Brother huis

Door BigBrotherNederland

De eerste beelden van het Big Brother huis zijn vertoont in het programma Shownieuws. Ook is de locatie bekend geworden. Dit gebeurde allemaal in de late uitzending van Shownieuws op 18 november.

Evert Santegoeds vertelt dat de locatie van het Big Brother huis inmiddels bekend is. En dat er meer mensen in gaan dan ooit, veertien. Er komen zeven Nederlanders en zeven Vlamingen in het huis. Nu is de grote vraag waar het huis staat gaat Evert verder. Het is een Nederlands programma dus België zou een rare plek zijn vervolgt hij zijn verhaal. Het huis komt (zoals deze redactie al verwacht had) in Amsterdam. Langs het hoofdkantoor van Endemol, bij de Arena. Ze zijn daar aan het bouwen van het huis en het kan niks anders zijn dan het Big Brother huis voegt Evert eraan toe. Vervolgens gaat het programma verder met het volgende item.

Het Big Brother huis staat dus pal naast de Johan Cruijff Arena en het hoofdkantoor van Endemol. Het Big Brother huis zou dus aan de MediArena te Amsterdam staan. Endemol is ook de producent van het programma. Beelden van het huis, waar momenteel de laatste voorbereidingen getroffen worden hebben we geselecteerd:

 

Bron: Shownieuws

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 4.1]

Ook interessant:

4 Reacties

yip 19 november 2020 - 08:14

Serieus…. naast Endemol zelf? Er was al een jaar waarin het al op Endemol terrein stond. Welke jaar dat was in Aalsmeer weet ik niet meer dus het zou goed kunnen he.

Beantwoord
Shock 20 november 2020 - 11:40

Hebben ze dan helemaal geen tuin ofzo, het lijkt alsof ze op een parkeerterrein staan en erg klein. Niet echt veilig daar vanwege gekke fans enzo. Wat als er bij het voetballen weer supporters mogen komen. Ik weet niet of ik dit ga geloven.

Beantwoord
Shock 20 november 2020 - 11:47

Wat ik heel erg jammer vind is dat je een abonnement op Videoland moet nemen wil je het 24 pd volgen. Dat is €5 pm. Vind ik veel, omdat het mij alleen gaat om BB en niet om de rest van de Videoland programma’s. Bovendien kan niet iedereen Videoland streamen. Hopelijk gaan ze hier over nadenken en meer 24 pd opties creëren.

Beantwoord
Femia 23 februari 2023 - 19:40

Jason bent mijn topje van afweging fam fan van jouw bent mijn winnar groetjes uit almelo

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page