Michel over zijn tijd in Big Brother

Michel over zijn tijd in Big Brother

Michel moest net voor de grootse finale Big Brother verlaten. Hoe heeft hij zijn tijd ervaren en hoe kijkt hij terug op zijn verblijf in het huis?

Ik werd niet wakker met het idee dat ik hier nu zou zitten. Ik heb een ongelooflijk mooi avontuur achter de rug. Ik ben heel erg blij met wat ik heb bereikt. Natuurlijk is het zuur dat ik net voor de finale hier nu eruit te moeten. Ik ben iemand die wel heel erg uit hoe hij zich voelt. Dus het is wel aan mijn gezicht af te lezen als ik mij minder voel. Dus ja, de laatste anderhalve week waren het niet mijn beste dagen in het huis. Dat is natuurlijk wel het moment dat je moet shinen en dat heb ik de laatste anderhalve week niet gedaan. Mijn vrienden zeiden tegen mij van “we hopen dat het geen walk in de park voor je wordt, dat jij echt getest gaat worden”. Ik wandel vaak gewoon flierefluitend door het leven. En het feit dat ik mezelf hier ben tegengekomen, zegt eigenlijk wel hoe mooi en toch ook wel hoe heftig dit experiment is. Echt, ik heb zo genoten van de mensen in het huis, ik heb zo genoten van de proeven, ik heb zo genoten van mezelf. Van mijn mindere kanten maar ook van mijn goede kanten. Het was gewoon uniek.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 16 Average: 4.5]
Er zijn 13 reacties op dit artikel
 1. jan?? at 12:13

  bbkunt u een plaatje draaien dat is het einde of andree hazes dit is de laaste keer en en liesse en jill en nick moeten uit volee borst mee zingen ben 70 jaar en zoe dat leuk vinden dank u wel

 2. Istar alias Annabelle at 12:51

  Mijn favoriet Michel heeft net niet de eindstreep gehaald. Heel jammer.
  Ik vond het een hele leuke groep die ’t ook heel goed met elkaar konden vinden. Heel bijzonder.
  We zullen zien wie nu wint.
  Leuk dat er volgend jaar waarschijnlijk weer ’n Big Brother komt.
  Wie van jullie gaat er vrijdags naar de Australische Big Brother kijken?

 3. BBfan at 13:55

  Het is ook best lullig om er net uit te moeten voor de Finale, hij heeft het heel goed gedaan. Beetje overdreven met sporten en het gehamer over de vriendschap met Julie wat heel mooi is, maar lijkt wel een obsessie voor hem.

 4. BBfan at 13:58

  Istar ik kijk denk ik wel de eerste Australische of ik daar in kan komen, anders wacht ik wel op de volgende BB denk dat die al in het najaar komt. Hopelijk dat Corona dan ook voorbij is.

 5. Vivian at 14:52

  Ista alias annabell ik moet nu gaan afkicken,heb echt bijna 100 dagen gekeken ,dus nu ff tijd voor andere dingen ,heb wel zin in vanavond,ik hoop op Jill,dat ze de finale haalt,en dat we nog is wat van hun horen

 6. Coc at 15:00

  Ik had je graag zien winnen Michel!
  Nu op Nick gestemd
  2 dage met 2 vrouwen in huis… Ik heb genoten van je eerlijkheid zorgzaamheid en hoe je andere bewoners geholpen hebt!
  Het ga je goed man!

 7. BBFan at 16:14

  Michel jij bent echt een prachtig mens, zorgzaam en openhartig, voor mij was/ ben jij de winnaar, neem de wijze levenslessen en mooie ervaringen mee , ik gun je alle goeds voor de toekomst met een hele lieve vriendin! Jij hebt deze editie BB echt mooier gemaakt, thnx daarvoor!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *