De groep heeft waarschijnlijk 3100 euro verdient met een weekopdracht

De groep heeft waarschijnlijk 3100 euro verdient met een weekopdracht

Een nieuwe dag is aangebroken, rond 10.00 roept Big Brother dat over een half uur de weekopdracht begint en dat de bewoners zich moeten klaarmaken. Het halfuur duurt alleen wat langer maar uiteindelijk vertelt Big Brother wat de weekopdracht is. Uiteindelijk zien we iedereen waarschijnlijk naar de gameroom gaan maar de camera blijft op de woonkamer en tuin gericht, we kunnen het dus niet zien. Na ongeveer een half uur zijn de bewoners weer terug in de woonkamer. Het duurt enige tijd voor het geluid weer aangezet word. Ze hebben er 3100 verdient zo wordt duidelijk uit een gesprek tussen Nick en Michel. Ze hebben iets met dozen moeten doen en iets moeten bouwen, het mocht niet omvallen. Het word niet echt duidelijk wat de groep precies gedaan heeft. Waarschijnlijk zien we dit pas tijdens de liveshow op tv.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 28 Average: 3.5]
Er zijn 7 reacties op dit artikel
  1. Nico ter Braak at 10:55

    De streamers worden zo telkens verplicht om hun streaming ’s avonds te onderbreken voor het dagoverzicht om achter de onthouden acties/spelen te komen, dus een’ gat’ met een ‘gat’ vullen

  2. Herman at 13:21

    Michel maakte net een opmerking dat iedereen zijn/haar eigen troep/spullen op moest ruimen. Julie zat te kijken alsof zij het in Keulen hoorde donderen! Zoiets mag je toch kunnen zeggen tegen de groep anders wordt het een smeerbende. Hopelijk wordt Michel er niet op afgerekend in de nominatieronde!

  3. nancy at 14:04

    En nu worden ze genaaid met die hometrainer. Ze krijgen ook zelfs geen drankje bij een feestje. Ze kunnen zoveel verdienen met spellen goed spelen maar het maakt niets uit. BB heeft toch zijn eigen valse regels. Nogmaals ik hoop dat ze allemaal kwaad opstappen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *