Home » De bewoners doen een weekopdracht waar veel kracht en balans voor nodig is

De bewoners doen een weekopdracht waar veel kracht en balans voor nodig is

Door BigBrotherNederland

Mike wordt naar de dagboekkamer geroepen. Hij moet alle apparaten waarop de tijd te zien is weghalen of afplakken. Ondertussen speculeren de bewoners wat het spel gaat zijn. Bijna iedereen verwacht dat het een lange opdracht gaat zijn omdat alles wat met tijd te maken heeft afgeplakt of weggehaald is. Na meer dan een uur laat Big Brother van zich horen. Bewoners, maak jullie klaar voor de weekopdracht! De bewoners gaan aan de slag en wachten in de woonkamer. Uiteindelijk verspringt het beeld en zien we een lege woonkamer. Uiteindelijk blijkt de opdracht dat een gewicht omhoog gehouden moet worden met behulp van een touw. Tegelijkertijd moet er een bepaalde houding met de kleuren op de grond aangenomen worden. Wisselingen kosten geld, hoe langer hoe meer geld lijkt het. Wisselen na langer dan een half uur is gratis maar de volgende begint dan eerst weer op 0 met nieuw geld verdienen. Michel lijkt de eerste beurt te pakken. Af en toe moet er aan een rad gedraaid worden. Hoe lang de opdracht duurt en wat ermee verdient kan worden is tot nu toe onbekend maar dit kan wel enkele uren gaan duren. Er is in de gameroom wat onenigheid geweest. Dan met name om wie er wel of geen sterke speler zou zijn. Uiteindelijk gaat huismeester Mike in overleg in de gameroom zodat iedereen aan de beurt komen wie er mee wil doen. Michel wint 150 euro, nu is Zoey aan de beurt… Daarna gaat Jill het overnemen. Wordt vervolgt.

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 19 Average: 4.3]

Ook interessant:

5 Reacties

M.G. 23 februari 2021 - 12:31

Het duurt volgens mij net zolang als het dansen dus tien uur.

Beantwoord
T.moll 23 februari 2021 - 12:39

Hoop dat Thomas nu eens gaat winnen

Beantwoord
Petra 23 februari 2021 - 12:46

Wie denken Michel en Nick wel wie ze zijn Pfff bepalen ze nu echt hoe alles moet gaan, ze gaan me steeds meer tegenstaan.
Het is een gezamenlijk spel en ook al hou je ’t maar ’n kwartier vol, nou jammer dan, iedereen mag ‘m poging proberen.
Dit laat precies zien wat zich daar echt af speelt.
Mijn stem zou zijn die 2 deruit.

Beantwoord
Namreh 23 februari 2021 - 13:01

Ja is geweten he Michel de sterkste speler

Beantwoord
Ivo 23 februari 2021 - 15:46

Tien uur duurt de opdracht en ze zijn omstreeks 12:00 uur begonnen.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page