Home » De bewoners krijgen een videoboodschap van Ashley

De bewoners krijgen een videoboodschap van Ashley

Door BigBrotherNederland

De bewoners hebben een muzikale opdracht gekregen om de jackpot verder aan te vullen. Na de aankondiging duurt het niet lang voordat de bewoners opgeroepen worden om te zingen. Als eerste moet Glenn. Hij weet het liedje goed te zingen en daarmee is 50 euro verdient die in de jackpot gaat. Niet veel later moeten Randy en Jimmy ook zingen. Ook zij weten de nummers goed mee te zingen. Alice moet ook maar helaas lukt het haar niet om juist mee te zingen. Niet veel later moeten de bewoners weer verzamelen op de bank.

Zodra de vier bewoners zitten neemt Big Brother het woord. Bewoners, vanochtend waren jullie nog met zijn vijven, inmiddels nog met zijn vieren. Dat zullen jullie merken en ongetwijfeld ook voelen. Ook in mijn huis geld uit het oog is zeker niet uit het hart. Kijk zelf maar. Vervolgens wordt een videoboodschap van Ashley gestart. Ashley zegt beste bewoners, Alice, Glenn, Jimmy en natuurlijk Randy. Ik wens jullie heel veel succes in de finale. Ik ben helaas het huis uit. Jullie moeten het zonder mij doen, zonder jullie queen. Ik heb zojuist mijn familie en Bart mogen zien en dat is echt super fijn.

Lieve Al, ik wil zeggen dat ik super trots op je ben. Je bent de jongste in de groep. Je hebt het altijd super goed gedaan, je had een super goede dagindeling en dat heeft je ver gebracht in het spel. Ik vind je een super sterke vrouw. Schat ga zo door en ik zie je snel. Jimmy, wat heb ik veel met jou gelachen. Wat een humor heb jij. Ga zo door, ga knallen in die finale. Weet wat Dilano heeft gezegd en ik zie je snel weer schat.

Randy,ik wil je bedanken voor de afgelopen weken. We hebben echt een mooi avontuur gehad. We waren in het begin erg close en we zijn elkaar toen een beetje los gaan laten. We zijn tegenpolen geweest. Jij bent diegene die mij het huis uitgekregen heeft dus chapeau. Ik wens je veel succes en bedankt voor je mooie verhalen. Ik zie je snel. Glenn, mijn king. Ik wil je super bedanken voor jouw deelname ook in het spel. Jij hebt mijn verhaal veel kleur gegeven.  Je vertrouwensband die wij hadden was alles voor mij. We hebben een mooie herinnering gemaakt, bedankt hiervoor. Ik wens je veel succes in de finale en trouwens ik heb iets achter gelaten voor jullie in de cocoon.

De bewoners gaan snel kijken, daar hangt een foto van Ashley en met lippenstift heeft ze een boodschapje geschreven. (Dit deed ze al voor dat bekend werd dat ze definitief moest vertrekken) Randy leest het voor: ga jullie missen heel veel liefs jullie queen. Wat leuk zeggend de bewoners. We missen je nu al zegt Jimmy. Glenn besluit de foto op de slaapkamer boven zijn bed te hangen. Ze vonden het een mooie video met hele lieve woorden.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 22 Average: 4.5]

Ook interessant:

27 Reacties

Elly 8 april 2024 - 16:59

Leuke videoboodschap, maar verder is t nu in t huis oersaaaaaaaiiiiii

Beantwoord
Alex 8 april 2024 - 17:14

Mooie boodschap!

Beantwoord
Yvonne 8 april 2024 - 17:23

Het leuke is er nu eigenlijk af want tyron en ashley zijn er uit dat waaren mijn toppers……..en nu……wie moet er winnen ?

Beantwoord
Hans S 8 april 2024 - 17:28

Dag Ashley het ga je goed je was een verschrikkelijk mens sorry dat ik het moet zeggen.

Beantwoord
Gezina 8 april 2024 - 17:33

Komt op Glenn jij bent mijn winnaar. Alice snel eruit. Die gun ik het echt niet. Zo achter de ellebogen. Jimmy het ligt er allemaal teveel bovenop. Prima dat je zo bent maar vind het nu vervelend worden.

Beantwoord
Elly A 8 april 2024 - 17:38

Erg leuk, maar tegen Alice erg hypocriet. Zeker al die nare en gemene dingen die ze over haar gezegd heeft voor het gemak maar even vergeten.

Beantwoord
Jannigje v.d. G 8 april 2024 - 18:25

O my god!!!!!!!🥱
Die uitspraak gaan we zo…niet missen!

