Home » Big Brother liveshow: Tobias moet Big Brother verlaten net voor de finale

Big Brother liveshow: Tobias moet Big Brother verlaten net voor de finale

Door BigBrotherNederland

De dag is zeer rustig verlopen in het Big Brother huis, weinig over te beschrijven in nieuwsberichten. De bewoners hebben voornamelijk in de zon gezeten en gekletst. Inmiddels zijn ze klaar voor de liveshow. Vanavond wordt bekend welke bewoner het huis moet verlaten, wordt het Tobias of wordt het Grace? In dit bericht beschrijven we wat er allemaal gebeurde en welke bewoner net voor de finale moet vertrekken.

Peter opent de liveshow, hij laat weten dat het spannend wordt er moet nog één bewoner weg. Er moeten 2 Vlaamse en 2 Nederlandse deelnemers in de finale zitten, dit is voor de start van het programma bepaald. Kristof en Nouchine kregen de taak om één iemand de finale in te plaatsen voegt Geraldine eraan toe, dit werd uiteindelijk Salar. Speciaal daarvoor kregen Tobias en Grace een dinner voor twee. Ook Nawel komt even langs vertelt Peter dan. En vertelt dat Kristof zeker is van een plek in de finale, maar voor de anderen is dat nog onzeker. Want de bewoners weten nog van niks en dat het volgende week al finale is. Geraldine maakt de jackpot bekend, die staat op 58.566 euro. Daarna krijgen we de hoogtepunten van afgelopen week te zien. Zoals de start van de back to reality week en dat de bewoners familie hebben gezien achter een streamlock, de kranten die ze kregen met nieuws uit de buitenwereld, dat alle bewoners boodschappen mochten doen, een zware opdracht in de gameroom, Nouchine en Kristof die naar de gameroom moesten komen voor een secret mission, dat de bewoners een levensgrote knikkerbaan moesten bouwen, dat Grace, Tobias en Salar een pleidooi moesten houden, de bewoners een spel speelden voor belminuten om geliefden te bellen en dat de genomineerden van deze week bekend werden.

Peter legt daarna contact met het huis. Nouchine laat weten dat ze het fantastisch vond haar vriend telefonisch te spreken. Dat ze in de finaleweek zit vind ze wel spannend maar ik weet niet wat de kijker wil en niet. Dus het is een dubbel gevoel. Kristof denkt dat Tobias geen afstand heeft genomen maar meer naar Grace trok omdat een van hun weg moest. Maar ik sta achter mijn beslissing en wens ze het beste. Grace ziet Big Brother als een Big Brother als een droom die uitkomt. Het is een droom van mij maar ook heel mijn familie. Ik ben mijzelf gebleven en ik hoop dat de kijkers daar genoeg aan hebben. Tobias zegt dat deze week pittig was, de eerste keer genomineerd en dan gelijk tegen Grace. Als ik moet verliezen dan het liefst tegen haar. We gaan het meemaken. Ik heb zeker nog kunnen genieten, het waren de eerste twee dagen, ik had het ook al verwacht. Daarna zien we weer wat fragmenten van afgelopen week. Zoals Salar en Nouchine uitlegden dat zij Salar gekozen hebben, dat de bewoners een pizza lunch krijgen als ze het huis schoonmaken, dat Tobias en Grace wat afstand nemen van hun medebewoners, en Grace en Tobias die naar de gameroom moeten voor een dinner en de overige bewoners die ook genieten van veel lekker eten.

Woensdag gaat er nog één bewoner weg

Peter vertelt daarna dat de kijker tijdens de finaleweek ook iets essentieels gaat bepalen, we pakken groot uit. Na de liveshow mag er weer gestemd worden en wordt er gevraagd wie er volgens jullie in de finale hoort. Kristof is al zeker van de finale gaat Geraldine verder, voor de overige drie bewoners wordt het dus spannend. Woensdag gaan Peter en ik de bewoner met de minste stemmen alsnog uit het huis halen. Dat is te volgen op de livestream. Dan is oud bewoner Nawel in de studio. Ze is nog een beetje aan het landen, het was een drukke week met veel liefde. Weinig geslapen, lekker gegeten en veel gezelligheid. Ik moet ook bekomen van alles en dat is wat moeilijk te combineren. Ze mist Big Brother de stem en natuurlijk Nouchine en Grace. Mijn hoogtepunt was toch echt wel mijn verjaardag. Ze volgt het nu niet meer, ik heb er geen behoefte en geen tijd voor. Het is nu familie, fans en vrienden. Ik heb veel geleerd maar de belangrijkste niet iedereen hoeft jou leuk te vinden. Ze denkt dat Tobias eruit gaat van wat ze nu oppikt. Ik denk dat Grace dus blijft. Ik hoop dat Nouchine wint maar ik weet het niet. Misschien is het wel Salar. Peter gaat dan nog één keer naar het huis. Salar vertelt over zijn mindere momenten, mijn binnenkomst was lastig. En de discussie met Nawel en wat andere bewoners. Maar daar ben ik sterk uitgekomen en ik voel mij top. Met wie hij het liefste in de finale zit kan hij niet antwoorden, het maakt me niet uit wie. Grace gaat het wandelen door het huis missen, het logo van Big Brother maar ook de gezelligheid, de gekkigheid. Het basic eten niet grapt ze. De stem van Big Brother, de gekheid en Tobias sowieso. Tobias gaat de kleine dingen missen, samen wakker worden naar bed gaan, grapjes maken, de spellen.

Tobias moet Big Brother verlaten en stem nu op de bewoner die jij in de finale week wil

Geraldine staat inmiddels bij de poort, ze ontvangt de bewoner op die het huis net voor de finale moet verlaten. Peter gaat naar de bewoners in het huis. Er is hard gestemd, jullie hebben veel fans onthou dat. Je ziet op het scherm de naam van de bewoner die mag blijven, de andere moet het huis verlaten. Op het tv scherm komt de naam van Grace te staan. Dit betekent dat Tobias het huis moet verlaten. Tobias knuffelt als eerste Grace en feliciteert haar. Daarna knuffelt hij de rest van de groep. Bedankt voor alles zegt hij tegen iedereen en loopt richting de poort. De bewoners klappen nog eens voor hem en Tobias stapt de poort uit. Hij voelt zich heel raar, het is niet te bevatten nog. Ik voel me echt maf. Daarna zien we de hoogtepunten van Tobias zijn verblijf in het huis. Daarna komt hij de studio in. Het gaat super goed, ik zei vlak voordat ik begon tegen haar ik hoop dat je wint. Zij hoort daar te zijn, ze gaat het winnen sowieso. Tobias weet nog niet hoe het precies zit tussen hun twee. We zijn vrienden en we hebben een klik maar we zien het wel. Ik ga zeker veel pintjes drinken. Het was een rollercoaster, ik ben blij dat ik het mee mocht maken. Ik wist niet of ik terug mocht na mijn voet en heb er toen nog extra van genoten.

Peter vertelt nogmaals dat deze woensdag nog een bewoner het huis uit moet. Je kunt nu stemmen op Grace, Nouchine en Salar. De bewoner met de minste stemmen haalt de finale van zaterdag dus niet. Het zal een schok voor ze zijn als ze over een paar dagen horen dat voor één iemand het avontuur alsnog ophoud. Wij wachten de afvallende bewoner af in de gameroom. Breng nu je stem uit via onderstaande links:

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

Beoordeel dit bericht:
[Total: 14 Average: 4.6]

Ook interessant:

18 Reacties

Hans S 19 maart 2022 - 20:24

Jammer maar het ga je goed Tobias , ik heb op Grace gestemd omdat zij als ze win het geld goed kan gebruiken en haar zieken moeder kan ondersteunen.
Dus zet hem op Grace.

Beantwoord
Ostyn luc 19 maart 2022 - 20:27

Zoals verwacht 2 mannen en 2 vrouwen , toeval of….

Beantwoord
Ramona 19 maart 2022 - 20:57

Eindelijk die saaie Tobias eruit!
Stem Nouchine naar de finale! Zij is zichzelf gebleven en verdient het.

Beantwoord
Diana 19 maart 2022 - 22:45

Salar of Nouchine mag winnen Grace heeft zoveel luxe bij haar, die speelt op gevoel maar leeft zelf in luxe…..

Beantwoord
M 19 maart 2022 - 21:12

Mensen stem op grace aub wil niet dat kristof dit wint

Beantwoord
K 20 maart 2022 - 04:43

Ik ook niet hoor

Beantwoord
Tinne 19 maart 2022 - 21:41

Iedereen stemmen op de King Salar

Beantwoord
Alex 19 maart 2022 - 22:04

Tobias er uit, dat werd de afgelopen dagen wel duidelijk.

Beantwoord
Lindz 19 maart 2022 - 22:26

Grace mag winnen. Ze verdiend het. De eerlijkste en leukste .

Beantwoord
Hans S 20 maart 2022 - 08:33

Precies..

Beantwoord
Yvon 19 maart 2022 - 23:26

Dat was wel te verwachten dat er 2 mannen en 2 vrouwen in de finale zouden staan. Ik hoop alleen dat of Salar of Kristof de finale niet winnen. Gun het de meiden meer, en dan gaat mijn voorkeurnaar nouchine uit. Die meiden hebben niet vals gespeeld zoals Kristof. Of steeds dezelfde van de nominatielijst af gehaald om zijn “maatje” te redden.

Beantwoord
Hubo 20 maart 2022 - 00:53

Grace hoeft volgens mij niet zielig te zijn. Volgens mij heeft ze geen geld zorgen als ik zie hoeveel verschillende kleding ze heeft.

Beantwoord
Catherine 20 maart 2022 - 10:34

Ik hoop dat Grace wint!!! Ze verdient het en was de eerlijkste…

Beantwoord
Els 20 maart 2022 - 16:55

Dat mag jij vinden , ik heb n andere mening
Ze heeft ook n vriend maar heeft Tobias gebruikt om zover te komen

Beantwoord
Eduard 20 maart 2022 - 13:23

Stemmen op de vrouwen!! Mannen eruit

Beantwoord
Anneke 20 maart 2022 - 20:58

Grace verdient met vlag en wimpel deze BB,,,mooi lief mens.

Beantwoord
Thea 23 maart 2022 - 17:42

Heb gestemt op Nouchine

Beantwoord
Els 24 maart 2022 - 09:40

verloren stem gebleken dus

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page