Beantwoord
Chris Rubens 8 april 2024 - 18:42

Ashley Ashley, wat heb ik van jou genoten , jij was de lijm van het cocoon kamertje, jij hebt zeer veel mensen een lach op t gezicht gebracht ,je was niet voor niks de queen De generaal , de dramaqueen je was gewoon het gezicht van big brother 2024 , bedankt xxxx

Beantwoord
8ritt 8 april 2024 - 19:01

Jammer…..nou, hoef ik in ieder geval niet meer te kijken. Tijd voor andere dingen 🤣🤣🤣

Beantwoord
Elly 8 april 2024 - 19:03

@Elly A…dat geld andersom ook Alice is alleen achterbaks en zegt dingen als de camera net weg is of
Als iedereen zijn/ haar rug heeft gekeerd, dan heb ik meer respect voor Ashley die zegt het gewoon face to face

Beantwoord
Leeuwke92 8 april 2024 - 19:32

Je kunt het spel nog zo spelen, als je niks geeft om je omgeving en andere bewoners, dan ga je vroeg of laat naar huis. Wat mij betreft veel te laat en kijk naar het respect dat de bewoners nu voor elkaar hebben. Wie het ook mag gaan winnen, deze laatste vier zijn degene die buiten het spel ook een andere kant van zichzelf hebben laten zien!!!

Beantwoord
jo 8 april 2024 - 19:52

Voor velen zal BB over en out zijn nu deze dame verdwenen is! Zij maakte een zekere sfeer in het huis en liet zich niet doen.Nu enkel nog slapen,eten en in de zon liggen,dit is BB.

Beantwoord
G.Uilenberg 8 april 2024 - 21:14

Ashley wat heb ik van je genoten bedankt. Nu hoef ik ook niet verder te kijken, en wie moet er nu winnen ik gun het Glenn en anders Randy.

Beantwoord
ap 8 april 2024 - 22:19

Oh my god en bizar…werd er gek van…

Beantwoord
ap 8 april 2024 - 22:22

En Alice…dat continue vloeken …staat haar helemaal niet…jammer.

Beantwoord
Eduard 8 april 2024 - 22:39

Geweldig gespeeld Ashley! Laat jou maatje Glen nu maar winnen. En de nare dingen die ze over Alice zei waren terecht! Alice was ook niet aardig over Ashley toch! Die Alice hoeft niet te winnen die heeft 3 maanden voor de spiegel in de badkamer gestaan en totaal niks toegevoegd! Overal maar een beetje door heen gewandeld, saai kind!

Beantwoord
Debbie 8 april 2024 - 22:48

Kan niet anders zeggen, dan de juiste woorden!!!

Beantwoord
Eduard 8 april 2024 - 22:54

Worden nog zeer leuke dagen! Randy op de bank, Alice in de badkamer en Jimmy nog steeds jankend omdat de mannelijke bewoners weg zijn. Alleen Glen is top en zichzelf!

Beantwoord
Susanne 8 april 2024 - 23:08

Eerst over bijna iedereen zeuren en klagen. Dag in, dag uit. En nu dikste vrienden? Tuurlijk Ashley… 🙄

Beantwoord
Lin 8 april 2024 - 23:26

Ashley heeft Big Brother levend gehouden. Wat een lol met jou Ash. Jij was mijn winnaar maar jij hebt die paar euro niet nodig met zo’n gelukkig leven en er zal altijd veel over je gesproken geworden! De Queen has only left the building but not the memorie! Het ga je goed meid xxx

Beantwoord
Roos 9 april 2024 - 09:27

Ashley… Bedankt voor jouw deelname! Je was geweldig, je hebt het spel super gespeeld queen!
Hoop dat king Glenn BB 2024 wint!!!

Beantwoord
Marc Croes 9 april 2024 - 11:23

Big brother geeft de bewoners en tenis tafel of laat ze turnen

Beantwoord
Guy 9 april 2024 - 12:10

Helemaal eens met het bericht van Chris Rubens.
Ik heb ook zo van Ashley genoten, ze heeft mijn BB kijkervaring echt verrijkt.
Ze is zo slim, grappig en doortastend. Ik bewonder haar persoonlijkheid.
Jammer dat de 20k episode uiteindelijk haar kop heeft gekost bij de kijkers.
Het wordt nu erg saai zonder haar.
Take care Ash, het allerbeste voor jou.
Bedankt! X

Beantwoord
Mario 9 april 2024 - 14:15

Alic zegt iets als de camera net weg is? Er staan daar tig camera’s in het huis, dus dat kan helemaal niet.

Beantwoord
Jacques 9 april 2024 - 15:59

Nu alleen maar lieve woordjes voor de medebewoners nadat ze bij de meesten een mes in hun rug heeft gestoken. Slecht karakter…

Beantwoord
Marc Croes 9 april 2024 - 19:49

Jimmy naar huis toe

Beantwoord
Marc Croes 11 april 2024 - 11:53

Glenn is mijn favoriete

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page